Eyüp Çetin 22 Mayıs 2021 Paylaş 22 Mayıs 2021 Daha önce karikatürler başlığı altında paylaşıyorduk bu tarz resimleri fakat o konu kapandı malûm sebepten dolayı. Bu nedenle telife tabi olmayacağını düşündüğümüz komik resimleri paylaşabileceğimiz bir konu olsun dedim. İlk paylaşım gelsin öyleyse. 3 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 22 Mayıs 2021 Paylaş 22 Mayıs 2021 Ne o üçgenin iç açıları falan..Böyle konularla geldiniz de bizmi dinlemedik dersinizi... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Mayıs 2021 Paylaş 22 Mayıs 2021 Aman ha Telif falan yersem direk rücu ederim 1 3 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 23 Mayıs 2021 Paylaş 23 Mayıs 2021 Eyüp Çetin yazdı: Daha önce karikatürler başlığı altında paylaşıyorduk bu tarz resimleri fakat o konu kapandı malûm sebepten dolayı. Bu nedenle telife tabi olmayacağını düşündüğümüz komik resimleri paylaşabileceğimiz bir konu olsun dedim. İlk paylaşım gelsin öyleyse. Bir İmam Hatip 'li olarak niye benim aklıma gelmedi bu yahu? Hal bu ki sen bu işi bilirsin diye oğlunun nikahını kıymamı teklif edenler dahi olmuştu. Ha bu arada aileden gizli olduktan sonra nikaha ne hacet... 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 23 Mayıs 2021 Paylaş 23 Mayıs 2021 Recep Selim Kaya yazdı: Ha bu arada aileden gizli olduktan sonra nikaha ne hacet... Zina olmuyor hocam, günaha girilmiyor... 1 Yorum bağlantısı
Zeki Yelboğa 23 Mayıs 2021 Paylaş 23 Mayıs 2021 Nikahın amacı, birlikteliği duyurmaktır. Aileden de gizli yapılan nikah zinaya kılıf uydurmaktır. Muta nikahı gibi. 3 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Mayıs 2021 Paylaş 23 Mayıs 2021 twiter mesajları da satılabildiğine göre, telifi çıkabilir. Mehmet Ozyurek yazdı: Aman ha Telif falan yersem direk rücu ederim sicilin kabaracak bak 1 Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül 23 Mayıs 2021 Paylaş 23 Mayıs 2021 Konu başlığı güzel de daha paylaşılan ilk resim hiç hoş durmuyor, beğenerek takip ettiğim bu foruma pek yakışmıyor. Birinin yaptığını tüm imam hatipliye lanse etmesi ne kadar doğru bilemedim? Bence konu başlığı dışında kalıyor. Benim birader de imam hatipli böyle saçmalığı hiç duymadım mesela. 2 2 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 23 Mayıs 2021 Paylaş 23 Mayıs 2021 Zeki Yelboğa yazdı: Nikahın amacı, birlikteliği duyurmaktır. Aileden de gizli yapılan nikah zinaya kılıf uydurmaktır. Muta nikahı gibi. Abi bunu onlara anlatamayız, kılıf bulurlar. Arkadaşlara duyuruyoruz ya derler Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 23 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2021 Ömer Sarıgül yazdı: Konu başlığı güzel de daha paylaşılan ilk resim hiç hoş durmuyor, beğenerek takip ettiğim bu foruma pek yakışmıyor. Birinin yaptığını tüm imam hatipliye lanse etmesi ne kadar doğru bilemedim? Bence konu başlığı dışında kalıyor. Benim birader de imam hatipli böyle saçmalığı hiç duymadım mesela. Tüm imam hatiplilere lanse edilen bir durum söz konusu değil üstad. Sadece bir haber başlığını paylaşan arkadaş esprili bir yorumda bulunmuş. Bu kadar basit bir olayı farklı yönlere çekmenize gerek yok. 😊 Ama gerçekten sorun olduysa başlık kalsın resmi sildirelim moderatörlere. Yorum bağlantısı
İsa Erdoğan 23 Mayıs 2021 Paylaş 23 Mayıs 2021 Her kesimden insanları rahatsız etmese bile yorumlara bakarsak rahatsız edecek bir iddaa.ve bir kişinin iddaası üzerine yapılan yorumlar.(iddaa sahibi olarak siz değil haberi yazan köşeyazarı) Sosyal medyada farklı kesimlerle ilgili haberler ve bunlara yapılan komik yorumlar çokça var. "Farklı yönlere çekmeye gerek yok" Tam tersi resim ve komik yorum paylaşsam eminim bundan rahatsız olabilecek forum arkadaşlarımız olacaktır. Saygı çerçevesinde daha dikkatli olmamız gerektiğini düşünüyorum. 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Mayıs 2021 Paylaş 23 Mayıs 2021 Benim kuran kursundaki hocam eşini kaçırmış nikahını da kendi kıymış diye söylenirdi 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 23 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2021 İsa Erdoğan yazdı: Her kesimden insanları rahatsız etmese bile yorumlara bakarsak rahatsız edecek bir iddaa.ve bir kişinin iddaası üzerine yapılan yorumlar.(iddaa sahibi olarak siz değil haberi yazan köşeyazarı) Sosyal medyada farklı kesimlerle ilgili haberler ve bunlara yapılan komik yorumlar çokça var. "Farklı yönlere çekmeye gerek yok" Tam tersi resim ve komik yorum paylaşsam eminim bundan rahatsız olabilecek forum arkadaşlarımız olacaktır. Saygı çerçevesinde daha dikkatli olmamız gerektiğini düşünüyorum. Haklısınız arkadaşlar insanların hassasiyeti olabileceği bir nokta demek ki. Moderatör arkadaşlardan resmi kaldırmalarını rica ediyorum. 3 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 23 Mayıs 2021 Paylaş 23 Mayıs 2021 Konu yüksek tansiyon ile başlamış, ölçelim hemen 2 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Mayıs 2021 Paylaş 24 Mayıs 2021 Kablo nereye gidiyor anlamadım [emoji3517] 1 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 24 Mayıs 2021 Paylaş 24 Mayıs 2021 Servet Aydın yazdı: Kablo nereye gidiyor anlamadım Kablonun bağlı olduğu alet nabız da ölçer. Kaç attığına bakar ama atış sayısı 3 ile 4 arasındaysa bağlı olduğu yer değişebilir. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Ocak 2023 Paylaş 25 Ocak 2023 Uykusuz kapanmış. Neden acaba? Umarım az satıldığı için kapanmıştır. Milletin canını aldılar sağda solda paylaşılıyor diye mahkemeye verdiler. Sonra unutuldular galiba. Eğer bu sebepten kapatıldı ise hiç üzülmedim. Sevindim. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Ocak 2023 Paylaş 25 Ocak 2023 Beddua almışlardır.. Ben de gördüm haberi. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 25 Ocak 2023 Paylaş 25 Ocak 2023 Milletin mizah algılama seviyesi Misvak düzeyine düştüyse demek ... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Ocak 2023 Paylaş 25 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Uykusuz kapanmış. Neden acaba dağılan dergiden dağılanların kurduğu derginin dağılması... Hayat dergisi yeniden çıksın alalım, yerli kağıt fabrikaları yeniden açılırsa 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Ocak 2023 Paylaş 25 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: dağılan dergiden dağılanların kurduğu derginin dağılması... Hayat dergisi yeniden çıksın alalım, yerli kağıt fabrikaları yeniden açılırsa artık her şey ekranda. Kağıttan okuma bitti. Kaldı ki karikatür mizahının yeni nesilde de oluşması için yaygınlaşması çok önemliydi. Sağ olsunlar her mecrayı mahkemeye verdiler. Ekrandan haber takip eden yeni nesil karikatürü unuttu. İnan Çınar yazdı: Milletin mizah algılama seviyesi Misvak düzeyine düştüyse demek ... kendi akıllarına baksınlar. Bunu o zamanlar söylemiştim. Böyle yaparlarsa herkesi mahkemeye verip karikatürü lisanslaştırırlarsa yakın zamanda kapatırlar dergiyi demiştim. Kapandı. Misvak nedir bilmem. O da aynısını yaparsa kapanır yakında Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Ocak 2023 Paylaş 25 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: artık her şey ekranda. Kağıttan okuma bitti. 2026 da bir daha bakarız duruma Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Ocak 2023 Paylaş 25 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: 2026 da bir daha bakarız duruma hangi anlaşma bitiyor? Türkçenin kabulü mü yoksa Pardon latin alfabesi Yorum bağlantısı
Recommended Posts