İçeriğe Yönlendir

Oto Cam Çatlağı Tamiri

Yakup Kocaağa

Recommended Posts

Yakup Kocaağa

Merhaba arkadaşlar bugün otoban da ilerlerken tırdan ön cama taş isabet etti cam da küçük bir çatlak oluştu sizce ilerler mi internette satılan cam tamir kitlerin faydası olur mu tamiri mümkün mü ?

Şimdi den teşekkürler 41b187497bff8efea5f5866ad37eb12b.jpg

Yorum bağlantısı
Koray Demir

Bir kışı görsün yeter kılcal çatlak şeklinde ilerler. Profesyonel olarak çatlak tamiri yapan yerler var oraya bakın. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

yeni çatlağı hemen oto camdıda tamir ettrin %90-99 hallederler. siz ellemeyin

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık

Hiç beklemeden profesyonel tamir yapan yere gidin. Bu onarılır belki ama çatlak yürürse onarılmaz. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Yakup Kocaağa

Auto king de tamir varmış herhalde hafta içi oraya gitmeyi düşünüyorum ve oto sanayideki camcılara

Yorum bağlantısı
Fırat Önal

Çatlak ilerleyecek diye bir şey yok. Bence bekleyin. Tamir eden yerler de neredeyse sıfır cam fiyatı istiyor.  Sadece bir yerden emin değilim diğer yerler ilerleyecek gibi durmuyor. Yıkamacıları uyarın. Silerken bastırmasınlar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan
(düzenlendi)

Kesinlikle üzerini bant ile kapatıp tamir ettirene kadar içine toz girmesini engelleyin.

Tamir sonrası çatlak ilerlemez. Görüntüde çok az iz kalır rahatsız etmeyecek şekile gelir.

Ben daha önce tamir ettirdim. 4 sene filan oldu sanırım. Bir sorun yaşamadım. Hafif iz var camda öyle duruyor.

Bu arada ben de ilk Autoking’e gitmiştim hem yüksek fiyat söylediler hemde sonra çatlağı görünce bu onarılmaz çok büyük dediler. Büyük bir camcıya gittim neredeyse 1/3 fiyata yaptırdım. Çok pahalı bir işlem değil. Heleki cam parasına filan yapılan bir işlem değil.

Çatlayıp çatlamama olayı da üzerine bastırmakla alakalı değil. Soğuk-sıcak maruz kaldıkça çatlak büyüyecektir.

tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yakup Kocaağa
carglass yapıyordu bir ara.

Carglass duymamıştım yakın konumda şubeleri varmış baktım profesyonel iş yapıyorlar direk oraya gitmeyi düşünüyorum iş çıkışı
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yakup Kocaağa
Ankara carglassta yıllar önce tamir yaptırdım, sorunsuz kullandım, çatlak görüntüsü çok benziyordu benimkine.

İnternet sitesinden randevu sistemi var ama Çarşamba saat 17 kadar dolu şubede acaba yarın iş çıkışı gitsem ilgilenmezler mi sizde randevuyla mı gittiniz?
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
ALİ SEYKAN yazdı:

Camın dokusu neden öyle? Göz yanılsa mı diyeceğim ama buzlu cam gibi :)

Camın arkasında güneşlik var. 

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Enes Ayan

Vakit geçirmeden tamire götürün. Bu halde iken br şeyler yapılabiliyor, Ben ihmal ettim ısıtmalı ön camda bir anda ilerlemeye başladı. 

Yorum bağlantısı
Yakup Kocaağa
Vakit geçirmeden tamire götürün. Bu halde iken br şeyler yapılabiliyor, Ben ihmal ettim ısıtmalı ön camda bir anda ilerlemeye başladı. 

Sıra aldım 3 de götürüyorum bakalım son durumu burada paylaşırım
Yorum bağlantısı
Yakup Kocaağa

Aracı glasscar götürdüm çatlağı onardılar 9a548b121ad6b22dd9c5b8456d6b28ea.jpg
ömür boyu aynı yerden çatlak olmaması için garanti verdiler biraz iz kaldı benim için önemli olan çatlağın yürümemesiydi ve kullandıkları aletler hayli profesyonel inşallah kimsenin başına gelmez ama gelirse tavsiye edeceğim bir yer son paylaştığım fotoğraf önceki hali7eeafa87a2e4191b0f1ee6c841558275.jpg
d969610f4f8a1295986fafbe5631d714.jpg

Dışarıdan iz bilmeyen için hiç belli olmuyor içerden hafif belli oluyor

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...