Selçuk Bakış 29 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2023 Ali Gök yazdı: adamlar yemin etmiş bu pejoyu geçirmemeye belkide o yüzden bi tur daha bakmışlardır İçeri alınca korkmadım değil Mahmut Yıldız yazdı: Daha önce muayene tekrarına gittiğim oldu, sadece sorunlu yere bakıyorlardı ama birinde arkam dolu olunca içeri aldı, diğer taraftan verdi aracı. Belki geri geri çıkanlar ortalığı karıştırıyor diye içeri alıyorlardır. Gözün aydın, 2 sene rahatsın. Sağol Abi, bende de hep kapının önünde baktılar benzer durumlarda, arkamda araçta yoktu ama içeri aldılar. Belki kısa farlara kusur yazdıkları için düzeltilmiş umuduyla almışlardır Köksal Yılmaz yazdı: Satlık mı gardaşım Bu biraz daha benimle, yatırımları çıkarayım ecuk sonra bakarız Gardaşım 😅 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 4 Kasım 2023 Yazar Paylaş 4 Kasım 2023 Bugün bakıma aldık, Filtreler + balata spreyi 600 TL Ön TRW balata 650 TL Ön disk torna 200 TL İşçilik 800 TL Total Yağ 0w30 1100 TL Toplam 3350 TL günü kapattık 7 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 4 Kasım 2023 Paylaş 4 Kasım 2023 Selçuk Bakış yazdı: Bugün bakıma aldık, Filtreler + balata spreyi 600 TL Ön TRW balata 650 TL Ön disk torna 200 TL İşçilik 800 TL Total Yağ 0w30 1100 TL Toplam 3350 TL günü kapattık hani foto? Biz görmeden rahat edemiyoruz biliyosun😉 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 4 Kasım 2023 Yazar Paylaş 4 Kasım 2023 Alpay Sumer yazdı: hani foto? Biz görmeden rahat edemiyoruz biliyosun😉 Bu var tek olur mu? 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Kasım 2023 Paylaş 4 Kasım 2023 Geri vites olayını ilk kez gördüm. Üretim tarihi aracın tarihinden ileri. Bi yerde tampona tıklamışlar, far kırılınca değişmişler belli ki. Geçmiş olsun, iyi maceraymış 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 4 Kasım 2023 Yazar Paylaş 4 Kasım 2023 Sani Gerşon yazdı: Geri vites olayını ilk kez gördüm. Üretim tarihi aracın tarihinden ileri. Bi yerde tampona tıklamışlar, far kırılınca değişmişler belli ki. Geçmiş olsun, iyi maceraymış Yok orijinal lambası, benzer problemi yaşayanlar çok var, ampulleri dahi yetkili değişmiş eski sahibi, biz aldığımız galeriyi saymazsak 2. Sahibiyiz, arada bu lambalarla üretilen bir parti var büyük ihtimalle. Sahibi hanım abladan habersiz birileri yaptıysa ne ala 😅 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 19 Kasım 2023 Yazar Paylaş 19 Kasım 2023 Kışlık lastikleri taktırdım 450 TL tuttu. Rot balans dahil. 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 19 Kasım 2023 Paylaş 19 Kasım 2023 Selçuk Bakış yazdı: Kışlık lastikleri taktırdım 450 TL tuttu. Rot balans dahil. Rot ayarı da yapıldı mı cidden? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 19 Kasım 2023 Yazar Paylaş 19 Kasım 2023 Emre Şimşek yazdı: Rot ayarı da yapıldı mı cidden? Evet yapıldı, her sene aynı yere gidiyorum ama fiyat bana özel değil. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 15 Ağustos Yazar Paylaş 15 Ağustos Geçtiğimiz hafta Antalya gidiş dönüş, arada ilçeler arası geçişler de var ve Antalya merkez şehir içi trafiği de var, 2 3 günde orada gezdim. Geneline yakınında klima açık. 6 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 15 Ağustos Paylaş 15 Ağustos Bunların trigerleri de yağ içinde çalışıyor kontrollü gitmekte fayda var derim Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 15 Ağustos Yazar Paylaş 15 Ağustos Ali Gülmez yazdı: Bunların trigerleri de yağ içinde çalışıyor kontrollü gitmekte fayda var derim 20k oldu alalı, bu sene yada seneye değişirim büyük ihtimalle, arada açıp bakıyorum iyi görünüyor göze göre. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 15 Ağustos Yazar Paylaş 15 Ağustos Hasan Karabekiroglu yazdı: Teybin arkası kumaş kaplama mı ? Tozdan kumaş gibi olmuş Yok konsolun tamamı plastik, sadece desen farkları var. 1 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 15 Ağustos Paylaş 15 Ağustos Selçuk Bakış yazdı: Tozdan kumaş gibi olmuş Yok konsolun tamamı plastik, sadece desen farkları var. Ne kumaşı be, kadife olmuş kadife Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 15 Ağustos Yazar Paylaş 15 Ağustos Tamer Topaç yazdı: Ne kumaşı be, kadife olmuş kadife Klimayı hiç kapatamadık ki, bizim ciğerlere benzedi iyice Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 15 Ağustos Paylaş 15 Ağustos Selçuk Bakış yazdı: Klimayı hiç kapatamadık ki, bizim ciğerlere benzedi iyice Oldu mu şimdi? 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 15 Ağustos Paylaş 15 Ağustos Selçuk Bakış yazdı: Tozdan kumaş gibi olmuş Yok konsolun tamamı plastik, sadece desen farkları var. Şu subwoofer kabinlerini kapladıkları halıflex gibi olmuş Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 15 Ağustos Yazar Paylaş 15 Ağustos Hasan Karabekiroglu yazdı: Şu subwoofer kabinlerini kapladıkları halıflex gibi olmuş He yav, resmi çekerken de o kadar kamufle etmeye çalıştık bagaja sermek lazım Tamer Topaç yazdı: Oldu mu şimdi? Asıl bu oldu mu şimdi Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 15 Ağustos Paylaş 15 Ağustos Selçuk Bakış yazdı: Asıl bu oldu mu şimdi Önce sen başlattın. Selçuk Bakış yazdı: o kadar kamufle etmeye çalıştık Bi silemedin yani. Torpidoda, orta konsolda, kapı ceplerinde, bagajda, bagaj ceplerinde hep bulunur Her derdin ilacı 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 15 Ağustos Yazar Paylaş 15 Ağustos Tamer Topaç yazdı: Önce sen başlattın. Bi silemedin yani. Torpidoda, orta konsolda, kapı ceplerinde, bagajda, bagaj ceplerinde hep bulunur Her derdin ilacı Araba bunlarla dolu da, yol yorgunu eve çıkarken veriler silinmesin diye direk resmi çekiverdim Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 15 Ağustos Paylaş 15 Ağustos Yetmez bu... Bunun battal boyları var ya yer silmek için kullanıyorlar Havlu kadar, o lazım 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 15 Ağustos Yazar Paylaş 15 Ağustos Hasan Karabekiroglu yazdı: Yetmez bu... Bunun battal boyları var ya yer silmek için kullanıyorlar Havlu kadar, o lazım He ya dur iyi akıl ettin evde vardı onlardan Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Ağustos Paylaş 15 Ağustos (düzenlendi) Selçuk Bakış yazdı: 20k oldu alalı, bu sene yada seneye değişirim büyük ihtimalle, arada açıp bakıyorum iyi görünüyor göze göre. aman dikkat, gözle olmaz bir zımbırtısı var ölçen, onunla bak, kayış genişlediyse değiştir hemen... aha adamlar kit yapmış, motor gelir kapısı olmuş.. aparat kayışa sıfır oturursa değiştir, oturmazsa marşa bile basma benden söylemesi ve oturmaz durumdaysa karteri söktürüp temizlik kontrolü yaptır, motor yaptırma... https://www.trendyol.com/mooverprint/psa-grubu-araclar-icin-triger-kayisi-olcum-cubugu-3-lu-set-anahtarlik-telefon-tutucuhediyeli-p-830428862 Not: 3 silindirli motor alma, bir dost... 15 Ağustos tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts