Ali Cihangiroğlu 30 Temmuz 2021 Paylaş 30 Temmuz 2021 İlkay BAŞARAN yazdı: 2. el ybr ler 20 bin olmuş abi. Genişlet yuf artık, gerçi benim tarzım değil skutırlar ama olsun Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Temmuz 2021 Paylaş 30 Temmuz 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: yuf artık, gerçi benim tarzım değil skutırlar ama olsun Genişlet skutır değil yav. Köylü kavasakisi derler burada. Yanlarına 2 heybe mis. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 30 Temmuz 2021 Paylaş 30 Temmuz 2021 (düzenlendi) İlkay BAŞARAN yazdı: skutır değil yav. Köylü kavasakisi derler burada. Yanlarına 2 heybe mis. Genişlet anlamadın skutır derken kesmez beni demek istemiştim bunlarla Sütleğendeyken dolanırdım dağ yollarında, alıştırma yapardım... kawa deme yaramı depreştirme 30 Temmuz 2021 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 30 Temmuz 2021 Paylaş 30 Temmuz 2021 Sana bana gelmez CVT Selim. Sen alırsan bunu, senesi dolmaz gibi geliyor bana. Benim de aklımdan geçmişti, CVT olduğunu öğrenince altından olsa almam dedim vazgeçtim. 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 1 Ağustos 2021 Paylaş 1 Ağustos 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Düşünmüyorum derken? Genişlet Bilmiyorum sanki bana o veriler kadar seri bir aracmiş gibi gelmiyor. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 1 Ağustos 2021 Yazar Paylaş 1 Ağustos 2021 Ahmet Gül yazdı: Sana bana gelmez CVT Selim. Sen alırsan bunu, senesi dolmaz gibi geliyor bana. Benim de aklımdan geçmişti, CVT olduğunu öğrenince altından olsa almam dedim vazgeçtim. Genişlet Bizi Giulia paklar da işte lanet olası federaller. 😄 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 Ağustos 2021 Paylaş 1 Ağustos 2021 Selim Bilgin yazdı: İlk çıktığından beri radarımda, CVT olduğu için uzak duruyordum. Nasıl bilirsiniz? Genişlet Babamın kullandığı albea cvt subaru yapımı. tık demedi ve çok memnunuz. motorun yatay olmasının genel dezavantajları (triger için motor iniyor vs gibi) dışında ve parça tedariki haricinde güzel araç. Yorum bağlantısı
Recommended Posts