Muhammet Ali Deli 25 Haziran 2021 Paylaş 25 Haziran 2021 Merhaba sevgili abilerim arkadaşlarım, Şirket aracı olarak kullanacağım bu aracı.. 2015 1.6 TDCi Focusum hanımda olacak. Bu aracı araştırdım, Beygir gücü 120 hp Azami tork 320 nm Azami devir 3750 Hızlanma (0-100) 9,8 saniye Maksimum hız 200 km/s Özellikler bu şekilde çıkıyor. Aslında benim focustan da iyi duruyor. İstanbul trafiğinde öyle fazla hıza da gerek duyulmuyor Pazar gününden beri İstanbul'dayım bu durumu farkettim. Kullanan veya bilgisi olan abilerden arkadaşlardan fikir almak istiyorum. Patronu Ford'a ikna edemedim Bunun da 1.3 ü yerine 1.6 sını alacak fakat merak ediyorum Egea'yı uzun süreli hiç kullanmadım 1.3 Multijet 1.4 fire kullandım daha önce kısa süreli ama 1.6 yı hiç kullanmadım. Rakamlar harika görünüyor patron da oğlum bu iyidir anlaşmamız da var bunu alıcam dedi. Görüntüsü duruşu güzel bir araç tatmin eder mi? Kullananların fikirlerini merak ediyorum. Araç Lounge veya Urban paket olacak. Easy paket boşmuş sanırım onu almayacağız. Hayırlı akşamlar dilerim.. Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 25 Haziran 2021 Paylaş 25 Haziran 2021 1.6 multijet fazlasıyla tatminkar. Araç için fazla yorum yapamam ama üst paketlerde yeterince güvenlik donanımları var diye biliyorum. Gerisi sizin beğeninize kalmış ☺️ 2 Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli 25 Haziran 2021 Yazar Paylaş 25 Haziran 2021 Yurdaer Elay yazdı: 1.6 multijet fazlasıyla tatminkar. Araç için fazla yorum yapamam ama üst paketlerde yeterince güvenlik donanımları var diye biliyorum. Gerisi sizin beğeninize kalmış ☺️ Teşekkür ederim Yurdaer abi rakamlar benim focustan daha iyi ben de bu şekilde düşünüyorum lounge en iyi paket sanırım onu alırız büyük ihtimalle ama Fiat Multijet kullanmadım daha önce uzun süre.. 1.3 kullandım 3-5 gün fena değildi mesela ki bu daha iyi güç olarak. Bu aracı en az 3-4 yıl kullanırım sonra satar yenisini alırız focuslar çok pahalı bir de Fiat bayi ile anlaşması var şirketin ben de tamam abi dedim sıfır araç sonuçta bence de tatmin edecektir değerler öyle görünüyor ama yine de buradan fikir almak istedim özellikle kullanan arkadaşlardan. Bir de yakıt konusunda 1.3 ile fazla faketmiyor denmiş forumlarda gerçi şirket ödüyor ama ben şahsen merak ettim güçlü motor az yakar mantığı Multijet 2 de de var mı? Bir de Multijet 2 ile eski model Multijet arasındaki fark ne mesela merak ediyorum. Şaka Maka Fiatçı olucam 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 25 Haziran 2021 Paylaş 25 Haziran 2021 Motor hariç konuşmak lazım sanki. Motoru güçlü gayet az yakar çok kaçar. Donanım olarak ne alınacak ve bakımları yetkili de mi yoksa kiralayanın anlaşmalısında mı yapılacak gibi detaylar daha önemli 1 Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli 25 Haziran 2021 Yazar Paylaş 25 Haziran 2021 Evren Erakçora yazdı: 1.6 nın gücü 130ps oldu. Abi forumda 120 yazıyordu şu anki sıfırlar 130 ise daha iyi işime gelir Ü.Emre Kartal yazdı: Motor hariç konuşmak lazım sanki. Motoru güçlü gayet az yakar çok kaçar. Donanım olarak ne alınacak ve bakımları yetkili de mi yoksa kiralayanın anlaşmalısında mı yapılacak gibi detaylar daha önemli Bizim arçaların bakımlar Fiat serviste yapılıyor Emre bey. Donanım lounge veya urban olacak ama yüksek ihtimal lounge olacak en yüksek donanım istiyorum. Madem focus olmadı abi en üst donanım alalım dedim Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 25 Haziran 2021 Paylaş 25 Haziran 2021 Muhammet Ali Deli yazdı: Teşekkür ederim Yurdaer abi rakamlar benim focustan daha iyi ben de bu şekilde düşünüyorum lounge en iyi paket sanırım onu alırız büyük ihtimalle ama Fiat Multijet kullanmadım daha önce uzun süre.. 1.3 kullandım 3-5 gün fena değildi mesela ki bu daha iyi güç olarak. Bu aracı en az 3-4 yıl kullanırım sonra satar yenisini alırız focuslar çok pahalı bir de Fiat bayi ile anlaşması var şirketin ben de tamam abi dedim sıfır araç sonuçta bence de tatmin edecektir değerler öyle görünüyor ama yine de buradan fikir almak istedim özellikle kullanan arkadaşlardan. Bir de yakıt konusunda 1.3 ile fazla faketmiyor denmiş forumlarda gerçi şirket ödüyor ama ben şahsen merak ettim güçlü motor az yakar mantığı Multijet 2 de de var mı? Bir de Multijet 2 ile eski model Multijet arasındaki fark ne mesela merak ediyorum. Şaka Maka Fiatçı olucam Güç olarak fazlasıyla tatmin eder. Bizim Fiorino 1.3 mj ve 75 beygir. Kalkışta biraz hantallık var. Sürüşü ve ara hızlanmalar tatminkar benim için. 120 veya 130 beygiri var sen düşün. Ne kadar ekonomiktir bilemem ama o da büyük ölçüde senin sürüş stiline ve ayağının dozajına bağlı ☺️ 1 Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli 25 Haziran 2021 Yazar Paylaş 25 Haziran 2021 Yurdaer Elay yazdı: Güç olarak fazlasıyla tatmin eder. Bizim Fiorino 1.3 mj ve 75 beygir. Kalkışta biraz hantallık var. Sürüşü ve ara hızlanmalar tatminkar benim için. 120 veya 130 beygiri var sen düşün. Ne kadar ekonomiktir bilemem ama o da büyük ölçüde senin sürüş stiline ve ayağının dozajına bağlı ☺️ Abim araçta gaza çöktüm mü beni koltukta hafiften de olsa geri yaslaması lazım bu araç bunu yapar diye düşünüyorum sence yapar mı? Yani son hızdan çok hızlanma öneml benim için Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 25 Haziran 2021 Paylaş 25 Haziran 2021 https://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/296326-fiat-egea-16-multijet-aracımla-ilgili-izlenimlerim/?tab=comments#comment-3305131 Bu konuda araçla ilgili izlenimlerimi anlatmıştım, okuyabilirsiniz. Faydası olacaktır. 3 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 25 Haziran 2021 Paylaş 25 Haziran 2021 Muhammet Ali Deli yazdı: Abim araçta gaza çöktüm mü beni koltukta hafiften de olsa geri yaslaması lazım bu araç bunu yapar diye düşünüyorum sence yapar mı? Yani son hızdan çok hızlanma öneml benim için Yapar ellam 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 25 Haziran 2021 Paylaş 25 Haziran 2021 Yurdaer Elay yazdı: Yapar ellam Yapar yapar, 1.6 uzun şasi doblo yüklüyken bile gaza basınca yaslıyordu arkaya 2 Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 25 Haziran 2021 Paylaş 25 Haziran 2021 Araç güç olarak adam olana yeter 😀 şaka tabi ki. Ama anladınız işte, yüzünüzü düşürmez. Ben de focustan sonra egeaya bindiğim için yol tutuş olarak focusla kıyaslanamaz ama alışınca fena değil. Aslında aracın en etkileyici tarafı motor gücü. Yakıtı da ne az ne çok, orta karar. Daha az yakan 1.6 dizeller var. Güç olarak memnun edeceğini düşünüyorum. Sıfır km alınacaksa makyajlı kasalarda 130 bg oldu. Tork aynı. Az daha iyi gidiyor olabilir 1 Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli 25 Haziran 2021 Yazar Paylaş 25 Haziran 2021 Fatih Mehmet Uslu yazdı: Araç güç olarak adam olana yeter 😀 şaka tabi ki. Ama anladınız işte, yüzünüzü düşürmez. Ben de focustan sonra egeaya bindiğim için yol tutuş olarak focusla kıyaslanamaz ama alışınca fena değil. Aslında aracın en etkileyici tarafı motor gücü. Yakıtı da ne az ne çok, orta karar. Daha az yakan 1.6 dizeller var. Güç olarak memnun edeceğini düşünüyorum. Sıfır km alınacaksa makyajlı kasalarda 130 bg oldu. Tork aynı. Az daha iyi gidiyor olabilir Bu yeni Fiat amblemli olanlardan olur herhalde usta. 130 ise daha iyi hızlanması iyi olsun aralardan iyi kaçsın yeter bana yakıt önemli değil bam güm basarım ben bunla ama yol tutuş konusunda Fordumu özleyeceğimi ben de düşünüyorum hele de uzun yola giderken.. Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 25 Haziran 2021 Paylaş 25 Haziran 2021 130luklarda arka frenler disk olması lazım, şart zaten bu güce. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 25 Haziran 2021 Paylaş 25 Haziran 2021 Evren Erakçora yazdı: 130luklarda arka frenler disk olması lazım, şart zaten bu güce. 1.6 multijetlerin tamamında arka fren disk. Dışarıdan 1.6 olduğu sadece ordan anlaşılır. Geri kalan tüm egealarda arkalar kampanadır. 4 Yorum bağlantısı
Barış AÇIL 25 Haziran 2021 Paylaş 25 Haziran 2021 Bir kere kullanma fırsatım oldu. Bence Egea nin motoru 1.3 olmalı. 1.6 fazla gibi gelmişti bana. Kalkista sarmaya yatkindi.Demem o ki kesinlikle performans anlaminda üzmez 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts