Eyüp Çetin 8 Temmuz 2021 Paylaş 8 Temmuz 2021 Hayırlı olsun güle güle kullan kardeşim. Sevindim senin adına ama bir yandan 500L'yi değiştirmene de üzülmedim desem yalan olur. Allah kaza bela vermesin. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Temmuz 2021 Paylaş 8 Temmuz 2021 Hayırlı olsun Suvas'ın soğuğuna dayanacak bir motor seçimi olmuş 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 8 Temmuz 2021 Paylaş 8 Temmuz 2021 Mtv sine baktınmı? Bana yine bi Gülme geldi 🤣🤣🤣🤣🤣 1 2 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 8 Temmuz 2021 Paylaş 8 Temmuz 2021 Hayirli ugurlu olsun. Kazasiz belasiz iyi gunlerde kullanin. Guzel araç pejularda en onemli seylerden biri akü degeri aklinizin kosesinde dursun. Masallah. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 8 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2021 Mustafa Arıkan yazdı: Hayırlı olsun Selçuk hocam. Sağol Mustafa Hocam Eyüp Çetin yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullan kardeşim. Sevindim senin adına ama bir yandan 500L'yi değiştirmene de üzülmedim desem yalan olur. Allah kaza bela vermesin. İlandaki 500lere bakmadım desem yalan olur ama yeni tatlara bakmak istedim biraz. Sani Gerşon yazdı: Hayırlı olsun Suvas'ın soğuğuna dayanacak bir motor seçimi olmuş Egeada birazda bu sebepten diretmedim aslında 😅 sağolasın. Alpay Sumer yazdı: Mtv sine baktınmı? Bana yine bi Gülme geldi 🤣🤣🤣🤣🤣 MTV cik demek istedin sanırım, 205 bu yıl, gelecek yılda çok birşey çıkmaz inşallah 😀 Sinan Akgöl yazdı: Hayirli ugurlu olsun. Kazasiz belasiz iyi gunlerde kullanin. Guzel araç pejularda en onemli seylerden biri akü degeri aklinizin kosesinde dursun. Masallah. Teşekkürler, şimdilik ss devreye girmiyor zaten, hatırladığım 1 aydır ilanda idi bu araç, biraz kullanalım olmadı kışa girerken değiştiririm. Zaten aldığım her araçta 1 kere akü değiştim herhalde 😅 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 8 Temmuz 2021 Paylaş 8 Temmuz 2021 Hayırlı olsun. Albenisi var arabanın... 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 8 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2021 Recep Selim Kaya yazdı: Hayırlı olsun. Albenisi var arabanın... Teşekkürler, opeli ayaklandırda gözümüz şenlensin 😊 Ali Cihangiroğlu yazdı: Hayırlı olsun Teşekkürler Ali Abi 2 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 8 Temmuz 2021 Paylaş 8 Temmuz 2021 Hayırlı olsun. İyi günlerde güle güle kullanın. 🧿 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 8 Temmuz 2021 Paylaş 8 Temmuz 2021 Selçuk hocam hayırlı olsun güle güle kullanın. Apartmanın mermerlerini sağlamlaştırdınız mı? 😊 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 8 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2021 Mehmet Yeter yazdı: Selçuk hocam hayırlı olsun güle güle kullanın. Apartmanın mermerlerini sağlamlaştırdınız mı? 😊 Sağolun Mehmet Hocam Benim olaydan sonra yönetici bütün mermerleri yeniden çok güçlü bir yapıştırıcı kullanarak yapıştırdı ek olarak üzerlerinden tel ile bağlantı yaptı 😀 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 8 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2021 Evren Barış Özbek yazdı: Hayırlı olsun. İyi günlerde güle güle kullanın. 🧿 Teşekkürler Evren Abi Okay Kaygusuz yazdı: Hayırlı olsun Teşekkürler Çağlar Bayur yazdı: devir saati baş döndürücü Dizelden geçince birde 😅 Murat Sahın yazdı: Hayırlı olsun. Teşekkürler Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli 8 Temmuz 2021 Paylaş 8 Temmuz 2021 Hayırlı uğurlu olsun inşallah güle güle kullanın Allah kaza bela vermesin 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 8 Temmuz 2021 Paylaş 8 Temmuz 2021 Hayırlı olsun. Bu arabayı inşallah kazasız belasız cezasız kullanın. Güzel tercih olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 8 Temmuz 2021 Paylaş 8 Temmuz 2021 Hayırlı olsun gardaşım. Güzel araç yengeme hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 8 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2021 Muhammet Ali Deli yazdı: Hayırlı uğurlu olsun inşallah güle güle kullanın Allah kaza bela vermesin Amin inşallah teşekkür ederim Serdar Göktaş yazdı: Hayırlı olsun. Bu arabayı inşallah kazasız belasız cezasız kullanın. Güzel tercih olmuş. İnşallah, temennimiz o yönde. 😃 Teşekkürler. Arda Bülent Güzel yazdı: Hayırlı olsun gardaşım. Güzel araç yengeme hayırlı olsun. Sağolasın Abicim teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 8 Temmuz 2021 Paylaş 8 Temmuz 2021 Gelip yerinde görmek nasip olsun inşallah 😊 hanenize hayırlı uğurlu olsun. Bu tavan Rolls Royce’da bile yok 😃 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 8 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2021 Emre Şimşek yazdı: Gelip yerinde görmek nasip olsun inşallah 😊 hanenize hayırlı uğurlu olsun. Bu tavan Rolls Royce’da bile yok 😃 Amin cümlemize inşallah, tavanı açtırsak nasıl olur 😅 Başımla beraber beklerim her zaman. 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 8 Temmuz 2021 Paylaş 8 Temmuz 2021 Hadi hayirli ugurlu olsun. Allah gonlune gore versin 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 8 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2021 Sami Demirpaz yazdı: Hadi hayirli ugurlu olsun. Allah gonlune gore versin Amin sağolasın ☺️ 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts