Hamit Erdonmez 9 Temmuz 2021 Paylaş 9 Temmuz 2021 Abiler merhaba 2004 marka Ford fiestam var. Direksiyon altındaki kaput teli kapağı boşta duruyor. Daha önce hiç başıma gelmedi. Yag çubuğuna bakmak için kaputu kapatim aracı düz biyere çektim ve tekrar açayım dediğimde kapağın boşta olduğunu farkettim. büyük ihtimal yerinden çıktı diye düşünüyorum ama başına böyle bişey gelen oldumu. Kaputu nasıl açabilirim? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Temmuz 2021 Paylaş 9 Temmuz 2021 Zor bir soru. @Çağlar Bayur bilir muhtemelen. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 9 Temmuz 2021 Paylaş 9 Temmuz 2021 Yay kısmı bir şekilde çıkmış olsa gerek. Kaportacılar açar muhtemelen, ya da servis. Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 9 Temmuz 2021 Paylaş 9 Temmuz 2021 Hamit Erdonmez yazdı: Abiler merhaba 2004 marka Ford fiestam var. Direksiyon altındaki kaput teli kapağı boşta duruyor. Daha önce hiç başıma gelmedi. Yag çubuğuna bakmak için kaputu kapatim aracı düz biyere çektim ve tekrar açayım dediğimde kapağın boşta olduğunu farkettim. büyük ihtimal yerinden çıktı diye düşünüyorum ama başına böyle bişey gelen oldumu. Kaputu nasıl açabilirim? Benim scorpioda geldi başıma. Halat boşanmıştı. Sanayide arkadaşlar radyatörleri sökerek halata ulaşmışlardı. Bende 2 radyatör vardı. Senin halatın olduğu yer çok tıkış tıkış değildir heralde. Sanayide life kaldırın, aşşağıdan bir şekilde ulaşmaya çalışın. Yorum bağlantısı
Alaattin Çakıroğlu 11 Temmuz 2021 Paylaş 11 Temmuz 2021 halat görünüyorsa penseyle tutup çekin açılır. Yorum bağlantısı
Recommended Posts