İçeriğe Yönlendir

25 Yaş Sendromu mu Deniyor Buna?

Turgut Hüseyn

Recommended Posts

Osman Karasu
(düzenlendi)
Turgut Hüseyn yazdı:

25 yaşındayım ve acayip bunalımdayım. Sevdiğim biri var, ama evlenmek istemiyorum. Bir yandan da yalnız kalıp pişman olmaktan korkuyorum. 
Zaman daralıyor, yetişemiyorum. Mevsimler çok hızlı akıyor. Bir daha Eylül ayını yaşamak istemiyorum. Eylül ayına bu kadar yaklaşmam beni acayip korkutuyor.
Yine sonbahar, yine kış, yine yaz, nereye kadar?? Derdime dermanı nasıl bulurum? Eylüle kadar hayatımı iyi yönde değiştirecek mucizeye ihtiyacım var.

Yaş sendromu diye birşey yoktur.Ben bu tarz kavramları para tuzağı olarak görmekteyim.

Aksi olsaydı belirli rakamlara göre değil de; her yaşa hitap eden bir sendrom olması gerekmezmiydi😂

Yeni doğan bebeğin bile 1 yaşına girmek istememesi için mamayı reddetmesi gibi hadiselerin yaşanması gerekirdi🤣

Sanırım henüz hayattan ve çevrenizden ne istediğini ya da ne beklediğinizi tam olarak belirleyemediniz.Mucizeler sadece peygamberlere has bir oluşumdur.

Yüksek beklentileriniz varsa ve gerçekleşirse de mucize olarak görmemenizi tavsiye ederim.

Gerçekleşmezse de, istekleri istediği zaman olmayan tek insan siz değilsiniz, son insan da olmayacaksınız.

Evlenmek kötü birşey olsaydı, büyük ihtimalle siz şu an yaşamıyor olurdunuz.Doğru insanı bulduğunuza inanıyorsanız, tereddütler ve korkular yersizdir.

Gençliğin güzel yanları olduğu kadar her yaşın da kendine has güzellikleri vardır.Yaşlılık korkusu sizi daha erken yaşlandırır ve zihninizde manen tamir edilemeyecek hasarlar oluşturur.

Sorunlarınıza ve beklentilerinize en iyi çözüm; var olan sıkıntılarınızı unutturacak bir meşguliyet, bir amaç ve amaca dayalı bir hedef edinmenizdir.

tarihinde Osman Karasu tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...