İçeriğe Yönlendir

Peugeot 3008 Allure - Sedefli Oğlan

Macit Aliyev

Recommended Posts

Serdar Göktaş

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Bayide içine bindigim zaman inmek istemediğim bir araç olmuştu kendisi. Çok şık. Kazasız belasız binmek nasip olsun inşallah

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

Hayırlı olsun, kazasız, belasız ve cezasız sürüşler dilerim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Macit Aliyev
Çağlar Bayur yazdı:

tasarımda çağ atladı bu kasada :nazar:

Aynen abi. Bir önceki kasası da güzeldi. Bu tasarımın başındakı adam kimse helal olsun.

Hakan Gürsu yazdı:

Hayalimdeki araç, güle güle kullanın.

İnşallah size de nasip olur. 

Evren Barış Özbek yazdı:

Hayırlı olsun. 🧿

Serdar Göktaş yazdı:

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Bayide içine bindigim zaman inmek istemediğim bir araç olmuştu kendisi. Çok şık. Kazasız belasız binmek nasip olsun inşallah

Metin Uzunoğlu yazdı:

Hayırlı olsun, kazasız, belasız ve cezasız sürüşler dilerim.

Oğuzkan Erışık yazdı:

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.

Teşekkürler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

Hayırlı olsun. Peogeot tasarımda gerçekten çağ atladı. Motor olarak da gayet ekonomikler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen
Macit Aliyev yazdı:

Sadece birkaç eksik yanını gördüm. 1. tek usb girişinin olması (usb çoğaltıcı çalışmıyor)

Aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın. Benim corsada da tek usb var ve ayarlardan usb hub on/off kısmını on yapınca şimdi 2 usbli çoklayıcı aktif çalışıyor. Psa grubu multimedyası sonuçta sizin ayarlarınızda da olabilir bu seçenek 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Macit Aliyev
Erhan Doruk yazdı:

Hayırlı olsun. Peogeot tasarımda gerçekten çağ atladı. Motor olarak da gayet ekonomikler.

Şuan araç 450 kmde ve uzun yol ortalamam 6,7 Lt. 

Çiğdem Kaya Bilgiç yazdı:

Aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın. Benim corsada da tek usb var ve ayarlardan usb hub on/off kısmını on yapınca şimdi 2 usbli çoklayıcı aktif çalışıyor. Psa grubu multimedyası sonuçta sizin ayarlarınızda da olabilir bu seçenek 

Bu dediğiniz engineering mode dan yapılıyor. Ama ona rağmen ioslarda çalışmıyor. Ben yinede bugun USB hub aldım deneyeceğim olmazsa geri iade edeceğim. Şansımız deneyeceğim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk
Macit Aliyev yazdı:

Şuan araç 450 kmde ve uzun yol ortalamam 6,7 Lt. 

Bu dediğiniz engineering mode dan yapılıyor. Ama ona rağmen ioslarda çalışmıyor. Ben yinede bugun USB hub aldım deneyeceğim olmazsa geri iade edeceğim. Şansımız deneyeceğim.

Daha çok yeni , kullandıkça tüketimi düşer.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi

Aracınız hayırlı olsun.Kazasız, belasız sürüşler dilerim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Macit Aliyev
Erhan Doruk yazdı:

Daha çok yeni , kullandıkça tüketimi düşer.

Aynen. Kullanım kılavuzunda 3000 kmden sonra yakıt ortalamanız düzene girer diyor. 

Ahmet Türedi yazdı:

Aracınız hayırlı olsun.Kazasız, belasız sürüşler dilerim.

Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Ön tasarımı bjkliler için özel tasarım sanırım yan tarafa uzanan çizgiler kartalın kanatlarının ucu gibi. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin

Rabbim iyi günlerde huzurla kullanmayı nasip etsin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.Tartismasiz son zamanların en iyi tasarımlarından.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkam Elma

Hayırlı olsun yakıt konusu kullanıcıya bağlı biraz ben dizelini 15.000 km de 6 lt ort ile satmıştım ama 120 altına pek düşmem aracımda minimum 4 kişi olur 100 km pek geçilmeyip sabredilirse bu ort 6 olur

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Aktay

Güle güle kullanın.:nazar: Uzay mekiği gibi tabiri caizse. Devir saati ters çalışıyor galiba.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Macit Aliyev

Ayhan Asil yazdı:

Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın. 

Hayrettin Gücin yazdı:

Rabbim iyi günlerde huzurla kullanmayı nasip etsin.

Selçuk Bakış yazdı:

Hayırlı olsun güle güle kullanın 😊

Emrah Korkmazz yazdı:

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.Tartismasiz son zamanların en iyi tasarımlarından.

Ceyhan Karacabey yazdı:

Hayırlı Olsun,:nazar:

Herkese teşekkürler.

Mehmet Yeter yazdı:

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Ön tasarımı bjkliler için özel tasarım sanırım yan tarafa uzanan çizgiler kartalın kanatlarının ucu gibi. 

Teşekkürler. Genelde insanlar aslan pençesi diyorlar ama kartal daha iyi olur bir beşiktaşlı için.

Erkam Elma yazdı:

Hayırlı olsun yakıt konusu kullanıcıya bağlı biraz ben dizelini 15.000 km de 6 lt ort ile satmıştım ama 120 altına pek düşmem aracımda minimum 4 kişi olur 100 km pek geçilmeyip sabredilirse bu ort 6 olur

Ben pek şehir dışına çıkmam. Yılda 1 veya 2 kez. Ama tahminime göre şehir içi 8 lt yakar.

Serkan Aktay yazdı:

Güle güle kullanın.:nazar: Uzay mekiği gibi tabiri caizse. Devir saati ters çalışıyor galiba.

Aynen. Kadran modunda devir saati ters çalışıyor ama diğer ekran modlarına alınca farklı şekillerde ama düz halde oluyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ercüment Yıldırım

Hayırlı olsun

Kazasız belasız inşallah 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Macit Aliyev
Okay Kaygusuz yazdı:

Hayirli olsun guzel günlere 

Sertaç Karginer yazdı:

Hayırlı olsun.

Ercüment Yıldırım yazdı:

Hayırlı olsun

Kazasız belasız inşallah 

Teşekkür ederim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...