İçeriğe Yönlendir

Daewoo Lanos Fırsat Aracı

Ali Darbaz

Recommended Posts

Ali Darbaz
(düzenlendi)

Dostlar. 

Eşimin arkadaşının yatırdığı bir daewoo lanosu var. Araba yolda kaputu açılınca kaputu hasar almış. Bu olaydan sonra eve çekilmiş bir daha kullanılmamış. Bizim araba aradığımızı duyunca satmayı teklif etti. 

Ben kaputunu sıfır olarak buldum. 2000 +. Boyama ister. 

Araba 2000 model 245000 km de lpgli. 

Kaputu yamuk haliyle ne kadar teklif etmeliyim. Fiyatı ne olmalı. Araba 1 2 yıldır yatıyor. Lpg takılmış. 

Almaya ve yapmaya değecek rakam nedir. Ona göre teklif götüreceğim.. 

Araba temsili resmi. 5 kapı hb ve manual. 

http://www.arabalar.com.tr/static-res/image/versiyon/660x495/daewoo/lanos/hb/2000/2000-daewoo-lanos-hb-111.jpg

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Koray Demir

Yatan araçta kaput ve kaporta önem sırasına göre düşünülecek en son yerler olmalı. Tüm hortum, kayış ve sıvılar değişecek, burçlar, takoz ve taşıyıcıların durumu nedir parça bulunabiliyor mu?

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

parçası bulunuyorsa neden olmasın? ben ehliyet kursuna bunlardan birisi ile devam etmiştim. hoca arkada yatıp uyuyordu ben geziyordum iyimi :)  fena bir araba değildi. o dönemin hyundai  vs gibi araçları ile denktir konforu.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mert Üçkaleler yazdı:

Chevy lacetti ile aynı model değil mi bunlar ? 

Aveo daha yakın. 

Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin
Ali Darbaz yazdı:

Aveo daha yakın. 

Lacetti'nin aynısı. 😆

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Sahın

Lacetti hb'nin aynısı.

Ali araçta kaput takılacağın son nokta. Hortumlar, kayışlar ve sıvılar değişmeli. Yürüyen aksam da kontrol edilmeli. Gerçi 2 yılda yürüyen aksama pek bir şey olmaz ama. 

Motoru düzgünse uğraşılır. Güzel arabadır. Çok öyle kronik sorunları olan bir araç değildir. 

Tabi fiyat önemli. Aracın yürüyen düzgün durumda olanları 35-45 bin lira aralığında bulunabiliyor. Burada fiyat ile ilgili konu tamamen sana kalmış. Üç aşağı beş yukarı masraf hesabını yap, uğraşırken harcayacağın vakti de hesapla, ona göre bir teklifte bulun. Zaten makul bir teklif yapman lazım, yoksa uğraşmaya değmez. Ben olsam maksimum 25 teklif ederdim.

Bu arada araç manuel ve 1.5 motorlu mu? 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Mert Üçkaleler yazdı:

Chevy lacetti ile aynı model değil mi bunlar ? 

wiki ye gore lacetti ile yakin. gm platformundaymis.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin

oq2wnee.jpg

jkym88o.jpg

Kasanın şeklini falan biraz modern çizgilerle yenilemişler Lacetti demişler işte. 😊

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin
Ali Darbaz yazdı:

Ben babamı ikna edemedim. Arabayı almak isteyen varmı. 

Baban akıllı adammış. :)

Yorum bağlantısı
Koray Demir
Ali Darbaz yazdı:

Ben babamı ikna edemedim. Arabayı almak isteyen varmı. 

15’e pazarlığı yaptım söyle hemen ikna olur zaten istenmeyen bir araç.

Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Ben tam diyecektim. Sen bunu almazsın baba izin vermez diye. Geç kaldım.

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Yarın soram. Araç sahibi sadece eşime satmayı teklif etmiş. Üçüncü bir kişiye satarmı emin değilim. Yarın ola hayrola. 

Yorum bağlantısı
Emrah Altun

2 yıldır yatan araba nasıl 245000 km oluyor. Ya yatmasaydı? Km biraz düşük olsa cezbedici olabilirdi aslında.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...