Fatih Evcin 27 Mayıs 2021 Paylaş 27 Mayıs 2021 Maşallah hayırlı uğurlu olsun, Bursada'da bir arkadaş vardı sab 92 yada 93 plakaları vardı sanırm. Hala ara ara görüyorum trafikte çok şık gerçekten. 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 27 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2021 Cem Işık yazdı: Bir kez kullanmıştım Ersel abinin saablardan birini, 3. Müydü , 4. Müydü emin değilim ama çok keyifli olduğu tartışmasız.. Allah kaza bela göstermesin abi inşallah.. Amin sağol kardeşim. ilkini 2008 olanı kullanmıştın. Ali Gök yazdı: araba gibi araba nazar değmesin maşallah Çok teşekkür ederim Emrah Korkmazz yazdı: Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Çok teşekkür ederim Mahmut Yıldız yazdı: Eski konu hortladı sandım, meğer yeni saab gelmiş. Hayırlı olsun abi, güle güle kullan. Saab denince akla kim gelir? 🤣🤣 Fatih Evcin yazdı: Maşallah hayırlı uğurlu olsun, Bursada'da bir arkadaş vardı sab 92 yada 93 plakaları vardı sanırm. Hala ara ara görüyorum trafikte çok şık gerçekten. Çok teşekkür ederim. Bursa’da hatırı sayılır sayıda Saab var. 2005 olanı Bursa’dan almıştım. 1 Yorum bağlantısı
Yılmaz Gökçe 27 Mayıs 2021 Paylaş 27 Mayıs 2021 Canavar gibi maşallah... Hayırlı olsun... 1 Yorum bağlantısı
Ercüment Yıldırım 27 Mayıs 2021 Paylaş 27 Mayıs 2021 Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin Saab konusunda yanlız değilsin abi merak etme 9-3 hastasıyım ama almaya bir türlü cesaret edemedim malum TR de marka hastalıkları yüzünden 1 Yorum bağlantısı
Engin Deniz 27 Mayıs 2021 Paylaş 27 Mayıs 2021 Hayırlı olsun Abi. Benim en beğendiğim 4.fotodaki EPA99 du. Buda güzel tabi. Allah kaza bela vermesin. Bu GM ye geçtikten sonra çıkan model mi? 1 Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli 27 Mayıs 2021 Paylaş 27 Mayıs 2021 Hayırlı olsun Allah güle güle kullanmayı nasip etsin. Saab iyidir güzeldir fakat 2016'da iflas etmiş bir sirket ne kadar güzel de olsa ben şahsen almazdım bu nedenden ötürü. Allah korusun büyük bir sorun yaşarsanız parça işi filan çok zor imkansıza yakın. İnşallah yaşamaz sorunsuz binersiniz. Bu araçta GM saab'ın sahibi olduğu dönemde tasarlanıp üretilmiş klasik Amerikan esintileri var motor da çok güçlü. Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 27 Mayıs 2021 Paylaş 27 Mayıs 2021 Abi Hayırlı olsun. Çok güzel maşallah. Güzel günlerde kullan. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 27 Mayıs 2021 Paylaş 27 Mayıs 2021 Niye öyle diyorsunuz ki harama bulaşmadan helalinden gidiyor. Servet Aydın yazdı: Adam 2xx bg altı arabayı sevmiyor artık 1 1 Yorum bağlantısı
Erdal Aydın 27 Mayıs 2021 Paylaş 27 Mayıs 2021 Hayırlı olsun abi. Kazasız belasız inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 27 Mayıs 2021 Paylaş 27 Mayıs 2021 Hayırlı olsun, Allah kaza bela ceza vermesin. Maşallah gırtlak dolu 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 27 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2021 Yılmaz Gökçe yazdı: Canavar gibi maşallah... Hayırlı olsun... Çok teşekkür ederim Ercüment Yıldırım yazdı: Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin Saab konusunda yanlız değilsin abi merak etme 9-3 hastasıyım ama almaya bir türlü cesaret edemedim malum TR de marka hastalıkları yüzünden Hayata bir kez geliniyor. Tadına bakmak lazım. Engin Deniz yazdı: Hayırlı olsun Abi. Benim en beğendiğim 4.fotodaki EPA99 du. Buda güzel tabi. Allah kaza bela vermesin. Bu GM ye geçtikten sonra çıkan model mi? Sağol Engin. Evet GM zamanı üretilen araçlardan ama motor Saab’ın. Muhammet Ali Deli yazdı: Hayırlı olsun Allah güle güle kullanmayı nasip etsin. Saab iyidir güzeldir fakat 2016'da iflas etmiş bir sirket ne kadar güzel de olsa ben şahsen almazdım bu nedenden ötürü. Allah korusun büyük bir sorun yaşarsanız parça işi filan çok zor imkansıza yakın. İnşallah yaşamaz sorunsuz binersiniz. Bu araçta GM saab'ın sahibi olduğu dönemde tasarlanıp üretilmiş klasik Amerikan esintileri var motor da çok güçlü. Güle güle kullanın. Ben yıllardır Saab’a bimiyorum. Parça konusunda hiç sıkıntı yaşamadım. Teşekkür ederim. Aydın Sert yazdı: Abi Hayırlı olsun. Çok güzel maşallah. Güzel günlerde kullan. Çok teşekkür ederim kardeşim. Metin Uzunoğlu yazdı: Niye öyle diyorsunuz ki harama bulaşmadan helalinden gidiyor. Haram beygire karşıyız. 🤣🤣 Erdal Aydın yazdı: Hayırlı olsun abi. Kazasız belasız inşallah. Çok teşekkür ederim. Talha Bilgi yazdı: Hayırlı olsun, Allah kaza bela ceza vermesin. Maşallah gırtlak dolu Amin. Çok teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Mayıs 2021 Paylaş 27 Mayıs 2021 Hayırlı olsun.... Bu nedir arkadaş, uçak ne olacak bu senin Saab halin, senden gaza geliyorum bak ona göre 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 27 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2021 Ali Cihangiroğlu yazdı: Hayırlı olsun.... Bu nedir arkadaş, uçak ne olacak bu senin Saab halin, senden gaza geliyorum bak ona göre Eyvallah sağolasın. Gaza gelmediğin hata. Bir kere oturursun bir daha kalkamazsın. 🤣🤣 1 Yorum bağlantısı
Emre Demir 27 Mayıs 2021 Paylaş 27 Mayıs 2021 Müthiş makine , hayırlı olsun abi, biz böyle şeylere cesaret edemiyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 27 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2021 Emre Demir yazdı: Müthiş makine , hayırlı olsun abi, biz böyle şeylere cesaret edemiyoruz. Çok şeyden mahrum kalıyorsunuz. 🤣 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 27 Mayıs 2021 Paylaş 27 Mayıs 2021 Şoför kısmında 2 parça mı güneşlik var. Ben mi yanlış görüyorum. Hayırlı olsun. Maşallah güzel araç 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 27 Mayıs 2021 Paylaş 27 Mayıs 2021 Alptuğ Özcan yazdı: Şoför kısmında 2 parça mı güneşlik var. Ben mi yanlış görüyorum. Hayırlı olsun. Maşallah güzel araç Ben de fark ettim onu. Hatta fotoğrafa dönüp tekrar baktım. Acaba yanlış mı gördüm diye 1 Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 27 Mayıs 2021 Paylaş 27 Mayıs 2021 Hayırlı olsun,ALLAH kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 27 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2021 Alptuğ Özcan yazdı: Şoför kısmında 2 parça mı güneşlik var. Ben mi yanlış görüyorum. Hayırlı olsun. Maşallah güzel araç Aydın Sert yazdı: Ben de fark ettim onu. Hatta fotoğrafa dönüp tekrar baktım. Acaba yanlış mı gördüm diye Doğru görmüşsünüz. Üstelik sadece şöför tarafı değil yolcu güneşliği de iki parça. Barış AÇIL yazdı: Hayırlı olsun Teşekkür ederim Muharrem Karagülle yazdı: Hayırlı olsun,ALLAH kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Teşekkürler kardeşim. 2 Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 27 Mayıs 2021 Paylaş 27 Mayıs 2021 hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız kullanın. hani araçların sarf malzemeleri bir birine uyar ya , bu araç hangi araçla benzerlik gösteriyor.mesela hava filtresi şu araçla aynı diyeceğiniz bir başka marka model var mı? opel chevrolet gibi 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 27 Mayıs 2021 Paylaş 27 Mayıs 2021 Hayırlı Uğurlu olsun. Tekeri düz bassın. 1 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 27 Mayıs 2021 Paylaş 27 Mayıs 2021 Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 27 Mayıs 2021 Paylaş 27 Mayıs 2021 Haluk Şentürk yazdı: hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız kullanın. hani araçların sarf malzemeleri bir birine uyar ya , bu araç hangi araçla benzerlik gösteriyor.mesela hava filtresi şu araçla aynı diyeceğiniz bir başka marka model var mı? opel chevrolet gibi GM üretimi 9-3ler Vectra-C ile aynı parçaları kullanıyor bildiğim kadarıyla ama 9-5lerde durum nedir bilemiyorum. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 27 Mayıs 2021 Paylaş 27 Mayıs 2021 Epanın gözü yaşlı 😀 Hayırlı olsun abim Allah kaza bela vermesin 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts