Mehmet Ozyurek 17 Mayıs 2023 Paylaş 17 Mayıs 2023 Boya bu. Kazımayıp asetonla falan çözmeyi dene. Çöz, kırmızı olarak zaten bir işlevi yok. Şeffaf kalsın. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 17 Mayıs 2023 Paylaş 17 Mayıs 2023 Beyaz oje yap diyecem de bilemedim ki Sonra asetonla silersin Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 17 Mayıs 2023 Paylaş 17 Mayıs 2023 Far tamiri yapanlar orjinal gibi değiştirir o camı. 2008 ile c3 aynı gibi görünüyor. Çıkmacılarda da vardır. https://www.elvanotomotiv.com/citroen-c3-2008-sag-alt-geri-vites-lambasi-ve-reflektor,17528.html Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 17 Mayıs 2023 Paylaş 17 Mayıs 2023 Beyaz Reflektör bantlar var ışık geçiren tip bulunursa iş yapar... https://www.trendyol.com/zubizubi/reflektorlu-reflektif-serit-bant-tuvturk-uyumlu-c-e1-onayli-bant-beyaz-1-metre-p-70664427?boutiqueId=61&merchantId=724922&storefrontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true&tyutm_source=google&tyutm_medium=cpc&tyutm_campaign=x:home_y:gm_z:gm_t:pla_performance_max_test_new_buyer&gclid=EAIaIQobChMI5oHpq-z8_gIVkJrVCh2uSA2QEAQYByABEgIgT_D_BwE Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Mayıs 2023 Paylaş 17 Mayıs 2023 Selçuk Bakış yazdı: Yetkili servise sordum 7 yılda 1 defa başıma geldi sen ikincisin diyor, müşteri hizmetleri orijinal kağıdı verecek ama haftaya anca gelir. Akşam kazımayı deneyeceğim olmadı şeffaf cama dönecez artık. kağıdı bekleyip direnmeli, tüvturk merkeze de yazmalı, orjinali bu yüzden bozmazdım prensip Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 17 Mayıs 2023 Paylaş 17 Mayıs 2023 İşgüzar teknisyen denk gelmiş. Yanar halı nasıl Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 17 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: İşgüzar teknisyen denk gelmiş. Yanar halı nasıl Yanar hâli bildiğin sis lambası gibi Önder Özcan yazdı: Kazımaya kalkma, orcinalliği bozma. Muayeneden geçemeyeceğim ama Çağlar Bayur yazdı: kağıdı bekleyip direnmeli, tüvturk merkeze de yazmalı, orjinali bu yüzden bozmazdım prensip 2 sene de bir uğraşmak istemiyorum Yorum bağlantısı
Önder Özcan 17 Mayıs 2023 Paylaş 17 Mayıs 2023 Selçuk Bakış yazdı: Yanar hâli bildiğin sis lambası gibi Muayeneden geçemeyeceğim ama 2 sene de bir uğraşmak istemiyorum Evet 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 17 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Boya bu. Kazımayıp asetonla falan çözmeyi dene. Çöz, kırmızı olarak zaten bir işlevi yok. Şeffaf kalsın. Aseton evde vardı bir deneyeyim Metin Akbal yazdı: Beyaz oje yap diyecem de bilemedim ki Sonra asetonla silersin Beyaz oje olmaz ki, camın kendisi tamamen kırmızı Erhan Doruk yazdı: Far tamiri yapanlar orjinal gibi değiştirir o camı. 2008 ile c3 aynı gibi görünüyor. Çıkmacılarda da vardır. https://www.elvanotomotiv.com/citroen-c3-2008-sag-alt-geri-vites-lambasi-ve-reflektor,17528.html Bu güzelmiş Aytac Sakal yazdı: Beyaz Reflektör bantlar var ışık geçiren tip bulunursa iş yapar... https://www.trendyol.com/zubizubi/reflektorlu-reflektif-serit-bant-tuvturk-uyumlu-c-e1-onayli-bant-beyaz-1-metre-p-70664427?boutiqueId=61&merchantId=724922&storefrontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true&tyutm_source=google&tyutm_medium=cpc&tyutm_campaign=x:home_y:gm_z:gm_t:pla_performance_max_test_new_buyer&gclid=EAIaIQobChMI5oHpq-z8_gIVkJrVCh2uSA2QEAQYByABEgIgT_D_BwE Bunlar iş yapmaz maalesef far camı kırmızı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Mayıs 2023 Paylaş 17 Mayıs 2023 Selçuk Bakış yazdı: Yanar hâli bildiğin sis lambası gibi gözle bakarken mi, yere verdiği ışık mı kırmızı? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 17 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2023 Çağlar Bayur yazdı: gözle bakarken mi, yere verdiği ışık mı kırmızı? Her şekilde bildiğin arka sis lambası ile aynı yanıyor, dış cam da tamamen kırmızı. Arka sis ve geri vites aynı anda açılınca simetrik şekilde ikili sis gibi duruyor. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 17 Mayıs 2023 Paylaş 17 Mayıs 2023 Beyaz kırmızı desenli gibi oysaki Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 17 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2023 Şunun aynısı https://www.otoyedekmarket.com/urun/peugeot-2008-2013-2018-arka-tampon-sol-sis-lambasi-orjinal Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 17 Mayıs 2023 Paylaş 17 Mayıs 2023 Resimdekinden değil o zaman koyduğun İngiliz sisi takarlardi eskiden ikisi de kırmızı olsun diye o hesap olmasın Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 17 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Resimdekinden değil o zaman koyduğun İngiliz sisi takarlardi eskiden ikisi de kırmızı olsun diye o hesap olmasın Böyle değil tamamı kırmızı, böyle olsa geçerdi. Aklıma geldi ama eski sahibi bayan, ampulleri bile yetkilide değişmiş, servise bakıma gittiğimde söyledilerdi. Nette bu sıkıntıyı yaşayan çok kullanıcıya denk geldim. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 17 Mayıs 2023 Paylaş 17 Mayıs 2023 Erhan Doruk yazdı: https://www.elvanotomotiv.com/citroen-c3-2008-sag-alt-geri-vites-lambasi-ve-reflektor,17528.html Bu iyi ve uygunmuş , önceki muayenelerden nasıl geçmiş? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Mayıs 2023 Paylaş 17 Mayıs 2023 Selçuk Bakış yazdı: Her şekilde bildiğin arka sis lambası ile aynı yanıyor, dış cam da tamamen kırmızı. Arka sis ve geri vites aynı anda açılınca simetrik şekilde ikili sis gibi duruyor. biz lambaya bakarken başka, duvara ne renk ışık vermekte? Mustafa Tüfekçi yazdı: Resimdekinden değil o zaman koyduğun İngiliz sisi takarlardi eskiden ikisi de kırmızı olsun diye o hesap olmasın ben taktım focusta, ikisi de beyaz, sis kırmızı led. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 17 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2023 Çağlar Bayur yazdı: biz lambaya bakarken başka, duvara ne renk ışık vermekte? Kırmızı ışık veriyor Metin Uzunoğlu yazdı: Bu iyi ve uygunmuş , önceki muayenelerden nasıl geçmiş? Önceki muayenede bişey yazmıyor bunla alakalı direk geçmiş 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Mayıs 2023 Paylaş 17 Mayıs 2023 fransızın işte illa yapacak bir çıkıntılık 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 17 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2023 Şimdi araca inip aseton denedim, biraz rengi açıldı ama faydası olmadı Öncesi Sonrası İçindeki lamba sarı ayrıca yukarıdaki gibi içerisinde şeritli çizgiler var ama nedense ışığı kırmızı veriyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Mayıs 2023 Paylaş 17 Mayıs 2023 lamba değişecek o zaman şeffaf camlı ile garipmiş Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 17 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2023 Çağlar Bayur yazdı: lamba değişecek o zaman şeffaf camlı ile garipmiş İşim yolunda gitse kamera nerede diye sorardım 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 18 Mayıs 2023 Paylaş 18 Mayıs 2023 Tamer Topaç yazdı: Hyundai N serisi egzos için cezalar kesildi Dün gördüm bu işe Hyundai Türkiye el atmış ve çözmüş 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 18 Mayıs 2023 Paylaş 18 Mayıs 2023 Alptuğ Özcan yazdı: Hyundai Talep eden müşterilerin cezaları dahi ödenmiş. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts