Öner Kurukuz 30 Eylül 2021 Paylaş 30 Eylül 2021 (düzenlendi) Güncel bilgi. Dün itibarı ile dolandırıcı kişi benimle görüştü ve parami geri gönderdi. Para şu an hesabımda. Savciliktan da bugün arayıp paranın gelip gelmediğini sordular. Yaklaşık 6 ay sürdü bu süreç. Ama en azından bir daha başkasını dolandırmaya kalkmaz. 30 Eylül 2021 tarihinde Öner Kurukuz tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 30 Eylül 2021 Yazar Paylaş 30 Eylül 2021 Öner Kurukuz yazdı: Güncel bilgi. Dün itibarı ile dolandırıcı kişi benimle görüştü ve parami geri gönderdi. Para şu an hesabımda. Savciliktan da bugün arayıp paranın gelip gelmediğini sordular. Yaklaşık 6 ay sürdü bu süreç. Ama en azından bir daha başkasını dolandırmaya kalkmaz. Parayı gönderdiğin hesap sahibi ile parayı gönderen hesap sahibi aynı kişiler ? kontrol ettinizmi ? Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 30 Eylül 2021 Paylaş 30 Eylül 2021 Fatih Sarıkaya yazdı: Parayı gönderdiğin hesap sahibi ile parayı gönderen hesap sahibi aynı kişiler ? kontrol ettinizmi ? Evet aynı kişiler. Bu arada ben Şubat-Mart diye hatirliyordum da şimdi ekstreden kontrol ettim. 2020 nin 12. ayı imiş. Neredeyse 10 ay olmuş. Ben umudu kestigim için tarihleri hafizamda kalmamış. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Eylül 2021 Paylaş 30 Eylül 2021 geçmiş olsun ilgili dekontları sıkı sıkı saklayın çekmecede Yorum bağlantısı
Ali Gök 30 Eylül 2021 Paylaş 30 Eylül 2021 mevzuyu tam bilmesemde şikayetinizi asla geri almayın. üzerine de gittikçe gidin tazminat vs ne varsa başvurun kendiniz yemem diyorsanız fakir fukaraya dağıtın ne alırsanız böylelerine oksijen bile haram 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 22 Ocak Yazar Paylaş 22 Ocak 26 Haziran 2021 de açtığım konu. Dün ağır cezada dava açılmış. Buradan mutlaka bir karar çıkar. 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 22 Ocak Paylaş 22 Ocak Fatih Sarıkaya yazdı: 26 Haziran 2021 de açtığım konu. Dün ağır cezada dava açılmış. Buradan mutlaka bir karar çıkar. İnşallah iyi sonuç çıkar. Suçu işleyenin iyi hali geçmişi derken diye indirirler cezayı. onu da paraya çevirirler. Bizim benzer hikaye böyle sonuçlanmıştı. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts