Ali Gürbüz 3 Ağustos 2021 Paylaş 3 Ağustos 2021 Başlıkta belirttiğim gibi. Öyle bir içimden geldi. Aslında bu yoktu[emoji3]Renault 19 Europa 1.8İ RTİ.4 nokta enjeksiyon. 107 bg F3P motor .Geçen ay aldım. Aslında 2. Araba alip ugrasmayi seviyorum. Yinede uğraşmalı ucuz alacağım desemde en düzgününü bulmaya çalışıyorum .içimdeki Renault sevgisi bitmiyor.çocukluk tramvası diyebiliriz. Aklım diğer alamadıklarımda (2000 model öncesi). 1 aydir epey toparladim. İlerleyen saatlerde yapılanları yazacağım . [emoji3478] 19 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 3 Ağustos 2021 Paylaş 3 Ağustos 2021 1.6 Elize modelini epey kullandım şirket aracı olarak.. Oldukça keyifliydi Güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 3 Ağustos 2021 Paylaş 3 Ağustos 2021 1.8 tek nokta enjeksiyonlu olanını iki sene kullandım..Güzel arabadır..Benim ki lacivertti.. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 3 Ağustos 2021 Paylaş 3 Ağustos 2021 plaka üstü stop devamı benim nazarımda hala eşsiz bir güzellikte.. Hayırlı kazasız belasız olsun. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Ağustos 2021 Paylaş 3 Ağustos 2021 Hayırlı olsun. Klima, abs var mı? 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz 3 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 3 Ağustos 2021 1.6 Elize modelini epey kullandım şirket aracı olarak.. Oldukça keyifliydi [emoji4] Güle güle kullanın Tesekkur ederim. Kullanması gercekten keyifli. 1.8 tek nokta enjeksiyonlu olanını iki sene kullandım..Güzel arabadır..Benim ki lacivertti..Teşekkür ederim. Keske bu da lacivert olsa [emoji4] plaka üstü stop devamı benim nazarımda hala eşsiz bir güzellikte.. Hayırlı kazasız belasız olsun.Tesekkur ederim. Dönemin değişik tasarımı gercekten. Hayırlı olsun. Klima, abs var mı?Cok tesekkurler. Klima var hemde acayip sogutuyor massallah. Bende şaşırıyorum. Çok şüpheliydim. Abs malesef yok 2 Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz 3 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 3 Ağustos 2021 Oo güzel makina eyvallah hocam.Karbüratörlü iyi hoş ama bütün o dönemki reno larda tek marşta çalışma sıkıntısı var. Broadway beni üzüyordu.Özellikle enjeksiyonlu aldim.kibrit gibi maşşallah Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz 3 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 3 Ağustos 2021 İlk olarak t5 ve t10 ampullere yanmayan klima kontrol paneli ve kadranın ampulleri degistirdim.temizliklerini yaptim. 8 Yorum bağlantısı
M. Asım Kahraman 3 Ağustos 2021 Paylaş 3 Ağustos 2021 Güle güle kullanın, Elimde 2007 yılında aynı renk 1.6 sı vardı klimalı diye özenerek almıştım ki o zamanlar bizde tecrübesizlik diz boyu, üzerinde sonradan takma klima olduğunu ilk çıktığım İzmir-İstanbul yolculuğunun yarısında klimanın pes etmesiyle anlamış oldum. Askere giderken satışa çıkardım, en yakın arkadaşım talip oldu köyde binmek için aldı uzun zaman kullandı. Klimayı ayağa kaldırmak için çok uğraştı ama o da başaramadı. Klimayı saymazsak sorunsuz severek bindiğim bir araçtı. Malum, doksanlarda parayı denkleştiren Broadway alır, durumu daha iyi olanlar Europa'ya binerdi. Reno Türk milleti için güvenilir limandı. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Ağustos 2021 Paylaş 3 Ağustos 2021 1.8 ciğerli makina ben de bakardım. Güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz 3 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 3 Ağustos 2021 Güle güle kullanın, Elimde 2007 yılında aynı renk 1.6 sı vardı klimalı diye özenerek almıştım ki o zamanlar bizde tecrübesizlik diz boyu, üzerinde sonradan takma klima olduğunu ilk çıktığım İzmir-İstanbul yolculuğunun yarısında klimanın pes etmesiyle anlamış oldum. Askere giderken satışa çıkardım, en yakın arkadaşım talip oldu köyde binmek için aldı uzun zaman kullandı. Klimayı ayağa kaldırmak için çok uğraştı ama o da başaramadı. Klimayı saymazsak sorunsuz severek bindiğim bir araçtı. Malum, doksanlarda parayı denkleştiren Broadway alır, durumu daha iyi olanlar Europa'ya binerdi. Reno Türk milleti için güvenilir limandı. Tesekkur ederim .orjinal klima guzel sogutuyor. Antalya'da bile performansı iyi memnunum. Ama aracın gücünü baya düşürüyor. Tahminim %25-30 motor gücünden çalıyor. Yorum bağlantısı
M. Asım Kahraman 3 Ağustos 2021 Paylaş 3 Ağustos 2021 Ali Gürbüz yazdı: M. Asım Kahraman yazdı: Güle güle kullanın, Elimde 2007 yılında aynı renk 1.6 sı vardı klimalı diye özenerek almıştım ki o zamanlar bizde tecrübesizlik diz boyu, üzerinde sonradan takma klima olduğunu ilk çıktığım İzmir-İstanbul yolculuğunun yarısında klimanın pes etmesiyle anlamış oldum. Askere giderken satışa çıkardım, en yakın arkadaşım talip oldu köyde binmek için aldı uzun zaman kullandı. Klimayı ayağa kaldırmak için çok uğraştı ama o da başaramadı. Klimayı saymazsak sorunsuz severek bindiğim bir araçtı. Malum, doksanlarda parayı denkleştiren Broadway alır, durumu daha iyi olanlar Europa'ya binerdi. Reno Türk milleti için güvenilir limandı. Tesekkur ederim .orjinal klima guzel sogutuyor. Antalya'da bile performansı iyi memnunum. Ama aracın gücünü baya düşürüyor. Tahminim %25-30 motor gücünden çalıyor. Tabi mutlaka, yaşından ötürü bir miktar kompresyon kaybı da olabilir. Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz 3 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 3 Ağustos 2021 internetten aldığım parçalarla kırık olan havalandirma menfezlerini yeniledim. bir adet jant göbeği eksikti. Onu bulduk taktim. Bagaj amortisörü görevini yerine getirmiyordu. O da yenilendi. 5 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Ağustos 2021 Paylaş 3 Ağustos 2021 Klima varsa her şey kolay. Sevindim valla 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Ağustos 2021 Paylaş 3 Ağustos 2021 Güle güle kullanın. Europa severim. Klima da varsa miss 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 4 Ağustos 2021 Paylaş 4 Ağustos 2021 Maşallah çok güzel, Güle güle kullanın bende yeni clio I 1.4 otomatik aldım... Hem ben hem eşim sürüş zevkini çok beğendik... Sanırım bir çok parçası R19 ile ortak değilmi ? 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 4 Ağustos 2021 Paylaş 4 Ağustos 2021 Güzel günlerde kullanın. Bizim memlekette çok kullanılır bu araçlar. Brodway, Flash, Europe, Toros. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 4 Ağustos 2021 Paylaş 4 Ağustos 2021 Ali Gürbüz yazdı: İlk olarak t5 ve t10 ampullere yanmayan klima kontrol paneli ve kadranın ampulleri degistirdim.temizliklerini yaptim. Şu görüntü yeni arabalarda yok. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz 4 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 4 Ağustos 2021 zamanın gti modeli Sağolasın Çağlar abi.Performansı hala fena değil. Güle güle kullanın. Europa severim. Klima da varsa miss Çok teşekkür ederim.yaz aylarında bi klimasız broadway tecrübem oldu. Gerçekten zor iş. Maşallah çok güzel, Güle güle kullanın bende yeni clio I 1.4 otomatik aldım... Hem ben hem eşim sürüş zevkini çok beğendik... Sanırım bir çok parçası R19 ile ortak değilmi ?Hocam teşekkur ederim.Sizin konuyu nasıl kaçırmışım hayret.bakiyorum hemen.Aynı dönemin araçları .benimki Türk Malı oyak üretimi. Büyük ihtimal yürüyen aksamda ortak parça vardır. 2 Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz 4 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 4 Ağustos 2021 Güzel günlerde kullanın. Bizim memlekette çok kullanılır bu araçlar. Brodway, Flash, Europe, Toros.Teşekkür ederim. İstanbul'da görmüyoruz ama anadoluda dolu heryer. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz 4 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 4 Ağustos 2021 Hidrolik direksiyon yağı seviyesi eksikti. İçindeki kalan yağı şırıngayla çektim ve 500 ml yeni yağ aldi.Komple degistirmedim çünkü direksiyon kutusunda kaçak var .ilerleyen zamanlarda revizyona girecek. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts