Selçuk Bakış 15 Ağustos Yazar Paylaş 15 Ağustos Ali Cihangiroğlu yazdı: aman dikkat, gözle olmaz bir zımbırtısı var ölçen, onunla bak, kayış genişlediyse değiştir hemen... aha adamlar kit yapmış, motor gelir kapısı olmuş.. aparat kayışa sıfır oturursa değiştir, oturmazsa marşa bile basma benden söylemesi ve oturmaz durumdaysa karteri söktürüp temizlik kontrolü yaptır, motor yaptırma... https://www.trendyol.com/mooverprint/psa-grubu-araclar-icin-triger-kayisi-olcum-cubugu-3-lu-set-anahtarlik-telefon-tutucuhediyeli-p-830428862 Not: 3 silindirli motor alma, bir dost... Abi ben çok memnunum, 3 yıl 20k dir kullanıyorum, sen kullandın mı bu motordan yoksa duyduklarına göre mı yorum yapıyorsun. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Ağustos Paylaş 15 Ağustos (düzenlendi) Selçuk Bakış yazdı: Abi ben çok memnunum, 3 yıl 20k dir kullanıyorum, sen kullandın mı bu motordan yoksa duyduklarına göre mı yorum yapıyorsun. duymadan ziyade bir sürü video şikayet var bu konuda, özellikle ab de, onlara istinaden, adamlar değişe değişe kaçınıcı versiyona geldi hala aynı, sorun tasarım, o kayış yağda olduğu sürece sık bakım şart, baktığın sürece sorun yaşayacağını sanmıyorum ama, birde yüksek devir uzun süre kullanma yeter gerçi sanmıyorum bunu yaptığında yazayım dedim, 20 bin çok az, biraz daha kullan, sanırım 60 bine kadar limit veriyorlar, en güzeli ara ara kontrol etmek, kayış genişlemeye başlayınca dikkat et, o aparatların %3 %5 toleransı olanıda var, elemanın biri yapmış satıyordu, %3 dedimi dikkat 5 dedimi değiş bekleme diye... 15 Ağustos tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 15 Ağustos Yazar Paylaş 15 Ağustos Ali Cihangiroğlu yazdı: duymadan ziyade bir sürü video var bu konuda, adamlar değişe değişe kaçınıcı versiyona geldi hala aynı, sorun tasarım, o kayış yağda olduğu sürece sık bakım şart, baktığın sürece sorun yaşayacağını sanmıyorum ama, birde yüksek devir uzun süre kullanma yeter... 20 bin çok az, biraz daha kullan, sanırım 60 bine kadar limit veriyorlar, en güzeli ara ara kontrol etmek, kayış genişlemeye başlayınca dikkat et, o aparatların %3 %5 toleransı olanıda var, elemanın biri yapmış satıyordu, %3 dedimi dikkat 5 dedimi değiş bekleme diye... Abi ben torosları 3 senedir tam gaz tırmanıyorum 30k kullandım bu arada onu yanlış yazmışım, 100k yerine 50k de triger degisirim olur biter. WhatsApp gruplarında da varım triger kopardım yolda kaldım diyen bir kişiye daha denk gelmedim. Olur mu olur ama 3 silindir iyi ki almışım, alana kadar bende sen gibi düşünürdüm. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Ağustos Paylaş 15 Ağustos (düzenlendi) Selçuk Bakış yazdı: Abi ben torosları 3 senedir tam gaz tırmanıyorum 30k kullandım bu arada onu yanlış yazmışım, 100k yerine 50k de triger degisirim olur biter. WhatsApp gruplarında da varım triger kopardım yolda kaldım diyen bir kişiye daha denk gelmedim. Olur mu olur ama 3 silindir iyi ki almışım, alana kadar bende sen gibi düşünürdüm. bilinçli kullanıcısın belli kayış kopmadan ziyade parça döküyor bu, yağlama kesiyor ve sonuç malum, ama dediğin gibi bakımı aksatmazsan birşey olmaz, 100 bin falan zaten olmazda 50 iyidir, bakım derdi var işte, ha birde gaza gelip tce ile yarışma aslında bana uyarmış haa, habire bakım uğraş dur, tam benlik 3 silindiri motorsiklette severim ama... 15 Ağustos tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 15 Ağustos Yazar Paylaş 15 Ağustos Ali Cihangiroğlu yazdı: bilinçli kullanıcısın belli kayış kopmadan ziyade parça döküyor bu, yağlama kesiyor ve sonuç malum, ama dediğin gibi bakımı aksatmazsan birşey olmaz, 100 bin falan zaten olmazda 50 iyidir, bakım derdi var işte, ha birde gaza gelip tce ile yarışma aslında bana uyarmış haa, habire bakım uğraş dur, tam benlik 3 silindiri motorsiklette severim ama... Abi 82 beygir ile ne yarışı 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Ağustos Paylaş 15 Ağustos (düzenlendi) Selçuk Bakış yazdı: Abi 82 beygir ile ne yarışı ana, dikkat etmemişim seninki 130 değilmiş, gerçi onlarda tık nefesya neyse seninki daha iyi, çok yüklenemezsin uzun ömür demektir... 15 Ağustos tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos Selçuk Bakış yazdı: ne yarışı Über 1.33 gelmiş . 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos 82 mi senin araba benim c3 den düşük beygirmiydi. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 16 Ağustos Yazar Paylaş 16 Ağustos Ali Darbaz yazdı: 82 mi senin araba benim c3 den düşük beygirmiydi. Evet 82, sendeki kaç bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos (düzenlendi) Selçuk Bakış yazdı: Evet 82, sendeki kaç bilmiyorum. 95 senin araba 122 beygir sanıyordum 16 Ağustos tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos Ali Cihangiroğlu yazdı: bilinçli kullanıcısın belli kayış kopmadan ziyade parça döküyor bu, yağlama kesiyor ve sonuç malum, ama dediğin gibi bakımı aksatmazsan birşey olmaz, 100 bin falan zaten olmazda 50 iyidir, bakım derdi var işte, ha birde gaza gelip tce ile yarışma aslında bana uyarmış haa, habire bakım uğraş dur, tam benlik 3 silindiri motorsiklette severim ama... Clio ya binene kadar o da araba değildi abi ben sen aldin diye aldım 😜 Ama 3 silindir 😬 4 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos (düzenlendi) Metin Akbal yazdı: Clio ya binene kadar o da araba değildi abi ben sen aldin diye aldım 😜 Ama 3 silindir 😬 Clio, 4 silindirden ve 5 ten başlar yalnız Şaka bir yana clio 1.0 tce de motor takozu derdi var sadece, yağ banyolu triger derdi yok enazından... 16 Ağustos tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos 3 silindir candır. Sesi yeter. Devirlenme isteği de 4 silindirliye göre daha iyidir. 2 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos (düzenlendi) Ali Cihangiroğlu yazdı: Clio, 4 silindirden ve 5 ten başlar yalnız Şaka bir yana clio 1.0 tce de motor takozu derdi var sadece, yağ banyolu triger derdi yok enazından... Ali abi ekim ayı gibi yağ bakımı olacak 1.0 tcenin. Sen karşısın ama ilk bakım adettendir servise giderim. Motor takozu kroniğini duydum. Bunun kontrolünü servise söylemem gerek mi? Bu arada araba o zamana ancak 5000 km olur 😂 clio 5 in en güncel versiyonu fabrika çıkışı gizli özelliklerin bir çoğu açık geldi touch donanıma ek yağmur sensörü var. 16 Ağustos tarihinde Görkem Karakaş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos İlkay Başaran yazdı: 3 silindir candır. Sesi yeter. Devirlenme isteği de 4 silindirliye göre daha iyidir. Esgiden amerigan v8 leri var idi. Ne ses derdik be. 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos Görkem Karakaş yazdı: Ali abi ekim ayı gibi yağ bakımı olacak 1.0 tcenin. Sen karşısın ama ilk bakım adettendir servise giderim. Motor takozu kroniğini duydum. Bunun kontrolünü servise söylemem gerek mi? Bu arada araba o zamana ancak 5000 km olur 😂 clio 5 in en güncel versiyonu fabrika çıkışı gizli özelliklerin bir çoğu açık geldi touch donanıma ek yağmur sensörü var. Ben değiştirdim motor takozunu. Servise sordum bu gelen 3 silindirin sesi mi başka birşey mi dedim. Lokurtu vardı sallanırken. Hocam biz biliyoruz o sesi dediler garantiden değişti. 13 15 bin lira falan görmüştüm geçen sene Aralık ayında 😅 Birde turbo zırıltısı varmış o ses nasıl bir ses alamadım garantiden turbo değişenler vs varmış. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos İlkay Başaran yazdı: 3 silindir candır. Sesi yeter. Devirlenme isteği de 4 silindirliye göre daha iyidir. sesi güzel harbiden, bu arada 2T motor candır, 12000 devir heyecan Görkem Karakaş yazdı: Ali abi ekim ayı gibi yağ bakımı olacak 1.0 tcenin. Sen karşısın ama ilk bakım adettendir servise giderim. Motor takozu kroniğini duydum. Bunun kontrolünü servise söylemem gerek mi? Bu arada araba o zamana ancak 5000 km olur 😂 clio 5 in en güncel versiyonu fabrika çıkışı gizli özelliklerin bir çoğu açık geldi touch donanıma ek yağmur sensörü var. garanti sürerken git canım, bende 2 kez gittim bıraktım, evet takozda sorun olabiliyor, sende sorun yoksa hiç ses etme zaten son duyumlara göre bozukta olsa bunlar böyle demeye başlamışlar... Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos Metin Akbal yazdı: Ben değiştirdim motor takozunu. Servise sordum bu gelen 3 silindirin sesi mi başka birşey mi dedim. Lokurtu vardı sallanırken. Hocam biz biliyoruz o sesi dediler garantiden değişti. 13 15 bin lira falan görmüştüm geçen sene Aralık ayında 😅 Birde turbo zırıltısı varmış o ses nasıl bir ses alamadım garantiden turbo değişenler vs varmış. daha yeni başladık, arabanın yarısı değişti. Var arkadaş. @Selçuk Bakış hocam değişecekseniz, reno alacaksanız garantisiz almayın. Başınız yanmasın sonra masraflarla 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: daha yeni başladık, arabanın yarısı değişti. Var arkadaş. @Selçuk Bakış hocam değişecekseniz, reno alacaksanız garantisiz almayın. Başınız yanmasın sonra masraflarla Sende değişecek birşey de yok galiba çalmışlar ekranı egzozu 😘 😬 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos Ekleme: Arabanın birinde şanzıman da yok 😜 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos Metin Akbal yazdı: Sende değişecek birşey de yok galiba çalmışlar ekranı egzozu 😘 😬 yarım araba. Arabanın tüm teknolojisi el freni hizasına kadar. acaba aynı şasiyle hindistanda tek kabin pikap diye üretim mi var diye düşünüyorum 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 16 Ağustos Yazar Paylaş 16 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: daha yeni başladık, arabanın yarısı değişti. Var arkadaş. @Selçuk Bakış hocam değişecekseniz, reno alacaksanız garantisiz almayın. Başınız yanmasın sonra masraflarla Tamda renoya kapora veriyordum iyi oldu bunu öğrendiğim 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos 1.33 tce al. 1400 kg araba 9 saniyede yüze çıksın, düz yolda 230 yapsın. Sakin kullan 4 yaksın. 510 litre bagaj sınıfının ilk üçüne girecek diz mesafesi sunsun. Yolda canın mı sıkıldı, ona buna salça ol. Vitesle oynamana lüzum yok 1600 devirden itibaren 260 nm torkun var. Mehmet Yeter yazdı: Esgiden amerigan v8 leri var idi. Ne ses derdik be. 3 ve 5 silindirlilerin blok sesleri çok güzel. Eksozdan bahsetmiyorum. V8 ayrı dünya o başka. Siteye silverado geldi geçenlerde misafir olarak çift kabin. Çalıştırınca herkes balkona çıkıyor. Muhtemelen flowmaster var. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos İlkay Başaran yazdı: 1.33 tce al. 1400 kg araba 9 saniyede yüze çıksın, 160 p s mibu ? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 16 Ağustos Paylaş 16 Ağustos İlkay Başaran yazdı: 1.33 tce al. 1400 kg araba 9 saniyede yüze çıksın, düz yolda 230 yapsın. Sakin kullan 4 yaksın. 510 litre bagaj sınıfının ilk üçüne girecek diz mesafesi sunsun. Yolda canın mı sıkıldı, ona buna salça ol. Vitesle oynamana lüzum yok 1600 devirden itibaren 260 nm torkun var. Çok fena aklıma girdin mantığıma da yattı bu kombin. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts