Tansu Kalafatoğlu 18 Mart 2023 Paylaş 18 Mart 2023 İlkay Başaran yazdı: Satıldı hocam. Araba hazır ankarada. Hafta içi gidip alacağım. Clio dci 4 kasa. Sebep 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 Mart 2023 Yazar Paylaş 19 Mart 2023 Umut Taşlı yazdı: privilege'ten sonra makyajlı icon'dan aşağısı kesmez di mi abi Bende öyle düşündüm. Yorum bağlantısı
Coşkun Basan 19 Mart 2023 Paylaş 19 Mart 2023 Alan satan hayrını görsün yeni aracınız da hayırlı olsun güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 19 Mart 2023 Paylaş 19 Mart 2023 Alana da, satana da, yenisine de hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Mart 2023 Paylaş 19 Mart 2023 İlkay Başaran yazdı: Clio dci 4 kasa. İçine Cihangiroğlu kaçmış bunun 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 Mart 2023 Yazar Paylaş 19 Mart 2023 Servet Aydın yazdı: İçine Cihangiroğlu kaçmış bunun Arada dandik arabaya bineceksin ki sonra yine megana geçince iyi gelecek. Çivili yatak gibi düşün. 4 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 19 Mart 2023 Paylaş 19 Mart 2023 Alana da satana da yeni alınacak olana da hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 19 Mart 2023 Paylaş 19 Mart 2023 İlkay Başaran yazdı: Arada dandik arabaya bineceksin ki sonra yine megana geçince iyi gelecek. Çivili yatak gibi düşün. Hayırlı olsun kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim ama bu dediğinizi @Ali Cihangiroğlusakın duymasın yeri size çok yakın. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 Mart 2023 Yazar Paylaş 19 Mart 2023 Metin Uzunoğlu yazdı: Hayırlı olsun kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim ama bu dediğinizi @Ali Cihangiroğlusakın duymasın yeri size çok yakın. Sağolun hocam. Takılmadan da geeçmiyor hayat. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 19 Mart 2023 Paylaş 19 Mart 2023 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: İçine Cihangiroğlu kaçmış bunun heheh clio 4 mü ne binerim ne alırım, isim benzerliği olan eski birşey o Metin Uzunoğlu yazdı: Hayırlı olsun kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim ama bu dediğinizi @Ali Cihangiroğlusakın duymasın yeri size çok yakın. evet, şuan keyfime bakıyorum zaten, eskilerle işim olmaz, daha rahat yatakta yolda 19 Mart 2023 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Mart 2023 Paylaş 19 Mart 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: heheh clio 4 mü ne binerim ne alırım, isim benzerliği olan eski birşey o evet, şuan keyfime bakıyorum zaten, eskilerle işim olmaz, daha rahat yatakta yolda bu ne? Kalın muşamba mı 6 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 19 Mart 2023 Paylaş 19 Mart 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: bu ne? Kalın muşamba mı Renault kalina brandon xl 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 Mart 2023 Yazar Paylaş 19 Mart 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: heheh clio 4 mü ne binerim ne alırım, isim benzerliği olan eski birşey o evet, şuan keyfime bakıyorum zaten, eskilerle işim olmaz, daha rahat yatakta yolda Sorduk bir kaç duayene. İşimizi görecek ruhsuz binek birşey önerin beklentimiz yok, biyerden biyere götürsün dedik. Clio al dediler. Ok dedik bizde. 1 4 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 19 Mart 2023 Paylaş 19 Mart 2023 İlkay Başaran yazdı: Sorduk bir kaç duayene. İşimizi görecek ruhsuz binek birşey önerin beklentimiz yok, biyerden biyere götürsün dedik. Clio al dediler. Ok dedik bizde. Bana da aynını demişlerdi harbiden. Ayda 4 bin km çeviriyorum, düşük maliyetle iş görecek binek dedim, clio dediler. Bagaj dedim, sporttourer olanından al dediler. Alınca ecük yakıt verisi paylaş bakem, merak etim şimdi. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 19 Mart 2023 Paylaş 19 Mart 2023 Hayırlı olsun İlkay abi. Meganı çok arayacaksın gibi. Virajlarda özellikle 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 Mart 2023 Yazar Paylaş 19 Mart 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Hayırlı olsun İlkay abi. Meganı çok arayacaksın gibi. Virajlarda özellikle Virajı ve frenleri güzeldi. Ferahtı. Neden sattırdınız bana ya sat da sat 1 5 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 19 Mart 2023 Paylaş 19 Mart 2023 (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Sorduk bir kaç duayene. İşimizi görecek ruhsuz binek birşey önerin beklentimiz yok, biyerden biyere götürsün dedik. Clio al dediler. Ok dedik bizde. 4 dür o ve doğru demişler dur hele nooluyor yahu, megan gitmişte clio 4 alınmış, ben yeni farkettim, fransız kaldık konuya tamda reno gibi hayırlı olsun da bende ne oluyor diyorum... neden sattın yahu meganı, ne güzel ferah araçtı, duygusalsa iş başka tabii, çok daha iyileri olsun inşallah 19 Mart 2023 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 19 Mart 2023 Paylaş 19 Mart 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: bu ne? Kalın muşamba mı bunun ısıtması daha iyi gerçi artık gözüm tam elektrikliye iyice kaydı ama olsun, gelsin bakalım hele, tırt çıkarsa eleriz, tam hibritinde şanzıman olayı sıkıntı zaten, bakmam lazım, zalakça bir sistemi var.... 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 20 Mart 2023 Yazar Paylaş 20 Mart 2023 Aytac Sakal yazdı: Hayırlısı Olsun , EYT bereketi. Teşekkürler. Eyt yok hocam. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 Mart 2023 Paylaş 20 Mart 2023 Arkadaşa naylondan başka element olduğunu kimse söylemedi mi Hayırlı olsun giden-gelen 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts