Selim Kaya 19 Ağustos 2021 Paylaş 19 Ağustos 2021 Emre Şimşek yazdı: Burayı Alpay Sümır diye okuyan bir tek ben miyim? O halde sabaha kadar dans 2 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 20 Ağustos 2021 Paylaş 20 Ağustos 2021 Siz hepiniz , ben Tek. mi oynuyoruz 😂 Emre Şimşek yazdı: Burayı Alpay Sümır diye okuyan bir tek ben miyim? yazın doğmuşum ondan öyle olmuş 😂 Recep Selim Kaya yazdı: O halde sabaha kadar dans Zabaha kadar burdaydık 😄 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 4 Eylül 2021 Yazar Paylaş 4 Eylül 2021 Kırmızı ışıkta denk gelince çektim [emoji4] 6 Yorum bağlantısı
Ali Gök 4 Eylül 2021 Paylaş 4 Eylül 2021 (düzenlendi) Önder Özcan yazdı: 1 nükte 2 (şaka gibi) atmosferik araçlarnız değerinde alınmaz 😁 Turbon arızalandığı gün bu sözlerin aklına gelsin hesabı öderken önder abi😂😂 4 Eylül 2021 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 7 Eylül 2021 Paylaş 7 Eylül 2021 Selçuk Hocam, bu aracın 2018-2019 model 1.5 BlueHdi Allure donanım EAT6 otomatik olanı için ne düşünüyorsun? Ayrıca araç hakkındaki genel kanın nedir? Tecrübe ettiğin kadarıyla. Örnek ilan; https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-peugeot-cam-tavan-geri-gorus-kamerasi-full-plusfull-dizel-otomatik-864455834/detay/ 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 7 Eylül 2021 Yazar Paylaş 7 Eylül 2021 C-Maxtan sonra biraz küçük gelebilir ama araba oturaklı bir araç, motor şanzıman yönünden sıkıntı olmaz bakımları düzgün ise, otomatik park ve Jbl ses sistemi yok sanırım koltuklar yarı deri ama zarar görebilecek veya terleten bir deri değil. Arka taraf biraz dar sanki ve kolçak arka da yoktur. Klima 500den sonra biraz yetersiz geldi ama genel anlamda arıza verebilecek bir araç değil. Facebook grubunda arıza paylaşımına denk geldiğimi hatırlamıyorum. Sadece fitil birleşim yerlerinde sorun paylaşanlar duydum ama kendi aracımı hiç incelemedim çünkü hanımda [emoji3] Genel manada memnun kalırsınız 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 7 Eylül 2021 Paylaş 7 Eylül 2021 Selçuk Bakış yazdı: C-Maxtan sonra biraz küçük gelebilir ama araba oturaklı bir araç, motor şanzıman yönünden sıkıntı olmaz bakımları düzgün ise, otomatik park ve Jbl ses sistemi yok sanırım koltuklar yarı deri ama zarar görebilecek veya terleten bir deri değil. Arka taraf biraz dar sanki ve kolçak arka da yoktur. Klima 500den sonra biraz yetersiz geldi ama arıza verebilecek bir araç değil. Facebook grubunda arıza paylaşımına denk geldiğimi hatırlamıyorum. Sadece fitil birleşim yerlerinde sorun paylaşanlar duydum ama kendi aracımı hiç incelemedim çünkü hanımda 😀 Otomatik araç hasıl oldu. Bütçeme göre olabilir sanki. Grand C-Max ten sonra çoğu araç küçük gelebilir Hanım çoğunlukla kullanacağı için biraz küçülmesi avantaj gibi. 1.5 ler EAT6 tam otomatik şanzıman kullanıyormuş, bu sebeple eski şanzımandaki silkeleme olayı çözülmüş. 300 Nm ve 120 beygir. Fazlasıyla yeterli duruyor. Yakıt tüketimine zaten değinmiyorum bile. Vergi bu yıl yüksek, seneye bir miktar daha düşer. Sanırım Allure en dolu paket? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 7 Eylül 2021 Yazar Paylaş 7 Eylül 2021 Aydın Sert yazdı: Otomatik araç hasıl oldu. Bütçeme göre olabilir sanki. Grand C-Max ten sonra çoğu araç küçük gelebilir Hanım çoğunlukla kullanacağı için biraz küçülmesi avantaj gibi. 1.5 ler EAT6 tam otomatik şanzıman kullanıyormuş, bu sebeple eski şanzımandaki silkeleme olayı çözülmüş. 300 Nm ve 120 beygir. Fazlasıyla yeterli duruyor. Yakıt tüketimine zaten değinmiyorum bile. Vergi bu yıl yüksek, seneye bir miktar daha düşer. Sanırım Allure en dolu paket? Evet Allure en dolusu, şanzıman sıkıntısız cam tavanda var, hafiften yüksek olması da kullanırken avantajlı. @Çiğdem Kaya Bilgiçhocamda sanırım manuel dizeli var. O daha eski kullanıcı, adblue olayı bu modelde var bildiğim kadarıyla. Navigasyon otomatik park ses sistemi opsiyon olarak eklenebilen paketler. Bendeki ETG5 şanzıman bunda bile silkeleme çok fazla değil 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 7 Eylül 2021 Paylaş 7 Eylül 2021 Otomatik araç hasıl oldu. Bütçeme göre olabilir sanki. Grand C-Max ten sonra çoğu araç küçük gelebilir[emoji4] Hanım çoğunlukla kullanacağı için biraz küçülmesi avantaj gibi. 1.5 ler EAT6 tam otomatik şanzıman kullanıyormuş, bu sebeple eski şanzımandaki silkeleme olayı çözülmüş. 300 Nm ve 120 beygir. Fazlasıyla yeterli duruyor. Yakıt tüketimine zaten değinmiyorum bile. Vergi bu yıl yüksek, seneye bir miktar daha düşer. Sanırım Allure en dolu paket?Kuzende 2019 dizel otomatik var geçenlerde gezdik biraz güzel araba ama c max kadar oturaklı olmaz. Çoğunlukla yenge kullanacaksa güzel bir seçim olur. Motor+şanzıman güzel üstüne ne koysan gider 2 Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 7 Eylül 2021 Paylaş 7 Eylül 2021 Selçuk Bakış yazdı: Evet Allure en dolusu, şanzıman sıkıntısız cam tavanda var, hafiften yüksek olması da kullanırken avantajlı. @Çiğdem Kaya Bilgiçhocamda sanırım manuel dizeli var. O daha eski kullanıcı, adblue olayı bu modelde var bildiğim kadarıyla. Navigasyon otomatik park ses sistemi opsiyon olarak eklenebilen paketler. Bendeki ETG5 şanzıman bunda bile silkeleme çok fazla değil Evet adblue bunda var ehdilerde yok. Allure- Classic edition - active diye gidiyor. Classic özel seri olarak gelmişti otomatik yok. Eski kasasını biz severek kullanıyoruz siz de sevdiniz heralde 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 7 Eylül 2021 Yazar Paylaş 7 Eylül 2021 Çiğdem Kaya Bilgiç yazdı: Evet adblue bunda var ehdilerde yok. Allure- Classic edition - active diye gidiyor. Classic özel seri olarak gelmişti otomatik yok. Eski kasasını biz severek kullanıyoruz siz de sevdiniz heralde Evet memnunum şimdilik start stop devreye girmedi bir tek oda çok mühim değil zaten kapatıyorum. Birde ilk kalkışta seri kalkarsam patinaja düşüyor, düşmesin diye gaz kesince vitesi 2ye alıyor biraz apışıp kalıyordu ama sebebini çözdüm, dişleri güzel diye lastiklere bakmamıştım, lastikler 2014 üretimi imiş. Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 7 Eylül 2021 Paylaş 7 Eylül 2021 Aydın Sert yazdı: Sanırım Allure en dolu paket? Senin istediğin modelde (1.5 BlueHdi, EAT6) en dolusu GT-line diye biliyorum.. Allure'a ek olarak daha büyük çapta alaşım jant ve navigasyon olması lazım. 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 7 Eylül 2021 Yazar Paylaş 7 Eylül 2021 Yurdaer Elay yazdı: Senin istediğin modelde (1.5 BlueHdi, EAT6) en dolusu GT-line diye biliyorum.. Allure'a ek olarak daha büyük çapta alaşım jant ve navigasyon olması lazım. Evet sonradan GT Line donanımları geldi, birde sanırım çamurluk dodikleri vs bu GT Line donanımında var. 2 Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 7 Eylül 2021 Paylaş 7 Eylül 2021 Evet sonradan GT Line donanımları geldi, birde sanırım çamurluk dodikleri vs bu GT Line donanımında var.2015 idi sanırım bunların ilk çıktığı sene. O zaman astrayı almadan önce baya baya niyetlenmiştim. Sonra içi küçük geldi, astra aldım. O zamanki fiyatını net hatırlıyorum, sıkı dur: 65 bine Allure modeli dizel otomatik alınıyordu [emoji15] 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 7 Eylül 2021 Yazar Paylaş 7 Eylül 2021 Oktay Göktaş yazdı: 2015 idi sanırım bunların ilk çıktığı sene. O zaman astrayı almadan önce baya baya niyetlenmiştim. Sonra içi küçük geldi, astra aldım. O zamanki fiyatını net hatırlıyorum, sıkı dur: 65 bine Allure modeli dizel otomatik alınıyordu Çok sular aktı Hocam 😀 Fiesta yi 2013te 19a aldığım zaman 26 civarında sıfır araçlar vardı. