Coşku Mert 19 Temmuz 2021 Paylaş 19 Temmuz 2021 clio 2 1.2 16v otomatik aracimizda resimdeki şekilde airbag ikaziyla birlikte servis ikaz lambası yanıyor. yaptığım işlemleri asagida siraliyorum: * surucu havayastigini söküp soketini kontrol ettim. sorun yok * koltuk altlarindaki soketleri söküp temizledim. sorun yok. * sürücü emniyet kemer tokasindaki kablo kopup şase yapmış. onu duzettim. bu islemden sonra uyari lambalari kaybolur diye oldukça umutluydum fakat değişen birsey olmadi. soruma gelecek olursak; emniyet kemer hatasi ecu da ariza kaydi birakti da o nedenle mi uyarı ışığı sönmüyor? sayet öyle ise bu hatayi silmek için hangi tip bluetooth ariza tespit cihazi almaliyim? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Temmuz 2021 Paylaş 19 Temmuz 2021 CLIP ile bakmak lazım. Nokta atışı söyleyecektir size. Yorum bağlantısı
Coşku Mert 19 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2021 merak edip fiyatina bakayim dedim 2bin liraya yakinmis bluetooth ile baglanti kurabilen basit uygun fiyatli cihazlarla halledemez miyiz CLIP ile bakmak lazım. Nokta atışı söyleyecektir size. Yorum bağlantısı
Coşku Mert 20 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 20 Temmuz 2021 clip isimli cihazin fiyati neyin fiyatı 2000? Yorum bağlantısı
Coşkun Basan 20 Temmuz 2021 Paylaş 20 Temmuz 2021 Pic18F25K80 çip li obd cihazı ve Android telefon için indirdiğim pyclip uygulaması ile Renault aracımda arıza tespiti yapabiliyorum. Obd cihazı uygun fiyata var uygulama da internetten indirip telefonunuza kurabilirsiniz Yorum bağlantısı
Coşku Mert 20 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 20 Temmuz 2021 sagolun, bahsi geçen cihazin fiyati uygunmus. almaya deger. umarim clio 2 ile uyum sorunu olmazPic18F25K80 çip li obd cihazı ve Android telefon için indirdiğim pyclip uygulaması ile Renault aracımda arıza tespiti yapabiliyorum. Obd cihazı uygun fiyata var uygulama da internetten indirip telefonunuza kurabilirsiniz 1 Yorum bağlantısı
Coşkun Basan 20 Temmuz 2021 Paylaş 20 Temmuz 2021 sagolun, bahsi geçen cihazin fiyati uygunmus. almaya deger. umarim clio 2 ile uyum sorunu olmaz Ben PyClip 180+ uygulamasını kullanıyorum Türkçe dil desteği de var onlarca Renault modeli var içinde sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum Pic18F25K80 çip olsun yeter 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Temmuz 2021 Paylaş 20 Temmuz 2021 Coşku Mert yazdı: merak edip fiyatina bakayim dedim 2bin liraya yakinmis bluetooth ile baglanti kurabilen basit uygun fiyatli cihazlarla halledemez miyiz Yanlış anlaşılma olmuş. CLIP'i kendinizin temin etmesine gerek yok. Yetkili servislerde mevcut 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 17 Kasım 2021 Yazar Paylaş 17 Kasım 2021 @Coşkun Basan arkadaşımızın tavsiye ettigi cihazi alıp araca bağladım. Gayet hizli pratik sekilde ecu ya baglanip birkac ariza kaydini sildi ama airbag hatasini cozemedi maalesef Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Kasım 2021 Paylaş 17 Kasım 2021 Coşku Mert yazdı: airbag hatasini cozemedi maalesef abs airbag şanzıman gibi yerlere bağlanamayabiliyor, biraz da programa bağlı ayrıca, carscanner denendi mi? Yorum bağlantısı
Coşku Mert 17 Kasım 2021 Yazar Paylaş 17 Kasım 2021 car scanner ve torque pro ile denedim abs airbag şanzıman gibi yerlere bağlanamayabiliyor, biraz da programa bağlı ayrıca, carscanner denendi mi? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Kasım 2021 Paylaş 17 Kasım 2021 tüm hayyalerim yıklıdı şimdi carscanner adına 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Kasım 2021 Paylaş 17 Kasım 2021 Reno can open sistemi ile çalışıyor. Kurulu program can veri hattı açılsın bilgisi göndermez ise erişimi olmaz. Renoya özgü bir program var. Bakayım. Erişimi olmayan yer yok 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 18 Kasım 2021 Yazar Paylaş 18 Kasım 2021 sagolasin abi bu alternatifi hic duymamistim, deniycem [emoji106]Pyclip. Bununla yapılacak Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 18 Kasım 2021 Paylaş 18 Kasım 2021 Clioda airbag ışığı genelde direksiyon zembereğinden yanıyor. Korna çalışıyormu ? Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 18 Kasım 2021 Paylaş 18 Kasım 2021 Coşku Mert yazdı: @Coşkun Basan arkadaşımızın tavsiye ettigi cihazi alıp araca bağladım. Gayet hizli pratik sekilde ecu ya baglanip birkac ariza kaydini sildi ama airbag hatasini cozemedi maalesef bu cihaz yanlış Çoşku abi. bu çözmez. Bir de forumda konusu vardı, yazmıştım. Pyren programını kurup onunla da işlemi yapabilirsin. Store üzerindeki çoğu program silemiyor airbag hatasını. Yorum bağlantısı
Coşku Mert 18 Kasım 2021 Yazar Paylaş 18 Kasım 2021 korna çalışıyor ama airbag sargısını kontrol etmedim açıkçası Ersen Tapan yazdı: Clioda airbag ışığı genelde direksiyon zembereğinden yanıyor. Korna çalışıyormu ? cihaz ecuya bağlanıyor, okuyabildiği her değeri okuyor, hataları da siliyor. cihazda problem yok bence Oğuzkan Erışık yazdı: bu cihaz yanlış Çoşku abi. bu çözmez. Bir de forumda konusu vardı, yazmıştım. Pyren programını kurup onunla da işlemi yapabilirsin. Store üzerindeki çoğu program silemiyor airbag hatasını. 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 27 Kasım 2021 Yazar Paylaş 27 Kasım 2021 bugün firsat bulup Pyclip uygulamasiyla denedim. diger uygulamarda gorunmeyen airbag arizasini gordu. clear komutuyla sildim fakat yine de hata cikiyor. bakalim donanımsal bi durum var anlasilan Yorum bağlantısı
Coşkun Basan 27 Kasım 2021 Paylaş 27 Kasım 2021 Airbag sargısı kopuk olabilir Pyclip candır [emoji846] 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Kasım 2021 Paylaş 28 Kasım 2021 Döner kontaktör dedikleri sargı arızasıdır. Hız sabitleyici varsa o da çıkar hatta devreden. 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 28 Kasım 2021 Yazar Paylaş 28 Kasım 2021 cikan hata kodunu biraz arastirdim fakat tam olarak hangi nokta oldugu bilgisine ulasamadim. net bilgiye ulasamazsam sargiyi musait bi zamanda kontrol ederim artik Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Kasım 2021 Paylaş 28 Kasım 2021 cikan hata kodunu biraz arastirdim fakat tam olarak hangi nokta oldugu bilgisine ulasamadim. net bilgiye ulasamazsam sargiyi musait bi zamanda kontrol ederim artikTam sağ ve tam sol yaparken direksiyon göbeğinden sinyal kollarının birleştiği yerden şıkşık ses yapıyor mu. Tarifiniz döner kontaktör arızası. Megan 2 de yaşadım. 3 sene oluyor söküp lehimlediler düzeldi. Kopma sebebi de arada ufak dişli var diş atlıyor ya da çıkıyor aradan ve tam turda şeridi koparıyor. Çözümü çok basit. Ben sonrasında arıza bile sildirmedim. Hız sabitleyici aktif hale geldi ve airbag ışığı söndü. Yorum bağlantısı
Coşku Mert 28 Kasım 2021 Yazar Paylaş 28 Kasım 2021 İlkay Başaran yazdı: Coşku Mert yazdı: cikan hata kodunu biraz arastirdim fakat tam olarak hangi nokta oldugu bilgisine ulasamadim. net bilgiye ulasamazsam sargiyi musait bi zamanda kontrol ederim artik Tam sağ ve tam sol yaparken direksiyon göbeğinden sinyal kollarının birleştiği yerden şıkşık ses yapıyor mu. Tarifiniz döner kontaktör arızası. Megan 2 de yaşadım. 3 sene oluyor söküp lehimlediler düzeldi. Kopma sebebi de arada ufak dişli var diş atlıyor ya da çıkıyor aradan ve tam turda şeridi koparıyor. Çözümü çok basit. Ben sonrasında arıza bile sildirmedim. Hız sabitleyici aktif hale geldi ve airbag ışığı söndü. o tarz bir ses yok, herşey olması gerektiği gibi. bi müsait zamanda şüphelendiğim yerleri söküp bakarım artık. renocu olmadığım için çok kurcalayasımda gelmiyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts