Muhammet Dede 1 Haziran 2021 Yazar Paylaş 1 Haziran 2021 Çağlar Bayur yazdı: bu şekilde birüiretimin hiçbir modelini takmazdım arabaya Haksız değilsiniz, ama iade olayına sıcak bakmayacağını düşünüyorum yine de teklif edeceğim. Lakin mecbur paramı kurtarmak için başka model seçeceğim veya aynından getirttireceğim. Mustafa Yanar yazdı: Canınızı seviyorsanız aracınıza orjinal jant dışında ne idiği belirsiz jant takmayın, çıkmacıdan orjinal boyasız sağlam jaant alıp baktırıp onu takın daha güvenli olur, jant çok önemli. 3 ay jant aradım, bulamadım. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 1 Haziran 2021 Paylaş 1 Haziran 2021 Muhammet Dede yazdı: Haksız değilsiniz, ama iade olayına sıcak bakmayacağını düşünüyorum yine de teklif edeceğim. Lakin mecbur paramı kurtarmak için başka model seçeceğim veya aynından getirttireceğim. 3 ay jant aradım, bulamadım. Ford binek 5 bijonlar hep birbirine uyar, internette sahibinden letgo vs istemediğiniz kadar, ya da ankara, istanbul gibi şehirlerden çıkmacılara bakabilirsiniz Yorum bağlantısı
Recommended Posts