Macit Aliyev 9 Haziran 2021 Yazar Paylaş 9 Haziran 2021 Arkadaşlar araç 550 kmye yaklaştı. 450 kmye kadar sakin ve normal kullandım. Ben bu aracı ne zaman basarak kullanabilirim? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Haziran 2021 Paylaş 9 Haziran 2021 İnteraktif baklava yok mu yeni arabalara, böyle olmuyor hayırlı uğurlu olsun inşallah Macit Aliyev yazdı: Arkadaşlar araç 550 kmye yaklaştı. 450 kmye kadar sakin ve normal kullandım. Ben bu aracı ne zaman basarak kullanabilirim? kitapta yazar. Ya 1000 ya 3000km’dir diye sanıyorum. İlk 1000km servis kontrolü sonrası basabilirsiniz bence 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz 9 Haziran 2021 Paylaş 9 Haziran 2021 Arkadaşlar araç 550 kmye yaklaştı. 450 kmye kadar sakin ve normal kullandım. Ben bu aracı ne zaman basarak kullanabilirim? Ben 1000 km dolunca kısa bir süre muhakkak devir çeviriyorum.Siboblarin yuvaya tam alışmasını saglar derlerdi eskiler 1 Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 9 Haziran 2021 Yazar Paylaş 9 Haziran 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: İnteraktif baklava yok mu yeni arabalara, böyle olmuyor hayırlı uğurlu olsun inşallah kitapta yazar. Ya 1000 ya 3000km’dir diye sanıyorum. İlk 1000km servis kontrolü sonrası basabilirsiniz bence hahaha. 1000 neysede 3000 çok değil mi? Azerbaycana gidip gelmem lazım)) İlk bakım 20000 kmde herhalde o dediğiniz rodaj artık yok. Ali Gürbüz yazdı: Ben 1000 km dolunca kısa bir süre muhakkak devir çeviriyorum. Siboblarin yuvaya tam alışmasını saglar derlerdi eskiler Dün biraz mecburiyetten bastım o yüzden sormak istedim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Haziran 2021 Paylaş 9 Haziran 2021 Macit Aliyev yazdı: Arkadaşlar araç 550 kmye yaklaştı. 450 kmye kadar sakin ve normal kullandım. Ben bu aracı ne zaman basarak kullanabilirim? ben bayiden alıp antlayaya gazlamıştım. yeni nesil döküme birşey olmaz Yorum bağlantısı
Cem Işık 9 Haziran 2021 Paylaş 9 Haziran 2021 Yeni nesil motorlarda eski usul alıştığımız rodaj yok diye biliyorum, sürekli redline görmeden basılabilir zannımca. Hayırlı olsun çok güzel tercih. 2018'de Skodayı almadan önce yeltenmiştim ama ellerinde araba yoktu 2 aydan önce gelmez denmişti. 1 Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 9 Haziran 2021 Yazar Paylaş 9 Haziran 2021 Çağlar Bayur yazdı: ben bayiden alıp antlayaya gazlamıştım. yeni nesil döküme birşey olmaz Araç druyor mu hala? sağlığı sıhhati nasıl?😃 Cem Işık yazdı: Yeni nesil motorlarda eski usul alıştığımız rodaj yok diye biliyorum, sürekli redline görmeden basılabilir zannımca. Hayırlı olsun çok güzel tercih. 2018'de Skodayı almadan önce yeltenmiştim ama ellerinde araba yoktu 2 aydan önce gelmez denmişti. Dün biraz bastıydım ama redline görmedim. En az 2-3 yıl binmeyi düşünüyorum sıkıntı çıkmasın diye sorayım dedim. Pejo az araç getiriyo genelde de alıp bekliyorsun. Ama bende şans işi aldım 1 hafta içinde geldi. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Haziran 2021 Paylaş 9 Haziran 2021 Macit Aliyev yazdı: Araç druyor mu hala? sağlığı sıhhati nasıl? ben satarken taş gibiydi 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 9 Haziran 2021 Paylaş 9 Haziran 2021 Macit Aliyev yazdı: Sıkı bir pazarlıkla 386a bitti abi. Nasıl bir pazarlık gücünüz var maşallah. 2021 model değilmi ? 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Haziran 2021 Paylaş 9 Haziran 2021 Ersen Tapan yazdı: Nasıl bir pazarlık gücünüz var maşallah. 2021 model değilmi ? internettki liste fiyatlarına hiç bakma,hatta başka markalarda %40 indirimler alan oldu 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 9 Haziran 2021 Paylaş 9 Haziran 2021 Çağlar Bayur yazdı: internettki liste fiyatlarına hiç bakma,hatta başka markalarda %40 indirimler alan oldu Geçen hafta liste fiyatından küsüratı bile silmediler. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Haziran 2021 Paylaş 9 Haziran 2021 Macit Aliyev yazdı: hahaha. 1000 neysede 3000 çok değil mi? Azerbaycana gidip gelmem lazım)) İlk bakım 20000 kmde herhalde o dediğiniz rodaj artık yok. Dün biraz mecburiyetten bastım o yüzden sormak istedim. Corolla kitapçığında 1000km yazıyor rodaj için. 1000km ücretsiz servis kontrolü yapılması gerekiyor. Japon işte ya da Fransız kendine çok güveniyor diyelim 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 9 Haziran 2021 Paylaş 9 Haziran 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Corolla kitapçığında 1000km yazıyor rodaj için. 1000km ücretsiz servis kontrolü yapılması gerekiyor. Japon işte ya da Fransız kendine çok güveniyor diyelim Toyota yetkili servisler 1000 km de rodaj yağ değişimi (ücretsiz) yapıyorlardı devam ediyor mu? 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 9 Haziran 2021 Paylaş 9 Haziran 2021 Koray Demir yazdı: Toyota yetkili servisler 1000 km de rodaj yağ değişimi (ücretsiz) yapıyorlardı devam ediyor mu? Rodaj yağ değişimi yapan var mı hala. 2021 için çok gereksiz hareketler. 1 Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 9 Haziran 2021 Yazar Paylaş 9 Haziran 2021 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: ben satarken taş gibiydi İyi o zaman. İçim rahatladı. Ersen Tapan yazdı: Nasıl bir pazarlık gücünüz var maşallah. 2021 model değilmi ? Çağlar Bayur yazdı: internettki liste fiyatlarına hiç bakma,hatta başka markalarda %40 indirimler alan oldu Sahibindendeki araçlar sıfırlardan pahalı. Ersen Tapan yazdı: Geçen hafta liste fiyatından küsüratı bile silmediler. EVet abi. 24 Nisan 2021 üretimli araba. Abi olay şöyle ankara yüksek fiyat verir diye Ankara bayiyi aramadım ama bütün Türkiyedeki bayileri aradım taradım. En uygun sivas verdiydi 401 son fiyat. +4000 renk farkı + 5000 Güvenlik plus paketi + 2500 tl black pack pack fazlası var. Bunları düşersek standart allure oluyor. Son gün bi de ankarayı arayım dedim.İindirim mindirim peşin fiyatına 388 dedi ama rengi platinium gri. Tamam dedim gittim kapora verdim. Sivas bayi arayınca sizin fiyat yüksek kaldı ankaradan alıyorum dedim. Hayırlı olsun dedi. Ertesi gün sivas bayi aradı beni dedi size özel teklifim var 386 bin tamam dedim. Ankaradan kaporayı geri istedim, bunu aldım. Ama bu tüm olanlar Hazirandan önce zam gelmeden olan olaylar. Biraz da kısmet işi. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Corolla kitapçığında 1000km yazıyor rodaj için. 1000km ücretsiz servis kontrolü yapılması gerekiyor. Japon işte ya da Fransız kendine çok güveniyor diyelim Koray Demir yazdı: Toyota yetkili servisler 1000 km de rodaj yağ değişimi (ücretsiz) yapıyorlardı devam ediyor mu? Mahmut Yıldız yazdı: Rodaj yağ değişimi yapan var mı hala. 2021 için çok gereksiz hareketler. Ben alırken rodaj yok dediler bunda. Ama fazla zorlamayın dediler sadece ama km söylemediler. 9 Haziran 2021 tarihinde Macit Aliyev tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Haziran 2021 Paylaş 9 Haziran 2021 Koray Demir yazdı: Toyota yetkili servisler 1000 km de rodaj yağ değişimi (ücretsiz) yapıyorlardı devam ediyor mu? Yağ değişimi yok da 1000km kontrolü var. Ücretsiz ama bence ilk defa çalışan motorun yağı 2000-3000km sonra değişmeşi. İlk sürtünmeler metal tozları vs için 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 9 Haziran 2021 Paylaş 9 Haziran 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yağ değişimi yok da 1000km kontrolü var. Ücretsiz ama bence ilk defa çalışan motorun yağı 2000-3000km sonra değişmeşi. İlk sürtünmeler metal tozları vs için Sıfır araç alınca ilk yağ değişimini (1000 km) hediye ediyorlardı. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 9 Haziran 2021 Paylaş 9 Haziran 2021 hayırlı olsun. Yakıyor masallah🧿 Kendileri listede. var bi hayalimiz 😄 1 Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 10 Haziran 2021 Yazar Paylaş 10 Haziran 2021 Alpay Sumer yazdı: hayırlı olsun. Yakıyor masallah🧿 Kendileri listede. var bi hayalimiz 😄 Teşekkürler. Daha iyileri sizin olsun inşallah. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 10 Haziran 2021 Paylaş 10 Haziran 2021 Çok şık bir araç. [emoji3478] Kazasız, belasız ve de cezasız güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 11 Haziran 2021 Yazar Paylaş 11 Haziran 2021 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Çok şık bir araç. Kazasız, belasız ve de cezasız güle güle kullanın. Teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 16 Haziran 2021 Yazar Paylaş 16 Haziran 2021 (düzenlendi) Aracıma yakın zamanda bir kaç işlem yaptırmak istiyorum. 1) Piano black kısımları ppf kaplama yaptırmak. Çok hassas bir şey olduğu için en kısa sürede yaptırmayı düşünüyorum 2) Yan basamak - krom olanlardan 3) App plaka Fakat kafama takılan app plakanın yasak olup olmaması. Çünkü bazı yerlerde mühürlü yapıyorlar diye gördüm. Muayenede veya çevirmede ceza kesilir mi? 16 Haziran 2021 tarihinde Macit Aliyev tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 16 Haziran 2021 Paylaş 16 Haziran 2021 Çok güzel araç. Kazasiz belasiz masallah. 1 Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 16 Haziran 2021 Yazar Paylaş 16 Haziran 2021 Sinan Akgöl yazdı: Çok güzel araç. Kazasiz belasiz masallah. Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 18 Haziran 2021 Yazar Paylaş 18 Haziran 2021 Yan basamaktan vazgeçiyor gibiyim. Aracın altı iyice yere yakın olacak galiba. Şuankı plakam sanki kartuşta renk bitmişte dibiyle plaka basmışlar o kadar kötü. App plaka yaptırmak istiyorum. Mühürlü app plaka yasak mıdır arkadaşlar? Yorum bağlantısı
Recommended Posts