Çağlar Bayur 7 Temmuz 2021 Paylaş 7 Temmuz 2021 Artık pimapen moda, lakin eski montaj alüminyum pencereler var. Bu pencerelere ait menteşe, vb. ürünleri satan, işten anlayan biri var mıdır? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Temmuz 2021 Paylaş 7 Temmuz 2021 Ben ilk senelerde çıkan pimapene bile yedek parça bulamıyorum. Alu'ya çok zor. Bu arada dip not: Aluminyum erime derecesi 600C 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 7 Temmuz 2021 Paylaş 7 Temmuz 2021 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: Artık pimapen moda, lakin eski montaj alüminyum pencereler var. Bu pencerelere ait menteşe, vb. ürünleri satan, işten anlayan biri var mıdır? Perpa, Ya da Bayrampaşa tarafı. Elde sökulmuş ornek yada fotosu ve vida olculeriyle. Bayrampasa tarafı daha garanti ama. 7 Temmuz 2021 tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2021 Sinan Akgöl yazdı: Bayrampasa tarafı daha garanti ama. orada nereleri dükkan , sanayi vs. bir yer var mı örnek vs. kolay sökerim Sinan Akgöl yazdı: Perpa blok vs. hangi kattalar topluca? Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 7 Temmuz 2021 Paylaş 7 Temmuz 2021 Belki Häfele kataloğunda uygun bir şeyler çıkabilir. 1 Yorum bağlantısı
Kerem Kurluva 7 Temmuz 2021 Paylaş 7 Temmuz 2021 Çağlar Bayur yazdı: Artık pimapen moda, lakin eski montaj alüminyum pencereler var. Bu pencerelere ait menteşe, vb. ürünleri satan, işten anlayan biri var mıdır? Anadolu yakasında, Nato Yolu Caddesi, bir hırdavat cennetidir. Modoko çarşısının hemen yanındaki Modoko Cami önlerinden başlar, Kuzey-Batı istikametine 2.5 km kadar devam eder, arka sokakları ile birlikte, dev bir komplekstir 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 7 Temmuz 2021 Paylaş 7 Temmuz 2021 Çağlar Bayur yazdı: orada nereleri dükkan , sanayi vs. bir yer var mı örnek vs. kolay sökerim blok vs. hangi kattalar topluca? Abi Forum istanbul tarafı. Genel olarak Alüminyum parça ve aksesuarcilar orada. Perpa kat blok olarak tam hatirlamamakla beraber araştiririm. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 7 Temmuz 2021 Paylaş 7 Temmuz 2021 5 yıllık binada oturuyorum alüminyum pencereler var. Balkon kapısının ispanyolet denilen parçasını bulamadım. Kale marka ve Kale bile ne ara ürettik bunu mealinde cevap verdi. 1080 tane daire ve her dairede 3 tane balkon kapısı var ama yedeği yok. Başka bir ürünü kesip biçip delip uydurdum. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 7 Temmuz 2021 Paylaş 7 Temmuz 2021 Çağlar Bayur yazdı: orada nereleri dükkan , sanayi vs. bir yer var mı örnek vs. kolay sökerim Perpaya baktim olmayabilir eski sistemlerin benim bildigim en garantisi Bayrampasa Forum istanbul tarafindaki dukkanlar. Noname marka mi dograma ve ne ariyoruz abi? Google istersen hic yorulmadan telefonlada sorabilirsin. Bizim butun dogramacilar hepsi o taraftan eksik alir toptancilari ve aksesuarcilar o tarafta. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2021 Sinan Akgöl yazdı: Noname marka mi dograma ve ne ariyoruz marka fıratpen, elden geçireceğim de hazırlık yapıyorum, yapı marketlerde yok bu tip parçalar. menteşesi bir garip, kolları uydururum, kilitleme karşıklıklarını da, kanal içi fitil ve menteşe başlıca lazım olacak olan parçalar. