Metin Uzunoğlu 6 Mart Paylaş 6 Mart Çağlar Bayur yazdı: yerel mahkeeme ben buna uymam diyor ama sonra yaşanmışı da var, spot nokta şu biz kağıtlı belgeyi eski kafa olarak sanıyoruz , wasuptan 1 milyon borcum var diye yazdırayım birine parayı ne zaman alırım Alırsın ama süre veremem, süre adamına göre değişiyor. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Mart Paylaş 6 Mart Bazı ülkelerde kişisel verilere çok dikkat ediliyor. Posta ile, elden işlemler ile bu sağlanıyor. Bizim gibi mobil uygulamaya girerken her şeye onay vermiyorlar. bu iyi mi? Geçinmek ve hayat kolaysa bence iyi. Yavaş olsun her şey. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Mart Paylaş 7 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bazı ülkelerde kişisel verilere çok dikkat ediliyor. Posta ile, elden işlemler ile bu sağlanıyor. Bizim gibi mobil uygulamaya girerken her şeye onay vermiyorlar. bu iyi mi? Geçinmek ve hayat kolaysa bence iyi. Yavaş olsun her şey. şu 10 bin avro borcunu bi ara yollarsın dimi artık bak mesac attım Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Mart Paylaş 7 Mart Çağlar Bayur yazdı: şu 10 bin avro borcunu bi ara yollarsın dimi artık bak mesac attım işte. Kanıt. Artık borçluyum 1 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 1 Temmuz Paylaş 1 Temmuz Yeni konu açmak yerine burdan bir sorayım, Hamburg civarı tanıdığı, eşi-dostu, akrabası olan var mı? Kiralık ev bulma konusunda yardımcı olabilecek? Yorum bağlantısı
Recommended Posts