İlkay Başaran 19 Mart 2022 Yazar Paylaş 19 Mart 2022 Hasan Karabekiroglu yazdı: Bunun motor kapağı var bende lazımsa verim. Bundan Bunlarda paketler çok ilginç. 2008 model privigelerde bu kapakların hiçbiri yok. 07 modelde aküye kadar kapalı. 2004lerde de var anlamadım nasıl iş. Kimisinde kaput altı keçe var. Bagaj kapak iç keçe var Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Mart 2022 Paylaş 19 Mart 2022 İyiki manuelmiş. Otomatiğimin vites kolu biraz şey 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 19 Mart 2022 Paylaş 19 Mart 2022 İlkay Başaran yazdı: Farları elden geçirdik. Üzerine koruyucu yapıldı mı? 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 Mart 2022 Yazar Paylaş 19 Mart 2022 Erhan Doruk yazdı: Üzerine koruyucu yapıldı mı? Bişeyler yaptılar ama bilmiyorum cidden koruyucu mu nedir. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 18 Nisan 2022 Paylaş 18 Nisan 2022 Abi konuyu yeni gördüm, maşallah, araba çok iyiymiş. Garip şekilde yüzü hiç eskimeyen, hiç 2008'im ben demeyen bir tasarımı var. Üstelik focus 1'ler ile aynı yıllarda bile üretildiğini hesaba katarsak çok başarılı tasarım anlamında. Donanım zaten muazzam privilage paketlerde. Bunlar ile ilgili olarak bobinden bahsedilir, onu okudum, sorun yaşamamışsın, muhtemelen bujiler buji cennetine gidene kadar kimse değiştirmediği için çok sorun çıkartıyordur. İkinci bir söylenti de airbag ışığının hiç sönmediği. Direksiyondaki sargının sürekli bozulduğunu okuduk hep. Yaptırıyoruz tekrar bozuluyor falan demişler. Var mı abi öyle bir şey? 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Nisan 2022 Yazar Paylaş 18 Nisan 2022 Murat Sahın yazdı: Abi konuyu yeni gördüm, maşallah, araba çok iyiymiş. Garip şekilde yüzü hiç eskimeyen, hiç 2008'im ben demeyen bir tasarımı var. Üstelik focus 1'ler ile aynı yıllarda bile üretildiğini hesaba katarsak çok başarılı tasarım anlamında. Donanım zaten muazzam privilage paketlerde. Bunlar ile ilgili olarak bobinden bahsedilir, onu okudum, sorun yaşamamışsın, muhtemelen bujiler buji cennetine gidene kadar kimse değiştirmediği için çok sorun çıkartıyordur. İkinci bir söylenti de airbag ışığının hiç sönmediği. Direksiyondaki sargının sürekli bozulduğunu okuduk hep. Yaptırıyoruz tekrar bozuluyor falan demişler. Var mı abi öyle bir şey? Teşekkür ederim. Bobin sıkıntısı hiç yaşamadım. 25 k da bir bujileri değişirim. Abi bunlar iyi daha derse bile sende kalsın takarsın kendi arabana derim. 2 yıl önce benim de sargı koptu. (airbag sargısı) Balıkesirde 200 tl ye hallettirdim. Lehimlediler düzeldi. Bu arada airbag sargısı gittiğinde hız sabitleyici ve limitör de devre dışı kalıyor. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 18 Nisan 2022 Paylaş 18 Nisan 2022 İlkay Başaran yazdı: 2 yıl önce benim de sargı koptu. (airbag sargısı) Balıkesirde 200 tl ye hallettirdim. Lehimlediler düzeldi. Bu arada airbag sargısı gittiğinde hız sabitleyici ve limitör de devre dışı kalıyor. Acaba tekrarlama sıklığı ne. Yani motor mekanik falan olarak arızaya yatkın bir araç değil aslında. Sargıyı da çok büyük maliyet olmadan yapıyorlar sanırım Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Nisan 2022 Yazar Paylaş 18 Nisan 2022 Murat Sahın yazdı: Acaba tekrarlama sıklığı ne. Yani motor mekanik falan olarak arızaya yatkın bir araç değil aslında. Sargıyı da çok büyük maliyet olmadan yapıyorlar sanırım 08 den 2020 ye kadar dayanmış. 2 senedir de bişey olmadı valla. Ama adı çıkmış. Bagajda bobinle gezersin falan. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 18 Nisan 2022 Paylaş 18 Nisan 2022 İlkay Başaran yazdı: 08 den 2020 ye kadar dayanmış. 2 senedir de bişey olmadı valla. Ama adı çıkmış. Bagajda bobinle gezersin falan. Ben Bobi ile geziyorum mesela. Sanruftan kafasını çıkarıp dışarıyı seyrediyor. 3 Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 18 Nisan 2022 Paylaş 18 Nisan 2022 abi otomatiği bir arkadaşımda var çok memnun. herhalde hurdaya düşene kadar kullanırım diyor. Cam tavanlı en dolusu birde otomatik üfff [emoji4] Abi otomatigi cok kotu yakit 12 13 falandı guc torpuluyor epey Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 18 Nisan 2022 Paylaş 18 Nisan 2022 Levent Güzelkalp yazdı: Fatih Evcin yazdı: abi otomatiği bir arkadaşımda var çok memnun. herhalde hurdaya düşene kadar kullanırım diyor. Cam tavanlı en dolusu birde otomatik üfff Abi otomatigi cok kotu yakit 12 13 falandı guc torpuluyor epey yakıt kişiden kişiye değişiyor. Artk LPG de o rakamlar normal oldu. Güç olarakta ralli yapmıyorsa idare ediliyor Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Nisan 2022 Paylaş 18 Nisan 2022 Önder Özcan yazdı: Ben Bobi ile geziyorum mesela. Sanruftan kafasını çıkarıp dışarıyı seyrediyor. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Nisan 2022 Yazar Paylaş 18 Nisan 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Işid kasa hilüx e baksana bi. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Nisan 2022 Paylaş 18 Nisan 2022 İlkay Başaran yazdı: Işid kasa hilüx e baksana bi. Çift başlıklı değil mi o Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Nisan 2022 Yazar Paylaş 18 Nisan 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Çift başlıklı değil mi o 4x2 ye bak Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Nisan 2022 Paylaş 18 Nisan 2022 İlkay Başaran yazdı: 4x2 ye bak Bu mu Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Nisan 2022 Yazar Paylaş 18 Nisan 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bu mu Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Nisan 2022 Paylaş 18 Nisan 2022 İlkay Başaran yazdı: ona bakarsan Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Nisan 2022 Yazar Paylaş 18 Nisan 2022 Sonu yok bunun. O 302 den freigth liner e kadar gider Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Nisan 2022 Paylaş 18 Nisan 2022 İlkay Başaran yazdı: Sonu yok bunun. O 302 den freigth liner e kadar gider Neyseki bitti dakar rallisinde sıradan bir arap 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Nisan 2022 Yazar Paylaş 18 Nisan 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Neyseki bitti dakar rallisinde sıradan bir arap Geçen perşembe bisiklet yarışında musallat olmaya kalkanlar vardı yan yolda bisikletle. Aynı kafa 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Haziran 2022 Yazar Paylaş 3 Haziran 2022 Cam suyu bitmiş. Kaputu açmak zorunda kaldım. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts