İçeriğe Yönlendir

Komik Resimler

Eyüp Çetin

Recommended Posts

Eyüp Çetin

Daha önce karikatürler başlığı altında paylaşıyorduk bu tarz resimleri fakat o konu kapandı malûm sebepten dolayı. Bu nedenle telife tabi olmayacağını düşündüğümüz komik resimleri paylaşabileceğimiz bir konu olsun dedim. İlk paylaşım gelsin öyleyse.

• Beğen 3
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Metin Mankal

Ne o üçgenin iç açıları falan..Böyle konularla geldiniz de bizmi dinlemedik dersinizi...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selim Kaya
Eyüp Çetin yazdı:

Daha önce karikatürler başlığı altında paylaşıyorduk bu tarz resimleri fakat o konu kapandı malûm sebepten dolayı. Bu nedenle telife tabi olmayacağını düşündüğümüz komik resimleri paylaşabileceğimiz bir konu olsun dedim. İlk paylaşım gelsin öyleyse.

Bir İmam Hatip 'li olarak niye benim aklıma gelmedi bu yahu?

Hal bu ki sen bu işi bilirsin diye oğlunun nikahını kıymamı teklif edenler dahi olmuştu.

Ha bu arada aileden gizli olduktan sonra nikaha ne hacet...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Recep Selim Kaya yazdı:

Ha bu arada aileden gizli olduktan sonra nikaha ne hacet...

Zina olmuyor hocam, günaha girilmiyor... 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Zeki Yelboğa

Nikahın amacı, birlikteliği duyurmaktır. Aileden de gizli yapılan nikah zinaya kılıf uydurmaktır. Muta nikahı gibi.

• Beğen 3
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

twiter mesajları da satılabildiğine göre, telifi çıkabilir.

Mehmet Ozyurek yazdı:

Aman ha :)
Telif falan yersem direk rücu ederim :)

sicilin kabaracak bak

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül

Konu başlığı güzel de daha paylaşılan ilk resim hiç hoş durmuyor, beğenerek takip ettiğim bu foruma pek yakışmıyor.

Birinin yaptığını tüm imam hatipliye lanse etmesi ne kadar doğru bilemedim? Bence konu başlığı dışında kalıyor. Benim birader de imam hatipli böyle saçmalığı hiç duymadım mesela.

• Beğen 2
  • Teşekkür 2
Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Zeki Yelboğa yazdı:

Nikahın amacı, birlikteliği duyurmaktır. Aileden de gizli yapılan nikah zinaya kılıf uydurmaktır. Muta nikahı gibi.

Abi bunu onlara anlatamayız, kılıf bulurlar. Arkadaşlara duyuruyoruz ya derler :D 

Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin
Ömer Sarıgül yazdı:

Konu başlığı güzel de daha paylaşılan ilk resim hiç hoş durmuyor, beğenerek takip ettiğim bu foruma pek yakışmıyor.

Birinin yaptığını tüm imam hatipliye lanse etmesi ne kadar doğru bilemedim? Bence konu başlığı dışında kalıyor. Benim birader de imam hatipli böyle saçmalığı hiç duymadım mesela.

Tüm imam hatiplilere lanse edilen bir durum söz konusu değil üstad. Sadece bir haber başlığını paylaşan arkadaş esprili bir yorumda bulunmuş. Bu kadar basit bir olayı farklı yönlere çekmenize gerek yok. 😊

Ama gerçekten sorun olduysa başlık kalsın resmi sildirelim moderatörlere.

Yorum bağlantısı
İsa Erdoğan

Her kesimden insanları rahatsız etmese bile yorumlara bakarsak rahatsız edecek bir iddaa.ve bir kişinin iddaası üzerine yapılan yorumlar.(iddaa sahibi olarak siz değil haberi yazan köşeyazarı)

Sosyal medyada farklı kesimlerle ilgili haberler ve bunlara yapılan komik yorumlar çokça var.

"Farklı yönlere çekmeye gerek yok"

Tam tersi  resim ve komik yorum paylaşsam eminim bundan rahatsız olabilecek forum arkadaşlarımız olacaktır.

Saygı çerçevesinde daha dikkatli olmamız gerektiğini düşünüyorum.

• Beğen 1
  • Teşekkür 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Benim kuran kursundaki hocam eşini kaçırmış nikahını da kendi kıymış diye söylenirdi :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin
İsa Erdoğan yazdı:

Her kesimden insanları rahatsız etmese bile yorumlara bakarsak rahatsız edecek bir iddaa.ve bir kişinin iddaası üzerine yapılan yorumlar.(iddaa sahibi olarak siz değil haberi yazan köşeyazarı)

Sosyal medyada farklı kesimlerle ilgili haberler ve bunlara yapılan komik yorumlar çokça var.

"Farklı yönlere çekmeye gerek yok"

Tam tersi  resim ve komik yorum paylaşsam eminim bundan rahatsız olabilecek forum arkadaşlarımız olacaktır.

Saygı çerçevesinde daha dikkatli olmamız gerektiğini düşünüyorum.

Haklısınız arkadaşlar insanların hassasiyeti olabileceği bir nokta demek ki. Moderatör arkadaşlardan resmi kaldırmalarını rica ediyorum. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Konu yüksek tansiyon ile başlamış, ölçelim hemen :)

OecHWn.jpg

• Beğen 2
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Servet Aydın yazdı:

Kablo nereye gidiyor anlamadım emoji3517.png

Kablonun bağlı olduğu alet nabız da ölçer. Kaç attığına bakar ama atış sayısı 3 ile 4 arasındaysa bağlı olduğu yer değişebilir. 

Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli

144589330_4146242208742175_2026870989711

135019764_4058623130837417_4241389895028

Trajikomik

7bta2gnik1171.png

E1wKEDcXoAIBtS11.png

Temsili

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Tansu Kalafatoğlu

Uykusuz kapanmış. Neden acaba? Umarım az satıldığı için kapanmıştır. Milletin canını aldılar sağda solda paylaşılıyor diye mahkemeye verdiler. Sonra unutuldular galiba. Eğer bu sebepten kapatıldı ise hiç üzülmedim. Sevindim. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Beddua almışlardır.. Ben de gördüm haberi. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İnan Çınar

Milletin mizah algılama seviyesi  Misvak düzeyine düştüyse demek ...

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Uykusuz kapanmış. Neden acaba

dağılan dergiden dağılanların kurduğu derginin dağılması... Hayat dergisi yeniden çıksın alalım, yerli kağıt fabrikaları yeniden açılırsa

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

dağılan dergiden dağılanların kurduğu derginin dağılması... Hayat dergisi yeniden çıksın alalım, yerli kağıt fabrikaları yeniden açılırsa

artık her şey ekranda. Kağıttan okuma bitti. Kaldı ki karikatür mizahının yeni nesilde de oluşması için yaygınlaşması çok önemliydi. Sağ olsunlar her mecrayı mahkemeye verdiler. Ekrandan haber takip eden yeni nesil karikatürü unuttu. 

İnan Çınar yazdı:

Milletin mizah algılama seviyesi  Misvak düzeyine düştüyse demek ...

kendi akıllarına baksınlar. Bunu o zamanlar söylemiştim. Böyle yaparlarsa herkesi mahkemeye verip karikatürü lisanslaştırırlarsa yakın zamanda kapatırlar dergiyi demiştim. Kapandı. Misvak nedir bilmem. O da aynısını yaparsa kapanır yakında

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

artık her şey ekranda. Kağıttan okuma bitti.

2026 da bir daha bakarız duruma

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

2026 da bir daha bakarız duruma

hangi anlaşma bitiyor? Türkçenin kabulü mü yoksa

Pardon latin alfabesi

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...