Selçuk Bakış 25 Nisan 2023 Yazar Paylaş 25 Nisan 2023 Önder Özcan yazdı: 500 keş. 500de durduran neydi 😁 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 26 Nisan 2023 Paylaş 26 Nisan 2023 Selçuk Bakış yazdı: Bilgi olarak, Yazlıklara geçiş yaptık ayrıca arka disk ve balatalar daha önceden bijonlar da yalama olanlar olduğu için sıfırlandı, diskler 2800 çifti, balata 325 TL işçilik 450 TL ye yenilendi. bijon nasil yalama olur ki? Yorum bağlantısı
Emin Önal 26 Nisan 2023 Paylaş 26 Nisan 2023 Erdem Doğan yazdı: bijon nasil yalama olur ki? Havalı Tabanca ile sıkarken.. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Nisan 2023 Paylaş 26 Nisan 2023 Emin Önal yazdı: Havalı Tabanca ile sıkarken.. benim bijonları lastikçinin 12 yaşındaki oğlu takıyor. Takarken içim gidiyor ama ucuz henüz sıkıntı olmalı. Zaten seneye kendim değiştireceğim 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 26 Nisan 2023 Paylaş 26 Nisan 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: henüz sıkıntı olmalı. Tabanca ile durması gereken zamanda duruyorsa nema problema.Fazla tur bijonu yiyor. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 26 Nisan 2023 Paylaş 26 Nisan 2023 Emin Önal yazdı: Havalı Tabanca ile sıkarken.. E yeni bijon alinir o zaman? Yorum bağlantısı
Emin Önal 26 Nisan 2023 Paylaş 26 Nisan 2023 Erdem Doğan yazdı: E yeni bijon alinir o zaman? Selçuk'ta yeni bijon almış zaten 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 26 Nisan 2023 Paylaş 26 Nisan 2023 Emin Önal yazdı: Selçuk'ta yeni bijon almış zaten E güle güle kullansin o zaman Ben bijonlar yalama oldugu icin disk degisti anladim. Yorum bağlantısı
Emin Önal 26 Nisan 2023 Paylaş 26 Nisan 2023 Erdem Doğan yazdı: E güle güle kullansin o zaman Ben bijonlar yalama oldugu icin disk degisti anladim. Bende son gönderinden sonra öyle anladığını anladım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Nisan 2023 Paylaş 26 Nisan 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: benim bijonları lastikçinin 12 yaşındaki oğlu takıyor. Takarken içim gidiyor ama ucuz henüz sıkıntı olmalı. Zaten seneye kendim değiştireceğim şu bize çok tavsiye ettiğin yer? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Nisan 2023 Paylaş 26 Nisan 2023 Çağlar Bayur yazdı: şu bize çok tavsiye ettiğin yer? aynen. Çocuk öğrendi işi. Sensörlere bile zarar vermiyor 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 26 Nisan 2023 Yazar Paylaş 26 Nisan 2023 Erdem Doğan yazdı: E güle güle kullansin o zaman Ben bijonlar yalama oldugu icin disk degisti anladim. Aslında yanlış ifade etmişim, bijonların girdiği disk yalama olmuş, ilk aldığımda da vardı, torna yaptırdık, sonrasında yine oldu. En son yeter deyip disk aldım 2 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 26 Nisan 2023 Paylaş 26 Nisan 2023 Selçuk Bakış yazdı: Aslında yanlış ifade etmişim, bijonların girdiği disk yalama olmuş, ilk aldığımda da vardı, torna yaptırdık, sonrasında yine oldu. En son yeter deyip disk aldım Millet birbirine düşecekti Allahtan durum açıklığa kavuştu 1 3 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 27 Nisan 2023 Yazar Paylaş 27 Nisan 2023 Ali Gök yazdı: diski değişmesen kavga çıkacaktı enson Eski diskleri aldım kavga çıkmasın diye 4 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 17 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2023 Bugün sabah muayeneye götürdüm, aslında bir sorun yoktu geçecekti ama gel gör ki orijinal olan geri vites lambamız beyaz ışık yerine kırmızı ışık verdiği için muayeneden kaldık. Aynı modelde aynı problemi yaşayan kullanıcılar mevcut, yeni lamba alalım desek 4800 TL yedek parça fiyatı var. Akşam tıraş bıçağı ile yüzünü soymayı deneyeceğim, yoksa yarın sabah tamponcu alt kısmını kesip şeffaf cam yapıştıracak. Uygun yollu alternatif önerisine açığım. 1 8 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 17 Mayıs 2023 Paylaş 17 Mayıs 2023 Selçuk Bakış yazdı: Bugün sabah muayeneye götürdüm, aslında bir sorun yoktu geçecekti ama gel gör ki orijinal olan geri vites lambamız beyaz ışık yerine kırmızı ışık verdiği için muayeneden kaldık. Aynı modelde aynı problemi yaşayan kullanıcılar mevcut, yeni lamba alalım desek 4800 TL yedek parça fiyatı var. Akşam tıraş bıçağı ile yüzünü soymayı deneyeceğim, yoksa yarın sabah tamponcu alt kısmını kesip şeffaf cam yapıştıracak. Uyguun yollu alternatif önerisine açığım. Tip onayı? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 17 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2023 Tamer Topaç yazdı: Tip onayı? Bilgim yok ama orijinal olduğunu anlattığım halde yasada beyaz ışık vermesi lazım deyip bıraktılar. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 17 Mayıs 2023 Paylaş 17 Mayıs 2023 Daha teknik olsun MARTOY / TORTOY / MOTOY PUG Türkiye' nin bir aksiyonu olmalı. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 17 Mayıs 2023 Paylaş 17 Mayıs 2023 Az biraz bakındım. Bazı servisler, ışığın daha beyaz yanması için bir kağıt reflektör bazıları ise, sarı ampul takıyormuş. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 17 Mayıs 2023 Paylaş 17 Mayıs 2023 Peugeot Türkiye müşteri hizmetleri teknik şartname veriyormuş. Ancak, buna rağmen muayenden geçemeyenler oluyormuş. Fordlara siyah cam için cezalar kesildi Hyundai N serisi egzos için cezalar kesildi Bir de bu varmış. La havle... 3 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 17 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2023 Yetkili servise sordum 7 yılda 1 defa başıma geldi sen ikincisin diyor, müşteri hizmetleri orijinal kağıdı verecek ama haftaya anca gelir. Akşam kazımayı deneyeceğim olmadı şeffaf cama dönecez artık. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 17 Mayıs 2023 Paylaş 17 Mayıs 2023 orayı sök.uydurma bi pleksi yap gecici süreligine.. orjinali bozma 😉 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Mayıs 2023 Paylaş 17 Mayıs 2023 Muayene ne diyor? Araç tip onayını beyaz lamba almış, sizinki kırmızı yani değişmiş mi diyor Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 17 Mayıs 2023 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Muayene ne diyor? Araç tip onayını beyaz lamba almış, sizinki kırmızı yani değişmiş mi diyor Geri vites beyaz olacak diyor, başka bir şey demiyor, Önce film vs vardır dediler, kendiler baktı yoktu. Sonra kaldık işte Alpay Sumer yazdı: orayı sök.uydurma bi pleksi yap gecici süreligine.. orjinali bozma 😉 Valla kendim yapamazsam kestirir üzerini kaplatırım, 2 sene sonra bir daha uğraşmak istemem Yorum bağlantısı
Recommended Posts