Yakup Kocaağa 5 Haziran 2021 Paylaş 5 Haziran 2021 Merhaba arkadaşlar bugün otoban da ilerlerken tırdan ön cama taş isabet etti cam da küçük bir çatlak oluştu sizce ilerler mi internette satılan cam tamir kitlerin faydası olur mu tamiri mümkün mü ? Şimdi den teşekkürler Yorum bağlantısı
Koray Demir 5 Haziran 2021 Paylaş 5 Haziran 2021 Bir kışı görsün yeter kılcal çatlak şeklinde ilerler. Profesyonel olarak çatlak tamiri yapan yerler var oraya bakın. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Haziran 2021 Paylaş 5 Haziran 2021 yeni çatlağı hemen oto camdıda tamir ettrin %90-99 hallederler. siz ellemeyin 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 5 Haziran 2021 Paylaş 5 Haziran 2021 Hiç beklemeden profesyonel tamir yapan yere gidin. Bu onarılır belki ama çatlak yürürse onarılmaz. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 Haziran 2021 Paylaş 5 Haziran 2021 kesin yürüyor zaten. özellikle kenara yakınsa. Yorum bağlantısı
Yakup Kocaağa 5 Haziran 2021 Yazar Paylaş 5 Haziran 2021 Auto king de tamir varmış herhalde hafta içi oraya gitmeyi düşünüyorum ve oto sanayideki camcılara Yorum bağlantısı
Fırat Önal 5 Haziran 2021 Paylaş 5 Haziran 2021 Çatlak ilerleyecek diye bir şey yok. Bence bekleyin. Tamir eden yerler de neredeyse sıfır cam fiyatı istiyor. Sadece bir yerden emin değilim diğer yerler ilerleyecek gibi durmuyor. Yıkamacıları uyarın. Silerken bastırmasınlar. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 6 Haziran 2021 Paylaş 6 Haziran 2021 (düzenlendi) Kesinlikle üzerini bant ile kapatıp tamir ettirene kadar içine toz girmesini engelleyin. Tamir sonrası çatlak ilerlemez. Görüntüde çok az iz kalır rahatsız etmeyecek şekile gelir. Ben daha önce tamir ettirdim. 4 sene filan oldu sanırım. Bir sorun yaşamadım. Hafif iz var camda öyle duruyor. Bu arada ben de ilk Autoking’e gitmiştim hem yüksek fiyat söylediler hemde sonra çatlağı görünce bu onarılmaz çok büyük dediler. Büyük bir camcıya gittim neredeyse 1/3 fiyata yaptırdım. Çok pahalı bir işlem değil. Heleki cam parasına filan yapılan bir işlem değil. Çatlayıp çatlamama olayı da üzerine bastırmakla alakalı değil. Soğuk-sıcak maruz kaldıkça çatlak büyüyecektir. 6 Haziran 2021 tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Yakup Kocaağa 6 Haziran 2021 Yazar Paylaş 6 Haziran 2021 carglass yapıyordu bir ara.Carglass duymamıştım yakın konumda şubeleri varmış baktım profesyonel iş yapıyorlar direk oraya gitmeyi düşünüyorum iş çıkışı 1 Yorum bağlantısı
Yakup Kocaağa 6 Haziran 2021 Yazar Paylaş 6 Haziran 2021 Ankara carglassta yıllar önce tamir yaptırdım, sorunsuz kullandım, çatlak görüntüsü çok benziyordu benimkine.İnternet sitesinden randevu sistemi var ama Çarşamba saat 17 kadar dolu şubede acaba yarın iş çıkışı gitsem ilgilenmezler mi sizde randevuyla mı gittiniz? Yorum bağlantısı
ALİ SEYKAN 7 Haziran 2021 Paylaş 7 Haziran 2021 Camın dokusu neden öyle? Göz yanılsa mı diyeceğim ama buzlu cam gibi :) Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 7 Haziran 2021 Paylaş 7 Haziran 2021 ALİ SEYKAN yazdı: Camın dokusu neden öyle? Göz yanılsa mı diyeceğim ama buzlu cam gibi Camın arkasında güneşlik var. 1 1 Yorum bağlantısı
Enes Ayan 7 Haziran 2021 Paylaş 7 Haziran 2021 Vakit geçirmeden tamire götürün. Bu halde iken br şeyler yapılabiliyor, Ben ihmal ettim ısıtmalı ön camda bir anda ilerlemeye başladı. Yorum bağlantısı
Yakup Kocaağa 7 Haziran 2021 Yazar Paylaş 7 Haziran 2021 Vakit geçirmeden tamire götürün. Bu halde iken br şeyler yapılabiliyor, Ben ihmal ettim ısıtmalı ön camda bir anda ilerlemeye başladı. Sıra aldım 3 de götürüyorum bakalım son durumu burada paylaşırım Yorum bağlantısı
Yakup Kocaağa 7 Haziran 2021 Yazar Paylaş 7 Haziran 2021 Aracı glasscar götürdüm çatlağı onardılar ömür boyu aynı yerden çatlak olmaması için garanti verdiler biraz iz kaldı benim için önemli olan çatlağın yürümemesiydi ve kullandıkları aletler hayli profesyonel inşallah kimsenin başına gelmez ama gelirse tavsiye edeceğim bir yer son paylaştığım fotoğraf önceki haliDışarıdan iz bilmeyen için hiç belli olmuyor içerden hafif belli oluyor 3 Yorum bağlantısı
Yakup Kocaağa 8 Haziran 2021 Yazar Paylaş 8 Haziran 2021 Geçmiş olsun. Maliyeti ne oldu ?200₺ 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts