Mahmut Yıldız 12 Temmuz 2021 Paylaş 12 Temmuz 2021 Hayırlı olsun, güle güle kullanın inşallah. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 12 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 12 Temmuz 2021 Mahmut Yıldız yazdı: Hayırlı olsun, güle güle kullanın inşallah. Çok teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Zeki Yelboğa 12 Temmuz 2021 Paylaş 12 Temmuz 2021 Hayırlı olsun, güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 12 Temmuz 2021 Paylaş 12 Temmuz 2021 Hocam hayırlı olsun. Kazasız belasız sağlıklı günlerde kullanın. Renk çok çok güzel 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 12 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 12 Temmuz 2021 Zeki Yelboğa yazdı: Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Çok teşekkürler. Aydın Sert yazdı: Hocam hayırlı olsun. Kazasız belasız sağlıklı günlerde kullanın. Renk çok çok güzel Çok teşekkürler. Amin İnşallah. Yorum bağlantısı
Ahmet Hasan Şendağ 12 Temmuz 2021 Paylaş 12 Temmuz 2021 Hayırlı olsun hocam. Kaça geldi size peki? Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 12 Temmuz 2021 Paylaş 12 Temmuz 2021 güzel günlerde binin inşaallah... 1 Yorum bağlantısı
Mutlu Kanter 12 Temmuz 2021 Paylaş 12 Temmuz 2021 Hayırlı Olsun,Allah Tekerini Düz bastırsın ,Maşallah 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 12 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 12 Temmuz 2021 (düzenlendi) Ahmet Hasan Şendağ yazdı: Hayırlı olsun hocam. Kaça geldi size peki? Teşekkürler. Özelden cevaplayayım Hasan Bey. Ahmet Çankaya yazdı: güzel günlerde binin inşaallah... Teşekkürler Ahmet Bey. Balıkesir'e selamlar. Fatih Evcin yazdı: hayırlı uğurlu olsun. Teşekkür ederim. Mutlu Kanter yazdı: Hayırlı Olsun, Allah Tekerini Düz bastırsın ,Maşallah Teşekkürler. Amin. 12 Temmuz 2021 tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 12 Temmuz 2021 Paylaş 12 Temmuz 2021 Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 12 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 12 Temmuz 2021 Ayhan Asil yazdı: Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Çok teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Barış AÇIL 12 Temmuz 2021 Paylaş 12 Temmuz 2021 Cenk bey araciniz çok güzel.Gule gule kullanin 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 12 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 12 Temmuz 2021 Barış AÇIL yazdı: Cenk bey araciniz çok güzel. Gule gule kullanin Teşekkür ederim sağolun. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 12 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 12 Temmuz 2021 Hayırlı uğurlu olsun Çok teşekkür ederim. [emoji106] Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 13 Temmuz 2021 Paylaş 13 Temmuz 2021 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Teşekkürler Cem Hocam. Isparta'ya gelirseniz bir etkinlik sizin için yapalım. Sizin Arteon'u inceleriz Isparta ekibi olarak. Çoğumuzunki Alman oldu zaten. Valla güzel olur hocam. Yalnız bi şey dikkatimi çekti ben yıllarca Vw e hep soğuktum. Şimdi yeni Arteon falan bakıyorum. Hastalık mı abi bu 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 13 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2021 Cem Dilmen yazdı: Valla güzel olur hocam. Yalnız bi şey dikkatimi çekti ben yıllarca Vw e hep soğuktum. Şimdi yeni Arteon falan bakıyorum. Hastalık mı abi bu Hastalık değil ama, verdiğiniz paraya değecek donanımda kaliteli araçlar VAG grubunda. Üst segment markalara ulaşamayınca benim için ideali bu. Diğerlerini kötülemek için değil kesinlikle tabi biraz da alışkanlık. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 13 Temmuz 2021 Paylaş 13 Temmuz 2021 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Hastalık değil ama, verdiğiniz paraya değecek donanımda kaliteli araçlar VAG grubunda. Üst segment markalara ulaşamayınca benim için ideali bu. Diğerlerini kötülemek için değil kesinlikle tabi biraz da alışkanlık. Bence vag grubu aldığı paranı hakkını veriyor, yine gözü kapalı vag alırım (param olursa:) ) güvenli, piyasası hızlı, üzmüyor, yormuyor. Alıştırıyor kendine nasıl yapıyor bilmiyorum ama. 6 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 13 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2021 Cem Işık yazdı: Bence vag grubu aldığı paranı hakkını veriyor, yine gözü kapalı vag alırım (param olursa:) ) güvenli, piyasası hızlı, üzmüyor, yormuyor. Alıştırıyor kendine nasıl yapıyor bilmiyorum ama. İphone gibi galiba. bir kere kullanınca diğerlerine alışamıyorsun. Yorum bağlantısı
Mithat Tuğrul 13 Temmuz 2021 Paylaş 13 Temmuz 2021 hayırlı olsun güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 13 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2021 Mithat Tuğrul yazdı: hayırlı olsun güle güle kullanın. Çok teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Temmuz 2021 Paylaş 13 Temmuz 2021 Cem Işık yazdı: Bence vag grubu aldığı paranı hakkını veriyor, yine gözü kapalı vag alırım (param olursa:) ) güvenli, piyasası hızlı, üzmüyor, yormuyor. Alıştırıyor kendine nasıl yapıyor bilmiyorum ama. ustası bol sanayide 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 Temmuz 2021 Paylaş 13 Temmuz 2021 Cem Işık yazdı: Bence vag grubu aldığı paranı hakkını veriyor, yine gözü kapalı vag alırım (param olursa:) ) güvenli, piyasası hızlı, üzmüyor, yormuyor. Alıştırıyor kendine nasıl yapıyor bilmiyorum ama. hocam sizi amarigana alalım biz. yada benz e bence. çünkü: vag bence olması gereken parada satılsa dediğiniz önerme geçerli olurdu, ama bu kadar çok vergi vs ile halk arabası olamıyor. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 13 Temmuz 2021 Paylaş 13 Temmuz 2021 Dogan Arsiray yazdı: hocam sizi amarigana alalım biz. yada benz e bence. çünkü: vag bence olması gereken parada satılsa dediğiniz önerme geçerli olurdu, ama bu kadar çok vergi vs ile halk arabası olamıyor. Amerigan keyifliydi(bkz kj), gönlümüz ise benzden yana. Lakin şu an imkanlar dahilinde alabildiğim araç vag. Hem yeni olsun, hem pastam dursun, hem karnım doysun =vag. :) 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts