Ali Gürbüz 7 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2021 İstanbul da kadosan da baskan oto var oradan aldim isin latifesi benim dedigim [emoji16][emoji16][emoji16]Şu anda Antalya'dayım.Yoksa fiyat çok iyiymiş.gayet uygun varta için[emoji106][emoji106] Hala çok şık.. Arkası efsane. Güle güle oyna [emoji4] Sagolasın emmi. Teşekkürler 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz 7 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2021 Lpg filtrelerinide degistirdim.kesici filtresi eski tipmiş.ince uzun. 3 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 7 Ağustos 2021 Paylaş 7 Ağustos 2021 Lpg filtrelerinide degistirdim.kesici filtresi eski tipmiş.ince uzun.Bende 10 tane filan var galiba bu filtreden pendik tarafındaydın sanırım. Görüşürsek hem yavruyu inceleyeyim hek filtre hediye edeyim Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Ağustos 2021 Paylaş 7 Ağustos 2021 Hayırlı olsun kazasız belasız. Renk çok güzel.Amcamda vardı enjeksiyonlu beyaz kapkara cam filmli 1.6 alize. Plakası RD 155 idi. Ulu orta parkederdi polis birşey demezdi arabayı sattığına degilde plakayı sattığına çok pişman oldu [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 7 Ağustos 2021 Paylaş 7 Ağustos 2021 (düzenlendi) Maşallah,eksiklerini gidermeye başlamışsınız bile.aracın modeli ve markası ne olursa olsun bakımlı araca binmek beni çok mutlu ediyor.Broadwayinizi almayı çok istemiştim ama nasip olmadı.Bende aynı şekilde 90 model Broadwayimi sattıktan sonra yine ayağımı yerden kesecek reno bakıyorum. 7 Ağustos 2021 tarihinde Muharrem Karagülle tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz 10 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 10 Ağustos 2021 Bende 10 tane filan var galiba bu filtreden pendik tarafındaydın sanırım. Görüşürsek hem yavruyu inceleyeyim hek filtre hediye edeyimFiltreleri yeni değiştim,satmadan değişim periyodu gelirse neden olmasın [emoji23]eylul ekimde de İstanbul'a geleceğim. Bende Pendik teyim.insallah ugrarım.Hayırlı olsun kazasız belasız. Renk çok güzel.Amcamda vardı enjeksiyonlu beyaz kapkara cam filmli 1.6 alize. Plakası RD 155 idi. Ulu orta parkederdi polis birşey demezdi arabayı sattığına degilde plakayı sattığına çok pişman oldu [emoji16]Eyvallah hocam teşekkür ederim. Maşallah,eksiklerini gidermeye başlamışsınız bile.aracın modeli ve markası ne olursa olsun bakımlı araca binmek beni çok mutlu ediyor.Broadwayinizi almayı çok istemiştim ama nasip olmadı.Bende aynı şekilde 90 model Broadwayimi sattıktan sonra yine ayağımı yerden kesecek reno bakıyorum.Üstad broadway elimden alındı. Bunu aldığımı akraba çevre vs kimseye söylemedim .Klimalıyı kesin alırlar elimden gene .Kendi çapımızda eksikleri tamamlayıp oyalanıyorum. Çok teşekkürler. 2 Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz 10 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 10 Ağustos 2021 şöför koltuğu sırt süngeri deforme olmuş ve demir sırtımı acıtıyordu.internetten yenisini sipariş ettim.rahat ve sırtı kavrayan bir koltuk haline geldi. 7 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Ağustos 2021 Paylaş 10 Ağustos 2021 en güzel yenileştirme operasyonu 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz 11 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 11 Ağustos 2021 Motor soğukken bujileri söktüm.Durumları orta halli idi.Bütün buji yuvalarını temizledim.Orjinal mais 4 adet buji ile değiştirdim. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 Ağustos 2021 Paylaş 11 Ağustos 2021 (düzenlendi) Ali Gürbüz yazdı: akümüz cortladı.abuk sabuk yerde 1 kere takviye ile 1 kere vurdurarak çalıştırdım. Hemen yeniledik. Inci akü 60 lık. 450 tl Ne ara 450 oldu. Ben 330 tl verdim. En fazla 4 ay olmuştur. Ne biçim enflasyon bu. 11 Ağustos 2021 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz 17 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 17 Ağustos 2021 Paslı soğutma suyunu 4-5 kere farklı günlerde yeniledim. En son 1 lt antifiriz ile 1 ay kullandım.Sistem iyice pastan arındı .Kaçak oluşmadı.En son kalan 2 lt antifiriz ve genleşme kabı ile beraber tekrar yeniledim. 5 Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz 18 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2021 Lpg sistemi her marş basmada 3 kere tekrarlayan bir uyari sesi veriyor.Meğersem bakım uyarısıymış.Mecbur lpg ciye gittim.genel kontrol ve ayar yapti.Esnaf taşmı yesin[emoji4] 3 Yorum bağlantısı
Tolgahan Doğru 19 Ağustos 2021 Paylaş 19 Ağustos 2021 Araçta kule gergisi mi var ben mi yablis görüyorum 🤔🤔 fabrika çıkış demeyin🤩 Yorum bağlantısı
Coşkun Basan 19 Ağustos 2021 Paylaş 19 Ağustos 2021 Araçta kule gergisi mi var ben mi yablis görüyorum [emoji848][emoji848] fabrika çıkış demeyin[emoji2956]Fabrika çıkışı Paslı soğutma suyunu 4-5 kere farklı günlerde yeniledim. En son 1 lt antifiriz ile 1 ay kullandım.Sistem iyice pastan arındı .Kaçak oluşmadı.En son kalan 2 lt antifiriz ve genleşme kabı ile beraber tekrar yeniledim. Hayırlı olsun 2 Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz 19 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 19 Ağustos 2021 Araçta kule gergisi mi var ben mi yablis görüyorum [emoji848][emoji848] fabrika çıkış demeyin[emoji2956]Fabrika çıkışlı mevcut.Hayırlı olsun Tesekkur ederim 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts