İsa Erdoğan 26 Mayıs 2021 Paylaş 26 Mayıs 2021 Hayırlı olsun.kazasız belasız kullanın inşallah 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 26 Mayıs 2021 Paylaş 26 Mayıs 2021 hayırlı olsun abi Saab aldıkça forumda görüyorum seni de niye 7 kere saab alıyon.Hepsi farklı mıydı,bunu satarken foruma ilan açarmısın,kimse almasın dışarı satılsın:) 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 26 Mayıs 2021 Paylaş 26 Mayıs 2021 sana saab yakışıyor abi allah kaza bela vermesin inşallah 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Mayıs 2021 Paylaş 26 Mayıs 2021 Sadece 7 mi ya. Bana neden daha fazlaymış gibi geliyor. 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 26 Mayıs 2021 Paylaş 26 Mayıs 2021 Güle güle kullan abi. Localizer yok diye inmeyecek misin yoksa? 1 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 26 Mayıs 2021 Paylaş 26 Mayıs 2021 Bu arabaya yakışan bir renk var ama hangisi, Gümüş gri mi desem, sedefli beyaz mı desem, Füme mi desem. İsveç'in çirkin evladı. Özellikler çok şahane, boşuna uçak fabrikasından çıkmamış. Hocam bunların servisine kim bakıyor ? Ayarını tutturması zor ağır bakımlar vs var mı ? Ne kadara aldıız sorması ayıp ? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Mayıs 2021 Paylaş 26 Mayıs 2021 Ben almadan önce görmüştüm. Saaba bayıldım. Kalitesine hayran kaldım. Maşallah. Fardaki kromlar da nazarlığı olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 26 Mayıs 2021 Paylaş 26 Mayıs 2021 Hayırlı olsun çok donanımlı gerçekten. Çok keyiflidir eminim. Güzel günlerde kullanın.. 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 26 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2021 Dogan Arsiray yazdı: hayırlı olsunç.zamanında cesaret edemediğimden ilk el 65 bin km deki viggen i almamıştım. alsaydım ne olurdu fikrim de yok aslında. Şu an bilmem kaçıncı Saab da olurdunuz. 🤣🤣 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 26 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2021 Fikri Keleş yazdı: hayırlı olsun abi Saab aldıkça forumda görüyorum seni de niye 7 kere saab alıyon.Hepsi farklı mıydı,bunu satarken foruma ilan açarmısın,kimse almasın dışarı satılsın:) Sağol Fikri. Saab’dan vaz geçmek hakikaten zor. İsa Erdoğan yazdı: Hayırlı olsun.kazasız belasız kullanın inşallah Çok teşekkür ederim. Mehmet Kazancıoğlu yazdı: sana saab yakışıyor abi allah kaza bela vermesin inşallah Çok teşekkür ederim kardeşim 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 26 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Sadece 7 mi ya. Bana neden daha fazlaymış gibi geliyor. Dört tane 9.3 (2002-2005-2006-2008), İki tane 9000. (1993-1996) Bir de bu. Mehmet Yeter yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın. Çok teşekkür ederim Emre Şimşek yazdı: Güle güle kullan abi. Localizer yok diye inmeyecek misin yoksa? Daha iyisini bulana kadar en iyisi bu. Çağrı Alaf yazdı: Bu arabaya yakışan bir renk var ama hangisi, Gümüş gri mi desem, sedefli beyaz mı desem, Füme mi desem. İsveç'in çirkin evladı. Özellikler çok şahane, boşuna uçak fabrikasından çıkmamış. Hocam bunların servisine kim bakıyor ? Ayarını tutturması zor ağır bakımlar vs var mı ? Ne kadara aldıız sorması ayıp ? Usta sayısı sınırlı. Ama olanlar da konusunda uzman. 120 bine aldım. Mehmet Ozyurek yazdı: Ben almadan önce görmüştüm. Saaba bayıldım. Kalitesine hayran kaldım. Maşallah. Fardaki kromlar da nazarlığı olmuş. Çok teşekkürler abi. Sana özellikle kullandıracağım. Saab bir üye daha kazansın. 🤣🤣🤣 Oğuzkan Erışık yazdı: Hayırlı olsun çok donanımlı gerçekten. Çok keyiflidir eminim. Güzel günlerde kullanın.. Gerçekten çok keyifli. Çok teşekkür ediyorum. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 26 Mayıs 2021 Paylaş 26 Mayıs 2021 Murat Ersel Çevik yazdı: Usta sayısı sınırlı. Ama olanlar da konusunda uzman. 120 bine aldım. Size ve sevdiklerinize , arkanıza bakmadan gideceğiniz binlerce kilometre diliyorum 😊 Opel İnsignia A, Atom Jantlar dikkatlerden kaçmıyor. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 26 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2021 Murat Sahın yazdı: Hayırlı olsun. Çok kaliteli araçlar. Çok teşekkür ederim. Gerçekten öyle. Çağrı Alaf yazdı: Size ve sevdiklerinize , arkanıza bakmadan gideceğiniz binlerce kilometre diliyorum 😊 Opel İnsignia A, Atom Jantlar dikkatlerden kaçmıyor. Çok çok teşekkür ederim. O araç ARC modeldi. Jantlar 16 inç ve çok iyi durumda değildi. O dönem İnsignia jantları ike değiştirmiştim. Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 26 Mayıs 2021 Paylaş 26 Mayıs 2021 Hayırlı olsun güle güle kullanın İskandinav güzeldir 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 27 Mayıs 2021 Paylaş 27 Mayıs 2021 Hay maşallah ne güzel kullanılmış kazasız belasız kullanmak nasip etsin 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 27 Mayıs 2021 Paylaş 27 Mayıs 2021 Hayırlı olsun Ersel abi... Kazasız belasız kullanirsın insallah... 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Mayıs 2021 Paylaş 27 Mayıs 2021 Adam 2xx bg altı arabayı sevmiyor artık 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 27 Mayıs 2021 Paylaş 27 Mayıs 2021 Hayırlı olsun. Yıllar önce bende almak istemiştim nasip olmamıştı. Aslında ülke olarak değerini bildiğimiz bir marka neden derseniz yanlış hatırlamıyorsam 9.3 modelinin patenti alınmış ve Türkiye de üretilecekti fakat nedendir bilinmez tamamen rafa kalktı ,patent için ne kadar ücret kime ödendi konusuna hiç girmeyelim zaten 1 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 27 Mayıs 2021 Paylaş 27 Mayıs 2021 Maşallah.Çok güzel. Ön konsolu çok hoşuma gitti. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 27 Mayıs 2021 Paylaş 27 Mayıs 2021 Bir kez kullanmıştım Ersel abinin saablardan birini, 3. Müydü , 4. Müydü emin değilim ama çok keyifli olduğu tartışmasız.. Allah kaza bela göstermesin abi inşallah.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 27 Mayıs 2021 Paylaş 27 Mayıs 2021 araba gibi araba nazar değmesin maşallah 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 27 Mayıs 2021 Paylaş 27 Mayıs 2021 Hayırlı olsun, güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 27 Mayıs 2021 Paylaş 27 Mayıs 2021 Eski konu hortladı sandım, meğer yeni saab gelmiş. Hayırlı olsun abi, güle güle kullan. 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 27 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2021 Yurdaer Elay yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın İskandinav güzeldir Çok teşekkür ederim Arif Aykın yazdı: Hay maşallah ne güzel kullanılmış kazasız belasız kullanmak nasip etsin Çok teşekkür ederim. Erkut Uysal yazdı: Hayırlı olsun Ersel abi... Kazasız belasız kullanirsın insallah... Amin kardeşim sağolasın. Servet Aydın yazdı: Adam 2xx bg altı arabayı sevmiyor artık Hakikaten öyle oldu. Çok pis bir hastalık bu. Ahmet Türedi yazdı: Hayırlı olsun. Yıllar önce bende almak istemiştim nasip olmamıştı. Aslında ülke olarak değerini bildiğimiz bir marka neden derseniz yanlış hatırlamıyorsam 9.3 modelinin patenti alınmış ve Türkiye de üretilecekti fakat nedendir bilinmez tamamen rafa kalktı ,patent için ne kadar ücret kime ödendi konusuna hiç girmeyelim zaten Çok teşekkür ederim Ümit Türk yazdı: Maşallah.Çok güzel. Ön konsolu çok hoşuma gitti. Çok teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Recommended Posts