H.Cenk Bayrakçı 10 Temmuz 2021 Paylaş 10 Temmuz 2021 (düzenlendi) Eski aracımdan memnundum, ama gönlümden X1, GLB tarzı araçlar geçiyordu. Fiyatlar çok fazla olunca vazgeçmiş, araç alma işini unutmuştum. Aslında hiç aklımızda yokken, arkadaşım “senin arabaya müşteri buldum, hadi satalım “demesi, öte yandan da başka bir arkadaşımın neredeyse sıfır ayarında satılık Tiguanı olmasıyla bir anda araç değiştirmeye karar verdik. Öyle hızlı oldu ki, öğlen eskisini verdik, akşamüstü yenisi bizdeydi. Aracı 2 Haziran’da aldım ama bir türlü yıkatıp resimlerini çekememiştim. Yeni Tiguan’ımız 1.5 TSi Highline DSG ACT model. 1256 km’de aldım, 2200 km civarına geldi. Eskisi Lounge Paket idi. Highline’a eşdeğerdi geri görüş kamerası yoktu. Bunda eskisine ek olarak hayalet gösterge, geri görüş kamerası, kendi kendine park etme, ısıtmalı koltuklar, elektrikli kolay açılır kapanır bagaj kapağı, Apple CarPlay, ACT silindir kapatma, 3 bölgeli klima gibi özellikler var. Eskisi daha arazi aracı gibi iken bu daha asfalt arabası tarzında. Fotoğraflara geçelim. 10 Temmuz 2021 tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi 46 Yorum bağlantısı
Cem Işık 10 Temmuz 2021 Paylaş 10 Temmuz 2021 Hayırlı olsun, güzel seçim olmuş abi;) 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Temmuz 2021 Paylaş 10 Temmuz 2021 Fırsatı buldunmu imkanda varsa kaçırmayacaksın aga... 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 10 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 10 Temmuz 2021 Hayırlı olsun tekrardan Teşekkür ederim sayın Cihangiroğlu. [emoji4] Hayırlı olsun, güzel seçim olmuş abi;)Sağol Cem kardeşim. Fırsatı buldunmu imkanda varsa kaçırmayacaksın aga...Nasipmiş. 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin 10 Temmuz 2021 Paylaş 10 Temmuz 2021 Üzerine üzerine geliyorsa faydalanacaksın. Hayırlı ugurlu olsun 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 10 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 10 Temmuz 2021 Eskisi de bu da 150 beygir. Performans açısından çok farkı yok gibi. Ancak yenisi 1.5 olunca daha da hızlanacak izlenimi veriyor ve daha rahat. Beyazdan Tungsten griye geçtik, iyi ki bu da beyaz değil farklı bir araca bindiğimizi anlayalım. Öte yandan bunun iç döşemeleri ve konsolun çift renkli oluşu çok hoş ancak dikkatli bakmak lazım. Üzerine üzerine geliyorsa faydalanacaksın. Hayırlı ugurlu olsunTeşekkürler Hayrettin Hocam. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 10 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 10 Temmuz 2021 Hayalet gösterge çeşitli görünüm modlarına sahip ve kişiselleştirilebiliyor. Ön ve arka kapılarda ve ön kapı içlerinde ince şerit led aydınlatma var. Gece ayrı bir hava katıyor, ancak sadece beyaz renk değiştirilmiyor. Ha bu arada eskisinde yoktu, bunda direksiyon üzerinde vites değiştirme kulakçıkları var, F1 tarzı… 4 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 10 Temmuz 2021 Paylaş 10 Temmuz 2021 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Hayalet gösterge çeşitli görünüm modlarına sahip be kişselleştirilebiliyor. Ön ve arka kapılarda ve ön kapı içlerinde ince şerit led aydınlatma var. Gece ayrı bir hava katıyor, ancak sadece beyaz renk değiştirilmiyor. Ha bu arada eskisinde yoktu, bunda direksiyon üzerinde vites değiştirme kulakçıkları var, F1 tarzı… değişiyor abi kapı kartonunu söküp ledlere giren kabloları yer değiştir kırmızı oluyor. Hayırlı olsun bu arada 🧿 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 10 Temmuz 2021 Paylaş 10 Temmuz 2021 Hayirli ugurlu olsun kazasiz belasiz iyi gunlerde insallah. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 10 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 10 Temmuz 2021 Hayırlı olsun. Teşekkürler Ali kardeşim. Çok zalım makina Evet abi çok zalım. [emoji4] değişiyor abi kapı kartonunu söküp ledlere giren kabloları yer değiştir kırmızı oluyor. Hayırlı olsun bu arada [emoji3478] Sağol Mert. O kadar anlamam ben. Hayirli ugurlu olsun kazasiz belasiz iyi gunlerde insallah. Çok teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Ramazan Turan 10 Temmuz 2021 Paylaş 10 Temmuz 2021 Hayırlı olsun, ben bu aracı çok beğeniyorum, kazasız belasız kullanın inşallah... Maşallah... 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 10 Temmuz 2021 Paylaş 10 Temmuz 2021 Masallah kazasız belasız.🧿🧿🧿 Maaviden sonraki hayalimdeki araba. Özellik olarak km olarak herseyiyle tam da bu❤️ 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 10 Temmuz 2021 Paylaş 10 Temmuz 2021 Hayırlı olsun, kazasiz belasiz kullanirsiniz insallah abi... 1 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 10 Temmuz 2021 Paylaş 10 Temmuz 2021 Çok güzel hayırlı olsun. Renk harika. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 10 Temmuz 2021 Paylaş 10 Temmuz 2021 Güle güle kullanın, sıfır olsa ancak bu kadar olurdu. 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 10 Temmuz 2021 Paylaş 10 Temmuz 2021 Hayırlı olsun hocam tekrardan. İyi günlerde kullanmanız dileği ile 1 Yorum bağlantısı
Uğur Barbaros Özdemir 10 Temmuz 2021 Paylaş 10 Temmuz 2021 Hayırlı olsun. Kazasız belasız güzel günler de kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 10 Temmuz 2021 Paylaş 10 Temmuz 2021 Hayırlı olsun.Allah kazasız belasız güle güle kullanmayı nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Temmuz 2021 Paylaş 10 Temmuz 2021 tam zamanında güzel bir sıfır 2.el 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 10 Temmuz 2021 Paylaş 10 Temmuz 2021 Hayırlı olsun Cenk. İyi günlerde kullanın. 🧿 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 10 Temmuz 2021 Paylaş 10 Temmuz 2021 Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts