Ali Darbaz 8 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2021 Mert Gulkokan yazdı: Demek ki dün akşamdan sonra 8 kg lık grundig fiyatı 2899 tl den 3299 tl ye güncellenmiş Bonus ile alacağım, limiti artıramıyorum. 12000 tl limite kadar yükseltebiliyorum. ama sistem hata veriyor. Valla çıdıracam. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2021 Ben bunu aldım. herkese hayırlı uğurlu olsun.. https://www.hepsiburada.com/grundig-gdh-80-y-8-kg-16-programli-isi-pompali-kurutma-makinesi-p-MTGRUGDH80?magaza=Hepsiburada 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Temmuz 2021 Paylaş 8 Temmuz 2021 Ali Darbaz yazdı: Ben bunu aldım. herkese hayırlı uğurlu olsun.. https://www.hepsiburada.com/grundig-gdh-80-y-8-kg-16-programli-isi-pompali-kurutma-makinesi-p-MTGRUGDH80?magaza=Hepsiburada Hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Temmuz 2021 Paylaş 8 Temmuz 2021 (düzenlendi) klimanın tersi gibi , sen motorda oturyorsun , çamaşırlar torpido arasında, makine pompası da araba içinde serin serin çalışmakta 8 Temmuz 2021 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Temmuz 2021 Paylaş 8 Temmuz 2021 güneşte kuruyan gibi güzel kokmuyor. beyazlar da saramaya başlıyor Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 9 Temmuz 2021 Paylaş 9 Temmuz 2021 Mert Gulkokan yazdı: Ali ile aynı marka benzer özelliklerde makina aldık İki makinada nem sensörlü ve ısı pompalı Ali a+ ben a++ aldım Ali 8 kg ben 9 kg tercih ettim Ali 2600 ben 3500 ödedim İkinizin de faturası ne kadar artacak merak ediyorum. Hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Temmuz 2021 Paylaş 9 Temmuz 2021 konuyu uzaktan takip ediyorum. Bizde kurutma makinesi yok. Yurtdışında kullandım. Ancak küresel ısınmacılar kurutma makinesinin kullanılmaması gerektiğini söylüyor. Neticede askıya asıyoruz kuruyor. Bana sorarsanız gereksiz masraf. Ama derseniz çamaşır makinesi değiştirirken kurutuculu alayım bazen acil durumda kullanırım. Onu bilemem olabilir. Ülke şartlarında kurutma makinesi bence yanlış. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2021 Mehmet Göktürk yazdı: konuyu uzaktan takip ediyorum. Bizde kurutma makinesi yok. Yurtdışında kullandım. Ancak küresel ısınmacılar kurutma makinesinin kullanılmaması gerektiğini söylüyor. Neticede askıya asıyoruz kuruyor. Bana sorarsanız gereksiz masraf. Ama derseniz çamaşır makinesi değiştirirken kurutuculu alayım bazen acil durumda kullanırım. Onu bilemem olabilir. Ülke şartlarında kurutma makinesi bence yanlış. Abi artık Balkon office çalışıyorum. Balkona notebook masamı ve sandelyeleri koydum. Yaz sıcağında püfür püfür çalışıyorum. Hanımda uzun süredir instagram influcerlarından etkilenip kurutucu kurutucu diye başımı şişiriyordu. İnflucerlar + balkon gasp etmem neticesinde gereğini yapmak zorunda kaldım . Saygılarımla Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 9 Temmuz 2021 Paylaş 9 Temmuz 2021 Hocam kışın şehirlerde hava kirliliği malum, kışın çamaşır asmak sorun. Güzel havalarda kullanmak israf zaten. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2021 Buraya sıkıştırıcam, üst üste makinaya eziyet olur. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 9 Temmuz 2021 Paylaş 9 Temmuz 2021 Ali Darbaz yazdı: Buraya sıkıştırıcam, üst üste makinaya eziyet olur. Hiçbirşey olmaz ablam yıllardır o şekil kullanıyor. Doldur boşalt bile daha kolay oluyor. Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 9 Temmuz 2021 Paylaş 9 Temmuz 2021 Buraya sıkıştırıcam, üst üste makinaya eziyet olur. Demir profilden sehpa yaptim alta camisir uste kurutma bir birlerine temas yok ayni anda calisabikiyor. Ust uste olunca ayni anda calismasi sikinti olabilir gibi gelmisti bana 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 10 Temmuz 2021 Merhaba İk sonuçlar mühteşem. Biraz gürültülü ama, içine 3 kilo yeni yıkanmış ürün koydum. Dolap kuruluğunda kurutmayı seçtim. Önce 3 saat dedi, 2 dakika çalıştı 57 dakikaya düştü. 10 dakika çalıştığından sonra 20 dakikaya düştü. 5 dk sonra kontrole gittim, makine durmuş Toplasan 40 dakika çalışmadı. Miss gibi kup kuru sıcacık çıktı. Çıkan atleti giydim, şimdi bende bir huylanma kaşıntı hissi oluştu. psikolojik heralde. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 13 Temmuz 2021 Paylaş 13 Temmuz 2021 Alışmışım küçük kapağa bunları görünce bi garip geliyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Temmuz 2021 Paylaş 13 Temmuz 2021 üstteki alttakine nasıl sabitlendi Yorum bağlantısı
Ali Gök 13 Temmuz 2021 Paylaş 13 Temmuz 2021 Çağlar Bayur yazdı: üstteki alttakine nasıl sabitlendi Benim makine olsa aşağıdaki yürür üstteki yere düşer sonra ikisi kavga ede ede salona gelir 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Temmuz 2021 Paylaş 13 Temmuz 2021 Ali Gök yazdı: Benim makine olsa aşağıdaki yürür üstteki yere düşer sonra ikisi kavga ede ede salona gelir husumetli makineler 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 14 Temmuz 2021 Paylaş 14 Temmuz 2021 Çağlar Bayur yazdı: güneşte kuruyan gibi güzel kokmuyor. beyazlar da saramaya başlıyor Yok abi bence tam tersi, kurutma makinesi daha güzel yapıyor bu işi hem yumuşak çıkıyor hem de tozu kiri gitmiş bir şekilde çıkıyor. Beyazlar sararmadı şimdiye kadar Ali Darbaz yazdı: Bende de siemens kurutma makinesi var dediğin gibi önce yüksek bir saat yazıyor sonra düşüyor. Yalnız size "kar" ettirecek bir tavsiyem var. Kurutma makinesinde kurutacağınız çamaşırlara yumuşatıcı koymadan yıkayın. Kurutmadan çıkınca yumuşak oluyor fazlasıyla. Yumuşatıcıya vermediğiniz para size kar kalır 😉 Biz kışın yumuşatıcı kullanmıyoruz, yazın dışarıda kuruduğu için kullanıyoruz 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 30 Temmuz 2021 Kurutucu evime incir ağacı dikti. Elektrik faturam kabardı. 20 25 tl gelen hesap 32 tlye çıktı. 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 30 Temmuz 2021 Paylaş 30 Temmuz 2021 Ali Darbaz yazdı: Kurutucu evime incir ağacı dikti. Elektrik faturam kabardı. 20 25 tl gelen hesap 32 tlye çıktı. haha Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 30 Temmuz 2021 Paylaş 30 Temmuz 2021 Çağlar Bayur yazdı: güneşte kuruyan gibi güzel kokmuyor. beyazlar da saramaya başlıyor Çamaşırların ömrünü ciddi kısaltıyor ve tüylendirme de cabası. Tüy toplama haznesinden çıkanları görünce özellikle kazak vs varsa daha net anlaşılıyor. Yorum bağlantısı
Levent Güzelkalp 30 Temmuz 2021 Paylaş 30 Temmuz 2021 (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Kurutucu evime incir ağacı dikti. Elektrik faturam kabardı. 20 25 tl gelen hesap 32 tlye çıktı. abi nası olur aklım almıyor sizin bu tüketimi biz 2 yetişkin 1 çocuk malum yaz ayı evde az duruyoruz 200 TL den aşağı gelmiyor Annemle Babam İkisi dışında evde kimse yok klima falan açmazlar Bir tv Bir Pc aktif kullanıyorlar onlarada 150 TL den aşağı gelmiyor. Biz kurutucuyu kışın aktif kullanıyoruz faturaya en az 40 tl yansıyor. Makine Bosch +++ tasarruflu falan 30 Temmuz 2021 tarihinde Levent Güzelkalp tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts