Alptuğ Özcan 28 Mayıs 2021 Paylaş 28 Mayıs 2021 Aydın Sert yazdı: Ben de fark ettim onu. Hatta fotoğrafa dönüp tekrar baktım. Acaba yanlış mı gördüm diye Bende 2.kez baktım fotoğrafa Murat Ersel Çevik yazdı: Doğru görmüşsünüz. Üstelik sadece şöför tarafı değil yolcu güneşliği de iki parça. İnce düşünülmüş bir detay 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 28 Mayıs 2021 Paylaş 28 Mayıs 2021 Zeki Yelboğa yazdı: Kimse yazmamış, bu sefer ben yazayım Allah saabına bağışlasın. Hayırlı olsun. çok asaabı bir görünüşü var arabanın 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 28 Mayıs 2021 Paylaş 28 Mayıs 2021 Çook güzel makina, güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 28 Mayıs 2021 Paylaş 28 Mayıs 2021 ben de sıvayayım ,Cenap Saabettin 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 28 Mayıs 2021 Paylaş 28 Mayıs 2021 Kazasız belasız ve de cezasız binin inşallah. 🧿 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 28 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2021 Haluk Şentürk yazdı: hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız kullanın. hani araçların sarf malzemeleri bir birine uyar ya , bu araç hangi araçla benzerlik gösteriyor.mesela hava filtresi şu araçla aynı diyeceğiniz bir başka marka model var mı? opel chevrolet gibi 9.3 ler vectra c kasa ile uyumlu. Ama bunlar biraz daha nevi şahsına münhasır. Ayhan Asil yazdı: Hayırlı Uğurlu olsun. Tekeri düz bassın. Teşekkürler Ayhan sağol. Bahadır Taşpolat yazdı: Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin Teşekkür ederim. Amin. Mustafa Şahin2 yazdı: Epanın gözü yaşlı 😀 Hayırlı olsun abim Allah kaza bela vermesin Epa ya dönebilir. Belli olmaz. 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 28 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2021 Alptuğ Özcan yazdı: Bende 2.kez baktım fotoğrafa İnce düşünülmüş bir detay Saablar da çok ince detaylar var. Dogan Arsiray yazdı: çok asaabı bir görünüşü var arabanın Gidişi de asaabi. 🤣🤣 Hakan Gürsu yazdı: Çook güzel makina, güle güle kullanın. Çok teşekkürler H.Cenk Bayrakçı yazdı: Kazasız belasız ve de cezasız binin inşallah. 🧿 Çok teşekkür ederim. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 28 Mayıs 2021 Paylaş 28 Mayıs 2021 Alptuğ Özcan yazdı: İnce düşünülmüş bir detay En incesi de bu bence. https://youtu.be/JapSgi44aag 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 28 Mayıs 2021 Paylaş 28 Mayıs 2021 Murat Ersel Çevik yazdı: 9.3 ler vectra c kasa ile uyumlu. Vectra C'nin 2.0 T 175 beygirlik şahane motoru olduğu gibi SAAB'dan gelme. 2 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 28 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2021 Ahmet İhsan Akşen yazdı: En incesi de bu bence. https://youtu.be/JapSgi44aag Night panel 9.3-9.5 tüm araçlarda var. Uzun yolda çok iş görüyor. Çağrı Alaf yazdı: Vectra C'nin 2.0 T 175 beygirlik şahane motoru olduğu gibi SAAB'dan gelme. Doğru. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 29 Mayıs 2021 Paylaş 29 Mayıs 2021 Ahmet İhsan Akşen yazdı: En incesi de bu bence. https://youtu.be/JapSgi44aag Çok akıllıca düşünülmüş. Tüm dikkati hıza çekmek. Kırk yıl düşünsem aklıma gelmez Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 30 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 30 Mayıs 2021 Mehmet Yeter yazdı: https://youtu.be/pwi-OSvY6fA Saan tarihçesi kısa bir bakış. Güzel bir anlatım. Alptuğ Özcan yazdı: Çok akıllıca düşünülmüş. Tüm dikkati hıza çekmek. Kırk yıl düşünsem aklıma gelmez Gece yolculuklarında süper iş görüyor 2 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 1 Haziran 2021 Yazar Paylaş 1 Haziran 2021 Nazara inannırım. Dakika bir gol bir. Çizmişler. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 1 Haziran 2021 Paylaş 1 Haziran 2021 Geçmiş olsun, Allah (bu terbiyesizlerin) beterinden saklasın. 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 1 Haziran 2021 Yazar Paylaş 1 Haziran 2021 Mahmut Yıldız yazdı: Geçmiş olsun, Allah (bu terbiyesizlerin) beterinden saklasın. Amin kardeşim. Sağol. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Haziran 2021 Paylaş 1 Haziran 2021 Ersel abi, maşallah diyeyim. Olur böyle kazalar. 200+ beygirlerle dövelim yapanları yakalarsak. Biri (bi motor muhtemelen) değdirmiş. Boşver. 2 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 1 Haziran 2021 Yazar Paylaş 1 Haziran 2021 Sani Gerşon yazdı: Ersel abi, maşallah diyeyim. Olur böyle kazalar. 200+ beygirlerle dövelim yapanları yakalarsak. Biri (bi motor muhtemelen) değdirmiş. Boşver. Vallaha klasik hikaye. Yapılması sorun değil ortadan kaybolup gitmeleri sorun. Apartmanın otoparkında olmuş. Yani tanıdık biri ama kim? 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 31 Temmuz 2021 Yazar Paylaş 31 Temmuz 2021 Aslan besleyen yemine katlanırmış. 🥺🥺🥺 10 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Şubat 2022 Paylaş 4 Şubat 2022 (düzenlendi) Hort [emoji4] Bugün arkadaşın tükkandayım, aha bir baktım Saab geldi, 9000 Aero 2.3 turbo, tanıştık ettik araban güzelmiş Saaabine bağışlasın dedim, bu araçtan Tr de 5 tane varmış dediğine göre, yazılımla 300 hp cik olmuş [emoji4] sohbet muhabbet derken arkadaşın annesi geldi, hemde hanfendi İsveçliymiş, bir baktım ondada Saaab [emoji4] ailecek Saabcısınız bakıyorum dedim ve onun aracıda inceledik, baktım ettim yıpranmış araç dedim, evet dedi bende başkasından aldım.... dedim aldığın hiç iyi bakmamış, arabanın haline bak perişan, jantları sprey boya ilemi boyamışlar ney, çizikler bol, içi kirli, sorma abi dedi kepirttiler bana tamam haşat ama ben adam ederim sat bana dedim, 125.000 tl istemesinmi aha arabalar buyrun, yabancı gelmedi nedense Yalnız 2.3 olan iyiymiş ... bu pert, önceki sahibi hiiiç iyi bakmamış, Anneye bunu vermişler idare ediyor kadıncağız 4 Şubat 2022 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 4 Şubat 2022 Paylaş 4 Şubat 2022 Bi önceki mesajda 510 tl ye dolan depoya takıldım ben Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Şubat 2022 Paylaş 4 Şubat 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Bi önceki mesajda 510 tl ye dolan depoya takıldım ben artık 1/2 le diyor herhalde Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 4 Nisan 2022 Yazar Paylaş 4 Nisan 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: Hort Bugün arkadaşın tükkandayım, aha bir baktım Saab geldi, 9000 Aero 2.3 turbo, tanıştık ettik araban güzelmiş Saaabine bağışlasın dedim, bu araçtan Tr de 5 tane varmış dediğine göre, yazılımla 300 hp cik olmuş sohbet muhabbet derken arkadaşın annesi geldi, hemde hanfendi İsveçliymiş, bir baktım ondada Saaab ailecek Saabcısınız bakıyorum dedim ve onun aracıda inceledik, baktım ettim yıpranmış araç dedim, evet dedi bende başkasından aldım.... dedim aldığın hiç iyi bakmamış, arabanın haline bak perişan, jantları sprey boya ilemi boyamışlar ney, çizikler bol, içi kirli, sorma abi dedi kepirttiler bana tamam haşat ama ben adam ederim sat bana dedim, 125.000 tl istemesinmi aha arabalar buyrun, yabancı gelmedi nedense Yalnız 2.3 olan iyiymiş ... bu pert, önceki sahibi hiiiç iyi bakmamış, Anneye bunu vermişler idare ediyor kadıncağız O CCY benim di. Bana mı lafa atıyorsunuz acaba sevgili Ali bey.🤣🤣 Alırım o cliocukunun abahtarını. 🤣🤣🤣🤣🤣 Köksal Yılmaz yazdı: Bi önceki mesajda 510 tl ye dolan depoya takıldım ben Takılmana gerek yok Köksal yeni normalim bu. Uzun zamandır eşimin rahatsızlığı nedeni ile paylaşım yapamadım. Bu süreçte yaptıklarım turbo arızalınınca hibritlendi. 3 2 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 4 Nisan 2022 Yazar Paylaş 4 Nisan 2022 Arkasından maptun menşeeli soft bir yazılımla gücü 295 ps e çıktı. Arkasından sıcak su hortumları silikon hortumla değişti. Bluetooth sistemi günümüzle uyumlu hale geldi. HarmanKardın müzik sistemi kendine geldi. 10 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Nisan 2022 Paylaş 4 Nisan 2022 Murat Ersel Çevik yazdı: silikon hortumla değişti. hortumlar hazır mıydı? kıvrımları araca göre yapıldı mı? Yorum bağlantısı
Recommended Posts