Fatih Sarıkaya 26 Haziran 2021 Paylaş 26 Haziran 2021 10 gün önce evdeki kedimize 2.kız arkadaş arayışına girdik. Malum kedi sitelerinde aradığımız kediyi bulduk. Eşim satıcı ile iletişime geçip fiyatta anlaştı. Şuan yoğun olduğum için kediyi 10 gün sonra alacağımızı söyledi eşim. Karşı taraf kapora istedi. 1250-tl gönderdik. Normalde kediyi gidip kendimiz alacaktık, işlerim uzayınca satıcıya haber verdik. İşlerimiz uzadı kedi bir süre daha sizde kalsın dedik. Satıcı hafta sonu şehir dışına çıkacağım o yüzden ben keditaksi ile göndereyim, paranın kalanını eft yapın dedi. Bizde tamam dedik. Kalanıda gönderdik. Akşam eve gittiğimde hanıma kedi ne zaman gelecek dedim? Normalde akşam 6 da evde olması lazım. Satıcıya ulaşamıyorum dedi. Öylemi dedim? Aradım numara kapalı. Avukatımı aradım. Yazışmaları dekontları gönderdik. Bugünde suç duyurusu başlatıp icra takibi yapacağız. 2500-tl için kendilerini yaktılar. Ne sandılar acaba, ses etmeyiz onlarda üstünemi yatar? Başka kimleri dolandırdılar acaba? Yüksek ihtimal ben ilk değilimdir. Normalde avukata vermeyecektim ama, akşam kızım basketbol kursundan gelince kediyi sordu. Hanımda kedi gelmeyecek dedi. Başladı ağlamaya. Yemekde yemedi üzüntüden. O an benimde filim koptu. Yanınıza bırakırsam 2 olsun dedim. 10 katı para harcıyacağım ama yanınıza bırakmıcam. Aradım avukatı durumu izah ettim, oda gerekli işlemleri yaptı bakalım. Hayırla bitsin sonu diye ümit ediyorum. İNŞALLAH arada suçsuz masum birilerine denk gelmem. 5 2 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Haziran 2021 Paylaş 26 Haziran 2021 Geçmiş olsun. Zamane türkiye’sinde ikili güvene dayalı e ticaret yapmak risk. Rakam da yüksek olunca benim hiç girmeyeceğim bir risk yani. İnş savcılık kişiyi bulur. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 26 Haziran 2021 Paylaş 26 Haziran 2021 (düzenlendi) Geçmiş olsun. Direkt dolandırıcılık umarım yakalanıp ceza alır. 26 Haziran 2021 tarihinde Koray Demir tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 26 Haziran 2021 Paylaş 26 Haziran 2021 Maalesef ülkemde karşılıklı güven diye bir kavram kalmadı. İnşallah hakettiğini bulur dolandırıcılık yapan bu ve bunun gibi diğerleri.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Haziran 2021 Paylaş 26 Haziran 2021 geçmiş olsun, Allah layığını versin.... 1 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 26 Haziran 2021 Paylaş 26 Haziran 2021 Geçmiş olsun, sosyal medya gruplarından falan mı bulmuştunuz bu şahsı 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 26 Haziran 2021 Paylaş 26 Haziran 2021 Abi çok geçmiş olsun, inşallah paranı kat kat geri alacaksın, Kediyi gözünüzle görüp elinize almadan para vermeyin, hele ki kapora hiç vermeyin, heryerde kedi var çünkü, bundan olmazsa diğerinden alınır, bende de 5 scottish 2 british var, sahiplendirme işlemlerinde böyle karaktersiz kişiler arada denk geliyor, Allah yardımcınız olsun. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Gökmen 26 Haziran 2021 Paylaş 26 Haziran 2021 Normalde teslim almaya gelen pet taksiden gelen arkadaşın hesabına parayı yollamanızı istiyorlar daha sonra bankamatikten çekip parayı alıyorlar .Kimin üzerine kayıtlı olduğu belli olmayan telefondan yazışıyorlar. sosyal medyalarda sahiplendirilecek hayvanları bulup güven kazanıp sahipleniyorlar. Sattıkları hayvanlar genelde sahiplendikleri hayvanlar oluyor. Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 26 Haziran 2021 Yazar Paylaş 26 Haziran 2021 Bahadır Taşpolat yazdı: Geçmiş olsun, sosyal medya gruplarından falan mı bulmuştunuz bu şahsı Kedipet sitelerinden. Siteyede şikayette bulunduk. Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 26 Haziran 2021 Yazar Paylaş 26 Haziran 2021 Ebrar Tüfek yazdı: Abi çok geçmiş olsun, inşallah paranı kat kat geri alacaksın, Kediyi gözünüzle görüp elinize almadan para vermeyin, hele ki kapora hiç vermeyin, heryerde kedi var çünkü, bundan olmazsa diğerinden alınır, bende de 5 scottish 2 british var, sahiplendirme işlemlerinde böyle karaktersiz kişiler arada denk geliyor, Allah yardımcınız olsun. Sağolasın Ebrar. Avukat sadece suç duyurusunda bulunursak savcı hukuki ihtilaf deyip takipsizlik verebilir dedi. İcra davasıda açarsak kaçarı yok dedi. İNŞALLAH dediğin gibi olur. Mustafa Gökmen yazdı: Normalde teslim almaya gelen pet taksiden gelen arkadaşın hesabına parayı yollamanızı istiyorlar daha sonra bankamatikten çekip parayı alıyorlar .Kimin üzerine kayıtlı olduğu belli olmayan telefondan yazışıyorlar. sosyal medyalarda sahiplendirilecek hayvanları bulup güven kazanıp sahipleniyorlar. Sattıkları hayvanlar genelde sahiplendikleri hayvanlar oluyor. Dediğinizgibide olabilir. Ondan dedim. Umarım suçsuz masum birine denk gelmem. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Hasan Şendağ 26 Haziran 2021 Paylaş 26 Haziran 2021 Malı almadan nasıl parayı gönderiyorsunuz? Ben asla yapmam. Bu işin raconu “Al parayı ver malı” 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 26 Haziran 2021 Paylaş 26 Haziran 2021 Tam onu diyecektim, savcılar şu sıra herşeye hukuki ihtilaf deyip çekiliyor geri. İcra takibi açıp, itiraz gelirse itirazın iptali davası ile ilerlemek en mantıklısı. 6 Yorum bağlantısı
Hamit inan 26 Haziran 2021 Paylaş 26 Haziran 2021 (düzenlendi) Avukat arkadaşlar daha iyi bilir ama savcılıkta vereceği cevap" hayır efendim dolandırma yok. Bir aksilik oldu yollayamadim, telefonumda suya düşmüştü..." Parada bir tarafa insanın insana güveni iyice azalıyor. Emniyetin kapora ile araç ilanı koca koca harflerle açıklamada yazdığı halde kişi kapora atayım satma diyor. https://youtu.be/Pmj0VQDLSzA 26 Haziran 2021 tarihinde Hamit inan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 26 Haziran 2021 Paylaş 26 Haziran 2021 Geçmiş olsun. Vesile ile satınalmamak, sahiplenmek en iyisi. 6 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Haziran 2021 Paylaş 26 Haziran 2021 Cem Işık yazdı: Tam onu diyecektim, savcılar şu sıra herşeye hukuki ihtilaf deyip çekiliyor geri. İcra takibi açıp, itiraz gelirse itirazın iptali davası ile ilerlemek en mantıklısı. ince noktalar var bu hukuk işlerinde Fatih Sarıkaya yazdı: Malum kedi sitelerinde aradığımız kediyi bulduk hukuk harici hangi şehirde? linki falan var mı? Fatih Sarıkaya yazdı: Hanımda kedi gelmeyecek dedi. Başladı ağlamaya. Yemekde yemedi üzüntüden. O an benimde filim koptu. kopar Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli 26 Haziran 2021 Paylaş 26 Haziran 2021 Geçmiş olsun. Mutlaka bir yerlerde güvendikleri vardır. İyice dolandırıcı cehennemine döndük ülkecek.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Haziran 2021 Paylaş 26 Haziran 2021 Geçmiş olsun. Mutlaka bir yerlerde güvendikleri vardır. İyice dolandırıcı cehennemine döndük ülkecek..En fazla bir defa ifadeye gidiyorlar. Adamlar rahat 3 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 26 Haziran 2021 Paylaş 26 Haziran 2021 Ülkede yasalar suçluyu koruyacak konuma geldi... Kızınız üzülüp, ağlamasa siz bile işin peşini aramayacakmişsiniz... Bi nevi haklisinizda, dünya kadar prosedür, yazışma avukatlık ücretleri falan filan... Gerçekten çok yazık, ülkenin neresinden tutsak elimizde kalıyor... 