Selçuk Bakış 20 Şubat Yazar Paylaş 20 Şubat Ali Darbaz yazdı: Şanzıman nasıl. Halen ilk baskı mı. Evet Tansu Kalafatoğlu yazdı: iyi yağ mı doğru yağ mı acaba? bakım geçmişi var mıydı? Bana kadar ve benden sonra yetkili servis bakımlı, son 3 bakımda da yağı kendimiz aldık Total 0/30 bu bakımda Shell 0/30 kullanıldı. Sani Gerşon yazdı: Çok sevindim valla. 1.2'ler korkulu rüya oldu. Teşekkür ettim Aslında bana göre araba sesinden kendini belli ediyor, arkadaşımda da 0 aldığı 301 var, oda sesin ve titreşimin arttığını söyleyip triger değişimi yaptırmıştı 70k km civarı, biraz arabaya kulak versek belki de sorun kalmayacak. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 20 Şubat Yazar Paylaş 20 Şubat Ali Darbaz yazdı: Sanada fap elm327 gösterge yapalım. Almanyadan cihazım geliyor, fap telefonumda var ama 2008e genelde hanım biniyor Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Şubat Paylaş 20 Şubat Selçuk Bakış yazdı: Almanyadan cihazım geliyor, fap telefonumda var ama 2008e genelde hanım biniyor elexia cihazımı aldın. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 20 Şubat Yazar Paylaş 20 Şubat Ali Darbaz yazdı: elexia cihazımı aldın. Böyle bir şey gelecek, ne geleceğini tam gelince göreceğim https://share.temu.com/02YN5WhZJAA Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Şubat Paylaş 20 Şubat (düzenlendi) Selçuk Bakış yazdı: Böyle bir şey gelecek, ne geleceğini tam gelince göreceğim https://share.temu.com/02YN5WhZJAA Bu bizim arabalar için olan elexia cihazı değil. Bundan 4 sene önce iş arkadaşım türkiyede elexia aldı. Almanyada it firmasına çalışmaya gitti. İşi tutmayınca araba tamircisinde cırak olup ülkeye dönmemeyi seçti. Fakat sonra farkettiki Türkiye'de aldığı kendi arabası için kullandığı elexia ile bir sürü sorunu teşhis edince baya baya usta olup kaldı. Adam Notebook tamircisi iken şimdi Alman oto sanayisinde opel pejo ustası oldu. Bak aklıma geldi onunla iletişime geçip sorayım yağ yakan vtiları neler yapıyorlarmış. 20 Şubat tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Şubat Paylaş 20 Şubat Yanlış yazmışım adı lexia 3 Benim hız sabitleyici takan adam bununla kodlamıştı. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 20 Şubat Yazar Paylaş 20 Şubat Ali Darbaz yazdı: Bu bizim arabalar için olan elexia cihazı değil. Bundan 4 sene önce iş arkadaşım türkiyede elexia aldı. Almanyada it firmasına çalışmaya gitti. İşi tutmayınca araba tamircisinde cırak olup ülkeye dönmemeyi seçti. Fakat sonra farkettiki Türkiye'de aldığı kendi arabası için kullandığı elexia ile bir sürü sorunu teşhis edince baya baya usta olup kaldı. Adam Notebook tamircisi iken şimdi Alman oto sanayisinde opel pejo ustası oldu. Bak aklıma geldi onunla iletişime geçip sorayım yağ yakan vtiları neler yapıyorlarmış. Sadece bir arabaya özel almadım bilerek yakınımda çok marka model var, bende başka obd cihazları da var bununla 3 tane olacak. İşimi görür. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 20 Şubat Paylaş 20 Şubat Sani Gerşon yazdı: Çok sevindim valla. 1.2'ler korkulu rüya oldu. Yoo, ne alakası var. Ben korkulu rüya falan görmüyorum Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 20 Şubat Yazar Paylaş 20 Şubat Önder Özcan yazdı: Yoo, ne alakası var. Ben korkulu rüya falan görmüyorum Gören mi varmış Yorum bağlantısı
Önder Özcan 20 Şubat Paylaş 20 Şubat Selçuk Bakış yazdı: Gören mi varmış Sağni görüyormuş. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 20 Şubat Paylaş 20 Şubat Önder Özcan yazdı: Sağni görüyormuş. Evlense görmez(sıra gelmez) 4 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 20 Şubat Yazar Paylaş 20 Şubat Metin Akbal yazdı: Sende şu triger ölçme aparatindan aldın mı 😄 Alacaktım da erindim 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Şubat Paylaş 20 Şubat Selçuk Bakış yazdı: erindim TDK ya göre: atalet duygusuna kapılmışsın 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 21 Şubat Yazar Paylaş 21 Şubat Çağlar Bayur yazdı: TDK ya göre: atalet duygusuna kapılmışsın Üşendim diyelim o zaman Yorum bağlantısı
Önder Özcan 21 Şubat Paylaş 21 Şubat Selçuk Bakış yazdı: Üşendim diyelim o zaman Üşenme, erteleme, vazgeçme! Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 21 Şubat Yazar Paylaş 21 Şubat Önder Özcan yazdı: Üşenme, erteleme, vazgeçme! 4-5 seneye araba kalırsa bakarız artık 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 Şubat Paylaş 21 Şubat (düzenlendi) Ben bugün yarın servise girecekmiş gibi fiyat aldım. Arabaya yeni nesil segmant atılması ve üst piston kapağını sökülüp rektifiyecike verilmesi için 20 bin tl. Rektifiyecide üst kapağın subab valflerine kadar yenilenmesi için ise 8000 tl fiyat verdiler. Bu fiyatı veren son 5 yıldır cruze arabamızı yapan sivaslı usta. 1.2 vti motorun egzantrik kayışı bozulsa , bunu bu kadar ucuza kapatamazsın. 21 Şubat tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts