Murat Ersel Çevik 3 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2022 Fikri Keleş yazdı: O nasıl bir rakam aralığı 😁ya bir ya 2 tane alınıyor Temiz araba bulmak zor. Buldun mu satanı bulmak zor. Satarsa almak zor. Denklem bu 1 Yorum bağlantısı
Andaç Başar Çevik 27 Mayıs 2022 Paylaş 27 Mayıs 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: Hort Bugün arkadaşın tükkandayım, aha bir baktım Saab geldi, 9000 Aero 2.3 turbo, tanıştık ettik araban güzelmiş Saaabine bağışlasın dedim, bu araçtan Tr de 5 tane varmış dediğine göre, yazılımla 300 hp cik olmuş sohbet muhabbet derken arkadaşın annesi geldi, hemde hanfendi İsveçliymiş, bir baktım ondada Saaab ailecek Saabcısınız bakıyorum dedim ve onun aracıda inceledik, baktım ettim yıpranmış araç dedim, evet dedi bende başkasından aldım.... dedim aldığın hiç iyi bakmamış, arabanın haline bak perişan, jantları sprey boya ilemi boyamışlar ney, çizikler bol, içi kirli, sorma abi dedi kepirttiler bana tamam haşat ama ben adam ederim sat bana dedim, 125.000 tl istemesinmi aha arabalar buyrun, yabancı gelmedi nedense Yalnız 2.3 olan iyiymiş ... bu pert, önceki sahibi hiiiç iyi bakmamış, Anneye bunu vermişler idare ediyor kadıncağız Amatörlük ve yaptığım ilk boyama işi diyelim biz ona. Aslında ilk çıktığında çok da güzel olmuştu ama… Yorum bağlantısı
Recommended Posts