4 Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir 26 Haziran 2021 Paylaş 26 Haziran 2021 Geçmiş olsun. İnşaallah kızınızın gözyaşlarının ahı onları tutar. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 28 Haziran 2021 Yazar Paylaş 28 Haziran 2021 Çağlar Bayur yazdı: hukuk harici hangi şehirde? linki falan var mı? Antalya/demre. Linki var. Yayında değil ama hala ilan duruyor. Eşimin telefonundan baktım. Cem Işık yazdı: Tam onu diyecektim, savcılar şu sıra herşeye hukuki ihtilaf deyip çekiliyor geri. Avukatım sağlam. Tuttuğunu koparıyor. Yeterki iz sürebileceği bir yerler yakalasın. Onlara başka davalarda açmayı düşünüyorum. Yalnız henüz istişare etmedik. Madem bu işe soyundular o zaman paçaları sıvasınlar. Islanmadan dereyi geçmek ne mümkün. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 28 Haziran 2021 Paylaş 28 Haziran 2021 Fatih Sarıkaya yazdı: Antalya/demre. Linki var. Yayında değil ama hala ilan duruyor. Eşimin telefonundan baktım. Avukatım sağlam. Tuttuğunu koparıyor. Yeterki iz sürebileceği bir yerler yakalasın. Onlara başka davalarda açmayı düşünüyorum. Yalnız henüz istişare etmedik. Madem bu işe soyundular o zaman paçaları sıvasınlar. Islanmadan dereyi geçmek ne mümkün. Avukat sağlamdır muhakkak; lakin işi yapacak olan tarafın da aynı sağlamlıkta olması kısmı sıkıntı. Adliyelerin hali içler acısı malesef. İnşallah amacınıza ulaşırsınız kolayca. Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 28 Haziran 2021 Yazar Paylaş 28 Haziran 2021 Erkut Uysal yazdı: Ülkede yasalar suçluyu koruyacak konuma geldi... Kızınız üzülüp, ağlamasa siz bile işin peşini aramayacakmişsiniz... Bi nevi haklisinizda, dünya kadar prosedür, yazışma avukatlık ücretleri falan filan... Gerçekten çok yazık, ülkenin neresinden tutsak elimizde kalıyor... İnsanlarımız sonunda netice alamayacağına kanaatgetirince malesef istemedende olsa peşini bırakmak zorunda kalıyor. Sen ben yapsak bu suçu anında içeri atarlar bizi. Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 28 Haziran 2021 Yazar Paylaş 28 Haziran 2021 Cem Işık yazdı: Avukat sağlamdır muhakkak; lakin işi yapacak olan tarafın da aynı sağlamlıkta olması kısmı sıkıntı. Adliyelerin hali içler acısı malesef. İnşallah amacınıza ulaşırsınız kolayca. Orda haklısınız. İmkanlar bunlar malesef. Elden ne gelirse artık. 1 yıldır hakem heyetinden dosya bekliyorum. Reddettiler itiraz ettik. Bunuda senelerce beklerim. Başladık peşini bırakmayız artık. Fatih Sarıkaya yazdı: Orda haklısınız. İmkanlar bunlar malesef. Elden ne gelirse artık. 1 yıldır hakem heyetinden dosya bekliyorum. Reddettiler itiraz ettik. Bunuda senelerce beklerim. Başladık peşini bırakmayız artık. Peşini bırakırsam başka çocuklarıda ağlatacak bunlar. Ben ilk değilim, muhtemelen sonda değilim. En azından dişlilerden birini sekteye uğratalım. 3 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 28 Haziran 2021 Paylaş 28 Haziran 2021 Çok geçmiş olsun. Ufaklığa üzüldüm. İnşallah bulursunuz. 1 Yorum bağlantısı
ALİ SEYKAN 29 Haziran 2021 Paylaş 29 Haziran 2021 Büyük konuşmayım ama kapora işleri bana çok garip geliyor. 1250 lira kapora için yüksek değil mi? Kısmet varsa istenilen şey gelir zaten. Sürekli kapora dolandırıcısı haberleri dönüyor etrafta. Basiret bağlanma durumları oluyor, onun haricinde karşılıksız para vermemek gerek bence. Bir şeye çok heves edince kesin başa iş geliyor:) Yorum bağlantısı
Recommended Posts