Selçuk Bakış 3 Ağustos 2021 Paylaş 3 Ağustos 2021 Hayırlı uğurlu olsun, küçük araba her eve lazım. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz 4 Ağustos 2021 Paylaş 4 Ağustos 2021 Otomatik severiz[emoji3]Hayırlı uğurlu olsun . 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 4 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 4 Ağustos 2021 Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı uğurlu olsun, küçük araba her eve lazım. Çağlar Bayur yazdı: Ali Gürbüz yazdı: Otomatik severiz Hayırlı uğurlu olsun . Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 4 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 4 Ağustos 2021 Eksikleri yavaş yavaş gidermeye devam ; 1- Uzaktan Merkezi kilit taktırdım. 2-Ön Fren disk ve balatalar değişti. 3 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 5 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 5 Ağustos 2021 Mercedes koltuğuna alışan benim; Diz ve bacak ağrıları başladı clio sürerken... Koltuğu küçük (normal insan için problem değildir belki). Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 12 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 12 Ağustos 2021 Araçtan 60 geçince gelen tak tak sesinini aks 'tan olduğu anlaşıldı. Tek aks değişti, güzel birde kılıf taktım ki... Hanım zaten arabanın anahtarını kendi çantasına almış .. ML ile işe gitmeye devam 🤓 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 28 Mart 2022 Yazar Paylaş 28 Mart 2022 Hanımın ihtiyacı kalmayınca satışa koydum .... Pahalıya koymadığımı düşünüyorum ama 🤑 😊 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-otomatik-clio-1998-1012503665/detay/ Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 28 Mart 2022 Paylaş 28 Mart 2022 Talha Bilgi yazdı: Hanımın ihtiyacı kalmayınca satışa koydum .... Pahalıya koymadığımı düşünüyorum ama 🤑 😊 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-otomatik-clio-1998-1012503665/detay/ hayırlı olsun , komple bir boya ihtiyacı var gibi. 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 28 Mart 2022 Yazar Paylaş 28 Mart 2022 Fatih Evcin yazdı: hayırlı olsun , komple bir boya ihtiyacı var gibi. Kapılarda ve bagaj kapağında keyfe keder var evet, eskiden boya ucuzdu... Ama şimdi çok para herşey bana göre değmez diye düşünüyorum Teşekkür ediyorum 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Mart 2022 Paylaş 28 Mart 2022 Bagaj kapağını yapan usta metal yerine macun kullanmış galiba. Hayırlı satışlar dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 28 Mart 2022 Yazar Paylaş 28 Mart 2022 (düzenlendi) Sani Gerşon yazdı: Bagaj kapağını yapan usta metal yerine macun kullanmış galiba. Hayırlı satışlar dilerim. Çatlakların bazıları kaplama çatlağı bende sonradan farkettim, bagajın alt tarafında kaplama yapmışlar.... 🙃 Uzaktan baya görünmüyor ama çıksın diye kapı ve bagaj boya deformeleri baya şekilden şekile girdim ... 🙂 28 Mart 2022 tarihinde Talha Bilgi tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Mart 2022 Paylaş 28 Mart 2022 Talha Bilgi yazdı: Hanımın ihtiyacı kalmayınca satışa koydum .... Pahalıya koymadığımı düşünüyorum ama 🤑 😊 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-otomatik-clio-1998-1012503665/detay/ ilankayıp 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 29 Mart 2022 Yazar Paylaş 29 Mart 2022 İzmir'e gitti araç bugün öğlen... Teşekkür ederim. 🤑 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Mart 2022 Paylaş 29 Mart 2022 Talha Bilgi yazdı: İzmir'e gitti araç bugün öğlen... Teşekkür ederim. 🤑 kaç tl hzında gitti acaba 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 30 Mart 2022 Yazar Paylaş 30 Mart 2022 Çağlar Bayur yazdı: kaç tl hzında gitti acaba 50.000 TL ... 💨 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 30 Mart 2022 Paylaş 30 Mart 2022 Sanırım biraz daha burada vakit geçirmem gerekiyor. Hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 30 Mart 2022 Yazar Paylaş 30 Mart 2022 Gara belanın yeni sahibi bugün aradı, Araç motor kapağında ve yağ çubuğunda tahinleşme var diyerek fotoğraf atmış. Conta yanık demişler. Hemen ustama gönderdim yakın zamanda yapılan son bakımda herhangi bir sorun yok idi ama soğukta sen çok kısa mesafe kullandığın için hafif tahinleşme olur dediler.... Bende bilemedim bir yandan da üzüldüm. Ama ben telefonda da gel göster eğer eksik çıkar beğenmez ise yol paranı karşılarım dedim. Yok size ititmatım tam dedi kapora attı ve ertesi gün çekici arkadaşını gönderip aracı test ettirip ama ustaya göstermeyerek aldılar. Çekiciden öğrendiğim adam al satçı imiş izmir'de. Sizce ne yapmam gerekir ? Sanırım conta masrafını bana yıkmaya yada bir miktar almaya çalışacak... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Mart 2022 Paylaş 30 Mart 2022 satış tammasa bıdıbıdı etmesin, hiç haz edemem kırmızı çizgim, baktırsaymış vs. 50 bine 50 müşteri çıkar buna, sınıfında otomatik vites çok az 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Mart 2022 Paylaş 30 Mart 2022 Talha Bilgi yazdı: gel göster eğer eksik çıkar beğenmez ise yol paranı karşılarım Her şeyi yapmışsınız. Bence de bundan sonrası arkadaşın derdi. Vicdanınız rahat olsun derim. 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 30 Mart 2022 Yazar Paylaş 30 Mart 2022 satış tammasa bıdıbıdı etmesin, hiç haz edemem kırmızı çizgim, baktırsaymış vs. 50 bine 50 müşteri çıkar buna, sınıfında otomatik vites çok azteşekkür ederim insan yalvarırmı valla yalvardım gel konyaya baktır beğenmez isen dönüş ücretini karşılarım diye gelip baktırsaydı bunu görecektik… Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Her şeyi yapmışsınız. Bence de bundan sonrası arkadaşın derdi. Vicdanınız rahat olsun derim.Al satçı sanırım kendi cliosu var aynı model ilanda 60 küsür yazmış bin lira ikram etmiyoTapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Mart 2022 Paylaş 30 Mart 2022 Beğenmiyorsa almasın.. Taviz verme O almazsa birimiz alırız. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 30 Mart 2022 Paylaş 30 Mart 2022 Yağ çubuğunda tahilesme olur mu ya. Al satci ise bence dert edilecek bir şey yok. Zar atmış görmeden bsktirmadan kelepir bulmuş diye almış. Benzer durum olsa para duruyorsa geri alırım arabayı ben. Masrafına da karışmam derim. 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 31 Mart 2022 Paylaş 31 Mart 2022 Sakın ha. Para koparmaya çalışan çakalın biri. Geri getir ver arabamı deyin. 1 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 31 Mart 2022 Yazar Paylaş 31 Mart 2022 Teşekkür ederim, görüşleriniz için bakalım bir daha aramadı bugün ararsa azcık tatlı sert yapacağım 😀 Yorum bağlantısı
Recommended Posts