Turgut Hüseyn 31 Mayıs 2021 Paylaş 31 Mayıs 2021 25 yaşındayım ve acayip bunalımdayım. Sevdiğim biri var, ama evlenmek istemiyorum. Bir yandan da yalnız kalıp pişman olmaktan korkuyorum. Zaman daralıyor, yetişemiyorum. Mevsimler çok hızlı akıyor. Bir daha Eylül ayını yaşamak istemiyorum. Eylül ayına bu kadar yaklaşmam beni acayip korkutuyor. Yine sonbahar, yine kış, yine yaz, nereye kadar?? Derdime dermanı nasıl bulurum? Eylüle kadar hayatımı iyi yönde değiştirecek mucizeye ihtiyacım var. 2 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 31 Mayıs 2021 Paylaş 31 Mayıs 2021 Yaşınız çok genç. Sevgiliniz acele ediyor sanıyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Mayıs 2021 Paylaş 31 Mayıs 2021 kitap okunabilir, roman bilimkurgu olabilir sevilen tarza göre 3 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 31 Mayıs 2021 Paylaş 31 Mayıs 2021 Koştura koştura evlenmenin sonu 1 yıl sonra boşanma oluyor genelde. Her insan sıkıştığı dönemlerde bu tip bunalmalar geçirebilir. Kafanızı dağıtacak bir şeyler bulmaya çalışın. 4 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 31 Mayıs 2021 Paylaş 31 Mayıs 2021 Güzel bir konu olmuş. Bu konuda görmüş geçirmişler ne diyor, nasıl oluyor bu işler? 1 Yorum bağlantısı
Turgut Hüseyn 31 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 31 Mayıs 2021 Evren Erakçora yazdı: Yaşınız çok genç. Sevgiliniz acele ediyor sanıyorum. acele etmiyor, ben evlenmek istemiyorum. Bir yandan da uyuşturucu gibi ona bağlıyım, onsuz yapamam. Diyelim bi şekil unuttum. Ya 35 ten sonra pişman olursam evlenmediğim için? Bu korku beni mahvediyor Cihat Küçükay yazdı: Koştura koştura evlenmenin sonu 1 yıl sonra boşanma oluyor genelde. Her insan sıkıştığı dönemlerde bu tip bunalmalar geçirebilir. Kafanızı dağıtacak bir şeyler bulmaya çalışın. işte ben de kafamı dağıtacak, zamanı, mevsimleri boşverecek motivasyona ihtiyaç duyuyorum. Ama nasıl olacak bilmiyorum Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 31 Mayıs 2021 Paylaş 31 Mayıs 2021 Evlenmek istemiyorsanız hiç girmeyin o işe ama ben şunu anlamadım; sevgiliniz acele etmiyorsa niye derdine düştünüz şimdiden?! En iyisi kendinize bir hedef belirleyip onu başarmak için çalışmalara verin kendinizi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Mayıs 2021 Paylaş 31 Mayıs 2021 Çağrı Alaf yazdı: Güzel bir konu olmuş. Bu konuda görmüş geçirmişler ne diyor, nasıl oluyor bu işler? ben araba toplardım sanayide 4 9 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 31 Mayıs 2021 Paylaş 31 Mayıs 2021 Eğer sevgilinizle evlenmezseniz onun sizi terkedebileceğini mi düşünüyorsunuz?! 1 Yorum bağlantısı
Turgut Hüseyn 31 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 31 Mayıs 2021 Eyüp Çetin yazdı: Evlenmek istemiyorsanız hiç girmeyin o işe ama ben şunu anlamadım; sevgiliniz acele etmiyorsa niye derdine düştünüz şimdiden?! En iyisi kendinize bir hedef belirleyip onu başarmak için çalışmalara verin kendinizi. Çünkü, onsuz yapamayacağımı, ayrı kalamayacağımı düşünüyorum. Evlenmek kelimesini duyunca bile tüylerim ürperiyor. Benim hedefim 36 yaşa kadar bekar yaşamak, sonrasını bilemem. Ama evlenmeyip, yalnız kalıp pişman olmaktan da korkuyorum. Kafam karışık Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 31 Mayıs 2021 Paylaş 31 Mayıs 2021 Turgut Hüseyn yazdı: Çünkü, onsuz yapamayacağımı, ayrı kalamayacağımı düşünüyorum. Evlenmek kelimesini duyunca bile tüylerim ürperiyor. Benim hedefim 36 yaşa kadar bekar yaşamak, sonrasını bilemem. Ama evlenmeyip, yalnız kalıp pişman olmaktan da korkuyorum. Kafam karışık Herkese göre değişir ama bence 36 çok geç. Bir de çocuk falan olsun diyorsanız çocuğunuzu torununuz zannedebilirler. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 31 Mayıs 2021 Paylaş 31 Mayıs 2021 Çağlar Bayur yazdı: ben araba toplardım sanayide Çırak lazım mı abi? Turgut Hüseyn yazdı: Çünkü, onsuz yapamayacağımı, ayrı kalamayacağımı düşünüyorum. Saplantı bu anlattığınız şey. Kusura bakmayın. Kaç yıldır tanıyorsunuz sevgilinizi? Onu tanıyana kadar nasıl yaşadınız? Aşk dediğinizin bilimsel bir tanımı da var. Karşıdaki kişinin ter kokusunu fark etmeden algılıyor ve analiz ediyor beyin. Kendine sağlıklı bireyler üretebileceği eş seçiyor. Evrimsel süreçte atamadığımız üreme içgüdüsü yani. Herkes aşk dediğiniz şeyi kalple bağdaştırır ama ne oluyorsa beyinde oluyor Düşünceleriniz evlenmeye karşı gibi görünüyor ancak içgüdüleriniz üremek istiyor. Soyun devamını sağlamak kodlu çünkü sistemde. 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 31 Mayıs 2021 Paylaş 31 Mayıs 2021 Turgut Hüseyn yazdı: ... ona bağlıyım, onsuz yapamam... Şu kısmı 10 yıl sonra farklı düşüneceğinize inanıyorum. 3 Yorum bağlantısı
Turgut Hüseyn 31 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 31 Mayıs 2021 Eyüp Çetin yazdı: Herkese göre değişir ama bence 36 çok geç. Bir de çocuk falan olsun diyorsanız çocuğunuzu torununuz zannedebilirler. Yani bana kalırsa, bekar yaşamak değil, sadece 36-ya kadar yaşamak hedefim var. Sonrasını etik olmayacağını düşündüğüm için yazamam, tahmin edebilirsiniz. 18 yaşından bu yaşıma kadar o korkunç düşünce aklımdan çıkmıyor, çıkacağını da sanmıyorum Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 31 Mayıs 2021 Paylaş 31 Mayıs 2021 (düzenlendi) Turgut Hüseyn yazdı: acele etmiyor, ben evlenmek istemiyorum. Bir yandan da uyuşturucu gibi ona bağlıyım, onsuz yapamam. Diyelim bi şekil unuttum. Ya 35 ten sonra pişman olursam evlenmediğim için? Bu korku beni mahvediyor Evlilikte en önemli kural ne istediğini bilmek ve sağlam iletişim kurmaktır. Sizi en mutlu edecek kararı verip sevdiğinizle paylaşmalısınız. Belki korkularınız veya beklentileriniz ortaktır. Duygularınızı içinizde yaşamanız birlikteliğinize zarar verebilir. Düzeltme: evlilik demişim Allah söyletmiş birliktelik diyelim biz ona şimdilik 31 Mayıs 2021 tarihinde Çiğdem Kaya Bilgiç tarafından düzenlendi 2 1 Yorum bağlantısı
Turgut Hüseyn 31 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 31 Mayıs 2021 Recep Selim Kaya yazdı: Şu kısmı 10 yıl sonra farklı düşüneceğinize inanıyorum. Belki, ama sevdiğim kadından ayrılsam bile hep gözümün önünde olacak, çünkü en yakın arkadaşımın kuzeni. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 31 Mayıs 2021 Paylaş 31 Mayıs 2021 2 sene önce evlendim. Bir tane oğlum var. Mutluyum hiç bir şikayetim yok binlerce kez şükür. Ama şimdiki aklım olsa biraz daha beklermişim evlenmek için 😬 Bu korkuları düşündükçe daha çok artar bence. Akışına bırakmak lazım. Şu an mutluysanız böyle devam edin bence. Evlen evlen diye direten kimse de yoksa çevrenizde. 36 benim fikrime göre geç bir yaş. 30da evlensem 32 33 de çocuk olsa, ilkokula başlarken saçlarımda aklar olacak ?? 1 Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 31 Mayıs 2021 Paylaş 31 Mayıs 2021 Turgut Hüseyn yazdı: Korkunç düşünce aklımdan çıkmıyor, çıkacağını da sanmıyorum Rol modeliniz kim bilmiyorum ama doğru kişiyle o kadar da korkunç bir şey değil evlenmek 1 Yorum bağlantısı
Turgut Hüseyn 31 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 31 Mayıs 2021 Çiğdem Kaya Bilgiç yazdı: Rol modeliniz kim bilmiyorum ama doğru kişiyle o kadar da korkunç bir şey değil evlenmek Korkunç düşünce derken aslında 36 yaşa kadar yaşayıp hayatımı sonlandırmak diye kastetmiştim. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 31 Mayıs 2021 Paylaş 31 Mayıs 2021 (düzenlendi) Murat Sahın yazdı: Çırak lazım mı abi? Kaynak yapmayalım lütfen... Turgut Hüseyn yazdı: Çünkü, onsuz yapamayacağımı, ayrı kalamayacağımı düşünüyorum Hocam bu konuda önümde çok fazla örnek var gayet güzel yapılıyor belki Oh Be diyor insan tabi sizin durumunuz için değil genel olarak söylüyorum bunu. Hatta Şahsen insan sonradan kafa dinlediğini hissedip daha üretken oluyor, stres seviyesinde azalma ve forumda ki şakalaşmalara mutlu emojisi bırakma düzeyinde artış oluyor. Bence 1 hafta her şeye ara verip sosyal medya hesaplarınızı kapatıp tek başınıza Bolu Yedigöllere falan gidin bi kamp kurun sadece temiz hava alıp triking yapın. Tam çözüm olmasa da Bir çok şey oturacaktır. 31 Mayıs 2021 tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Mayıs 2021 Paylaş 31 Mayıs 2021 Turgut Hüseyn yazdı: Korkunç düşünce derken aslında 36 yaşa kadar yaşayıp hayatımı sonlandırmak diye kastetmiştim. rakam nereden hangi yöntem ile yazıldı otuzlatı diye? 1 Yorum bağlantısı
Turgut Hüseyn 31 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 31 Mayıs 2021 Çağlar Bayur yazdı: rakam nereden hangi yöntem ile yazıldı otuzlatı diye? Bildiğim kadarıyla, yaşlılık 36`dan başlıyormuş. O yüzden yaşlanıpta yalnız ölmektense bekar gitmeyi tercih etmek istiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 31 Mayıs 2021 Paylaş 31 Mayıs 2021 ben araba toplardım sanayideAynı kafadayız abi , benim de yaş 25 aynı şeyleri bende yaşıyordum arabam da var ama uğraşmak istemiyordum gittim skodayı aldım hergün ona sarıyorum . Birşeye emek harcayınca güzel olması insanı motive ve mutlu ediyor. 3 Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 31 Mayıs 2021 Paylaş 31 Mayıs 2021 Turgut Hüseyn yazdı: Korkunç düşünce derken aslında 36 yaşa kadar yaşayıp hayatımı sonlandırmak diye kastetmiştim. Vuuu o zaman başka. Aslında öyle anladım ama anlamamak istedim. Ama 36 yaşına kadar yaşamak isteyip 35 yaşından sonra yalnız kalacağına üzülmek konusunda bir çelişki yok mu? 1 sene için endişe etmeyin bence. Neyse işin şakası bu da psikolojik destek alsanız belki daha mutlu yaşarsınız. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Mayıs 2021 Paylaş 31 Mayıs 2021 Turgut Hüseyn yazdı: Bildiğim kadarıyla, yaşlılık 36`dan başlıyormuş. O yüzden yaşlanıpta yalnız ölmektense bekar gitmeyi tercih etmek istiyorum. ceo yapmazlar kimseyi 36 da, yok yanlış o bilgi Yorum bağlantısı
Recommended Posts