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 30 Ekim 2021 Yazar Paylaş 30 Ekim 2021 Geçen hafta sonu @Ali Gökaldığım lastikleri taktırmak için sanayiye gittim, her şey yolunda giderken usta bijon sökülmüyor diye seslendi. Bijona zarar vermeden söküldü ama sökünce ne görelim bijonu silikon ile takmışlar, normalde bijon tutmuyor. 4 ay boyunca 3 bijonlu dolaşmışız. Hafta içi arka diskler sökülüp 2 tarafta da birer bijon yuvaları torna ile kendi bijonları takılacak şekilde torna edildi ve ön iki Z rot değişimi yapıldı. Bütün işlemler için 440 TL maliyetimiz oldu. 9 1 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Ekim 2021 Paylaş 30 Ekim 2021 Silikon değilde, sanırım loctite benzeri bi yapıştırıcı olmalı. 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 30 Ekim 2021 Paylaş 30 Ekim 2021 Silikonla bijonmu takmış yapanı idam etmek tek çözüm Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 30 Ekim 2021 Yazar Paylaş 30 Ekim 2021 Ali Gök yazdı: Silikonla bijonmu takmış yapanı idam etmek tek çözüm Muhtemelen muayeneden kaldı, geçirmek için böyle yaptılar ama durumu gören sövdü güzelce 😅 Sani Gerşon yazdı: Silikon değilde, sanırım loctite benzeri bi yapıştırıcı olmalı. Silikon gibi yumuşak bir şey loctite yakından hiç görmedim, olabilir. Çağlar Bayur yazdı: yok artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk nöyyyy 3 günlük hayatımızda daha görecek günümüz varmış 😊 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 30 Ekim 2021 Paylaş 30 Ekim 2021 3 bijonla bişi olmaz. Gevşek bijon seti ile viraj kasıp disk balata porya degismisligimiz var 😛 öldürmeyen Allah öldürmüyor işte 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 30 Ekim 2021 Yazar Paylaş 30 Ekim 2021 Mustafa Tüfekçi yazdı: 3 bijonla bişi olmaz. Gevşek bijon seti ile viraj kasıp disk balata porya degismisligimiz var 😛 öldürmeyen Allah öldürmüyor işte Hakket bişey olmuyormuş 😅 Bu arada ekleme yapayım, araçta otomatik park vardı ama ne gerek var diye hiç kullanmamıştım. Hanıma öğretme amaçlı kullandım gayet güzel park ediyor 😊 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 30 Ekim 2021 Paylaş 30 Ekim 2021 Mustafa Tüfekçi yazdı: 3 bijonla bişi olmaz. Gevşek bijon seti ile viraj kasıp disk balata porya degismisligimiz var 😛 öldürmeyen Allah öldürmüyor işte Emanet Turizm Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 30 Ekim 2021 Paylaş 30 Ekim 2021 Geçen hafta sonu [mention=52206]Ali Gök[/mention]aldığım lastikleri taktırmak için sanayiye gittim, her şey yolunda giderken usta bijon sökülmüyor diye seslendi. Bijona zarar vermeden söküldü ama sökünce ne görelim bijonu silikon ile takmışlar, normalde bijon tutmuyor. 4 ay boyunca 3 bijonlu dolaşmışız. Hafta içi arka diskler sökülüp 2 tarafta da birer bijon yuvaları torna ile kendi bijonları takılacak şekilde torna edildi ve ön iki Z rot değişimi yapıldı. Bütün işlemler için 440 TL maliyetimiz oldu. Allah esirgesin, çok tehlikeli. İyi ki sorun olmamış. Demek ki ikinci el alınca bijona kadar incelemek lazım. İnsan bunu hangi akla hizmet yapar! En azından satarken söyleseydi de öyle dolaşmasaydın. Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 30 Ekim 2021 Paylaş 30 Ekim 2021 Oktay Göktaş yazdı: Allah esirgesin, çok tehlikeli. İyi ki sorun olmamış. Demek ki ikinci el alınca bijona kadar incelemek lazım. İnsan bunu hangi akla hizmet yapar! En azından satarken söyleseydi de öyle dolaşmasaydın. Satanın haberi var mı acaba? Lastikçinin halt etmesidir büyük ihtimal. Yorum bağlantısı
Recommended Posts