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 7 Temmuz 2021 Paylaş 7 Temmuz 2021 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: marka fıratpen, elden geçireceğim de hazırlık yapıyorum, yapı marketlerde yok bu tip parçalar. menteşesi bir garip, kolları uydururum, kilitleme karşıklıklarını da, kanal içi fitil ve menteşe başlıca lazım olacak olan parçalar. Kollar uyar. Fitil ornegi ve mentese ile yuksek oranda firatin parcalari bulunur. Bi kontrol edim. 7 Temmuz 2021 tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Temmuz 2021 Paylaş 7 Temmuz 2021 Endow Ensan müşterim. Bir çok markanın menteşelerini imal ediyor. Foto varsa daha iyi olur yarın sorarken Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 8 Temmuz 2021 Paylaş 8 Temmuz 2021 Çağlar abi üretici firma lingini aşağı ekliyorum. siteyi incele eğer istediğin içinde varsa haber et yeter https://www.cakiraluminyum.com/ 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2021 Servet Aydın yazdı: Endow Ensan müşterim. Bir çok markanın menteşelerini imal ediyor. Foto varsa daha iyi olur yarın sorarken ama bana 20 bin adet lazım, yetecek mi fabrikası Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Temmuz 2021 Paylaş 8 Temmuz 2021 ama bana 20 bin adet lazım, yetecek mi fabrikası250bin gün kafi mi? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2021 Arife günü nöbetçi bir aluminyumcu sayesinde evin tüm pencereleri için fitil malzememizi aldık, 100 TL. rakam da birşey değil de malzemeye ulaşabilmek sorun oldu, gagıl bu konuda yetersiz . pencere başına fitil ücreti olarak 150 TL civarında istiyorlar piyasada, Ben 100 TL ye 14-15 pencerelik malzeme almış oldum. eski numune ile arayınca bulunamıyor zira üretimi yok, yerine uygun değişmiş olan fitili tavsiye ile edindik. belki birgün birinin işine yarar, Çağlayan adliyesi karşısındaki Dr. Cemil Bengü caddesi nda sağlı sollu pen ciler mevcut. ihtiyacı olana cennet. 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Temmuz 2021 Paylaş 19 Temmuz 2021 Anlaşıldı. Pen işi senden sorulun bundan sonra [emoji28] 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2021 damdan düşeni, damdan düşen anlarmış. fitilden rüzgar geçiyor diye duvar kırılır mı yahu Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Temmuz 2021 Paylaş 20 Temmuz 2021 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: damdan düşeni, damdan düşen anlarmış. fitilden rüzgar geçiyor diye duvar kırılır mı yahu İyi binayı yık yenile dememişler 20 Temmuz 2021 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Mayıs 2022 Paylaş 13 Mayıs 2022 Sinan Akgöl yazdı: Perpaya baktim olmayabilir eski sistemlerin benim bildigim en garantisi Bayrampasa Forum istanbul tarafindaki dukkanlar. Noname marka mi dograma ve ne ariyoruz abi? Google istersen hic yorulmadan telefonlada sorabilirsin. Bizim butun dogramacilar hepsi o taraftan eksik alir toptancilari ve aksesuarcilar o tarafta. şu forum tarafındaki alüminyumcular tam olarak nerede hocam? Bana eski tip pvc kapı menteşesi lazım oldu. Her yerde yeni tipler var. Kapıyı yeniden delmek istemiyorum Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 13 Mayıs 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: şu forum tarafındaki alüminyumcular tam olarak nerede hocam? Bana eski tip pvc kapı menteşesi lazım oldu. Her yerde yeni tipler var. Kapıyı yeniden delmek istemiyorum evi sat kurtul benim başıma geldi 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 13 Mayıs 2022 Paylaş 13 Mayıs 2022 şu forum tarafındaki alüminyumcular tam olarak nerede hocam? Bana eski tip pvc kapı menteşesi lazım oldu. Her yerde yeni tipler var. Kapıyı yeniden delmek istemiyorum Çağlayan Hürriyet Mahallesinde ki alüminyumcularda bulunur bence. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 13 Mayıs 2022 Emin Önal yazdı: Çağlayan Hürriyet Mahallesinde ki alüminyumcularda bulunur bence. toptan satıyorlar, 1000mt fitil veya 200 adet menteşe alıp çıkıyorsun 1 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 13 Mayıs 2022 Paylaş 13 Mayıs 2022 toptan satıyorlar, 1000mt fitil veya 200 adet menteşe alıp çıkıyorsun Ara sokaklarındaki çıkmacılarda falan olur diye düşünmüştüm. Yorum bağlantısı
Recommended Posts