İçeriğe Yönlendir

Eveet.Öyle Bir İçimden Geldi. R19 1.8 RTİ 97

Ali Gürbüz

Recommended Posts

Ali Gürbüz

Şu görüntü yeni arabalarda yok.
Takosan ın r9 dan r21 e kadar o dönem show yapmış aslında.renk harici alt yapı hepsinde aynı.
Güle güle kullanın. :nazar:
Çok teşekkür ederim.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Ali Gürbüz yazdı:

Takosan ın r9 dan r21 e kadar o dönem show yapmış aslında.renk harici alt yapı hepsinde aynı.Çok teşekkür ederim.

R21'e benzettim ben de. Maalesef temizi kalmadı gibi bir şey. Güzellerdi ama dayanıklı değillerdi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

R19 bizim için kötü anılar bırakan bir araba. Eşimin amcasının aracı idi. Işıklarda beklerken, tır çarpması sonucu araba feci şekilde ezildi. Amcamız felç oldu. Tekerlekli sandalyeye mahkum oldu. 

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl

Dayımda vardi Beymen club hb. Cok rahatti ancak bu 1.8 motor bildigim kadariyla blok olarak en guvenilirlerden Renault markasinda. Keyfini cikarin kazasiz belasiz.

Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz
Dayımda vardi Beymen club hb. Cok rahatti ancak bu 1.8 motor bildigim kadariyla blok olarak en guvenilirlerden Renault markasinda. Keyfini cikarin kazasiz belasiz.
Teşekkür ederim. Motor F3P kodlu laguna 1.8 ve clio 1.8 RSi de kullanilan güzel bir motor.
R19 bizim için kötü anılar bırakan bir araba. Eşimin amcasının aracı idi. Işıklarda beklerken, tır çarpması sonucu araba feci şekilde ezildi. Amcamız felç oldu. Tekerlekli sandalyeye mahkum oldu. 
İyi dileklerin için teşekkür ederim ...
Ayrıca Allah şifa versin amcaya .
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Coşku Mert

hayırlı olsun, bu 1.8 motor ustten tek egsantrikli gordugum kadarıyla. kac valfli acaba?

Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz
hayırlı olsun, bu 1.8 motor ustten tek egsantrikli gordugum kadarıyla. kac valfli acaba?
Sagolun hocam. Tek egzantrik 8 valf .
Yorum bağlantısı
Coşku Mert

benim aracin emsali oldugu icin yakit tuketimini merak ettim :) tecrube ettiginizde yazarsaniz memnun olurum

Sagolun hocam. Tek egzantrik 8 valf .
Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz
benim aracin emsali oldugu icin yakit tuketimini merak ettim default_smile.png tecrube ettiginizde yazarsaniz memnun olurum

Bi kaç ölçüm de Lpg de 9-10 lt karma tuketimi hesapladım.lpg ayarı yapılmadı daha. Ilerleyen zamanlara bakacağım
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Hayırlı olsun 95 model 1.6 rt karbüratörlü klimalı kırmızısı vardı 8 yıl kullandık. Az kahrımızı çekmedi. Ehliyeti aldığımda kapıdaki arabaydı. Anılarım canlandı görünce :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Alt devirleri çok canlı ve güzel motor üzerindeki. Hayırlı olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz
Hayırlı olsun 95 model 1.6 rt karbüratörlü klimalı kırmızısı vardı 8 yıl kullandık. Az kahrımızı çekmedi. Ehliyeti aldığımda kapıdaki arabaydı. Anılarım canlandı görünce default_smile.png
Eyvallah hocam.istedigin zaman anıları canlandıralım.gel al [emoji3]
Alt devirleri çok canlı ve güzel motor üzerindeki. Hayırlı olsun.
Teşekkür ederim.şehir içi gaza tepkisi guzel
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle

Hayırlı olsun.Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz
Hayırlı olsun.Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
Çok teşekkür ederim.
Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz

ea4dcbf1a479ab47a1d2489bdf063390.jpgBakım için 5 lt Petrol Ofisi 10w40 yağ,valvoline motor iç temizleyici,yağ filtresi, hava filtresi,Shell mavi antifriz tedarik edildi.

0492c04464de7c151d489e0ac0050387.jpgkarter tapa ve pulu yenilendi.

Aracın sogutma suyu malesef paslı idi. 1 hafta ara ile 2 sefer komple boşaltıp yeni su ile yeniledim.Genleşme kabı orjinal fakat ne yaptimsa istedigim gibi temizlenmedi.En son 1 lt antifiriz ile sistemi tamamladim .kalan 2 lt antifirizi yeni genleşme kabi siparisi vererek kenara ayırdım .

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz

hayırlı olsun genlesme kapı yılların verdigi yorgunluktan sararıyor içindeki sıvı gözükmüyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz
hayırlı olsun genlesme kapı yılların verdigi yorgunluktan sararıyor içindeki sıvı gözükmüyor.
Eyvallah teşekkürler .baya uğraştım artik su gözüküyor ama 24 yıllık depo. Sararma gitmiyor dedigin gibi.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz

c9e37a55f3764ffd23fd6377855b4d5b.jpgAracın yağını değiştirirken yaptığım kontrolde sağ dış aks körüğünün ve sol rot körüğünün yırtık olduğunu farkettim. Aks körüğü çok önem taşıyor .Hemen internetten getirttim ve ertesi gün sanayide herhangi bir ustaya gidip değiştirttim . Bu iş beni aşıyor. Çünkü lift lazim[emoji3]e83da7a010ef8c6231f50ba610e9a5a8.jpgHazır sanayiye gelmişken bir rot ayarı yaptırdım .

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz
Çok keyifli bir uğraş maşallah araç çok güzel..
Teşekkür ederim hocam sağolun.Elimden geliyor uğraşıyorum ve kendime rehabilitasyon sağlıyorum bu şekilde[emoji4]
Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz

21fa7c36d4e01dfb1035637ff44c2a15.jpgakümüz cortladı.abuk sabuk yerde 1 kere takviye ile 1 kere vurdurarak çalıştırdım. Hemen yeniledik.
Inci akü 60 lık. 450 tl

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar
21fa7c36d4e01dfb1035637ff44c2a15.jpgakümüz cortladı.abuk sabuk yerde 1 kere takviye ile 1 kere vurdurarak çalıştırdım. Hemen yeniledik.
Inci akü 60 lık. 450 tl
Cok vermiş siniz 74 varta aldim 460 tl verdim [emoji16][emoji16]
Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz
Cok vermiş siniz 74 varta aldim 460 tl verdim [emoji16][emoji16]
İade edelim sizin aldığınız yerden alalım? İşletmenin ismi nedir?
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar
İade edelim sizin aldığınız yerden alalım? İşletmenin ismi nedir?
İstanbul da kadosan da baskan oto var oradan aldim isin latifesi benim dedigim [emoji16][emoji16][emoji16]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...