Görkem Karakaş 30 Ocak 2022 Paylaş 30 Ocak 2022 Bizde de var bi serçe. Arkadaşta yani.Sorunları bir şekilde çözüyoruz ama uzun yol yapınca (+100 km) orta konsol el freni altı vs çok ısınıyor sizde de var mı neden olur? Benim aklıma şaft falan geldi ama usta şafta kadar çok şey var arada onun sıcaklığı gelmez demişti Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 30 Ocak 2022 Yazar Paylaş 30 Ocak 2022 Çok ısınama yok bende. Egsoz da yapar Halı altında izalasyon iyi degise. Benim halı yeni. Altında plastik gibi bir malzeme var . Vites körüğünun izalasyon süngeri kayıpsa motorun egsozun ısısı içeri gelir 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 30 Ocak 2022 Paylaş 30 Ocak 2022 Direksiyon güzel olmuş, gazete kağıdı iş yaptı mı? Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 30 Ocak 2022 Paylaş 30 Ocak 2022 kaç paraya öter böyyle temiz bir kuş acabaa Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 30 Ocak 2022 Yazar Paylaş 30 Ocak 2022 Selçuk Bakış yazdı: Direksiyon güzel olmuş, gazete kağıdı iş yaptı mı? Yapıyor sayılır. büyük ihtimalle ya termostat boş yada bunlar da yazlık kışlık varmış yazlık var üstünde. Yazın hiç hararet yapmıyordu. Kışin 70 e anca çıkıyor Fikri Keleş yazdı: kaç paraya öter böyyle temiz bir kuş acabaa 40 a doğru gidiyor şuan. 35 den face'de bi ara koymuştum. Eski ilanı bulup soran oluyor satılık mi diye 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 30 Ocak 2022 Paylaş 30 Ocak 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: Kışin 70 e Bu bile içeriyi ısıtmaya yetiyordur 😅 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 30 Ocak 2022 Yazar Paylaş 30 Ocak 2022 Selçuk Bakış yazdı: Bu bile içeriyi ısıtmaya yetiyordur 😅 Yetiyor ya. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 30 Ocak 2022 Paylaş 30 Ocak 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: Yapıyor sayılır. büyük ihtimalle ya termostat boş yada bunlar da yazlık kışlık varmış yazlık var üstünde. Yazın hiç hararet yapmıyordu. Kışin 70 e anca çıkıyor 40 a doğru gidiyor şuan. 35 den face'de bi ara koymuştum. Eski ilanı bulup soran oluyor satılık mi diye Yazlık termostat denen iç boş termostat zaten. Sen bi deniştir onu. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 30 Ocak 2022 Yazar Paylaş 30 Ocak 2022 Serçe sert kışı atlattı. Yaz gelecek nasılsa. Günlük kullanmıyom şuan . Bi çift sıfır lastik gelecek arkalar için. Mart da karbüratöru yenilicem bakım ayar. Komple yağ filtre sıvı bakımı yapicam. Sonra eksik olan sarı dikdörtgen sis takımı arkaya oben . Bide uyguna deri 124 koltuk takımı belki 😛 5 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 31 Ocak 2022 Yazar Paylaş 31 Ocak 2022 Lastikler gelmiş ama bayi haber vermemiş. Neymiş aramıyorlarmis. Petlas fabrikası nette satıyor. Kargo yapmıyor bayiye yolluyor ücretsiz montajı da bi sms kodu ile yapıyorlar. Lastiği bı kampanya ile direk petlas fabrikasından aldım. Bayii para kazanmadi diye sanki anasına sövmüş gibiydi. Fatura lastikle beraber gelecek dendi. Sorunca kimden aldıysan ona sor kardeşim tadında bi cevapla döndü. Abdulkadir Özcanı mi arayak kardesim diyince sessizlik oldu. Neyse taktık. 5121 tarihli :P çapagini almadan banttan direk yollamis fabrika işi olunca heralde :∆ Önce aha dedim fitilli lastikleri itelediler bize. Sonra o kadar fitil mi olur la dedim :) akşam da benzin aldık LPG fulledik :) 7 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ocak 2022 Paylaş 31 Ocak 2022 fazladan kauçuk için extra ücret almadı umarım.. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 Eğer yanlış görmediysem sağ tarafta oturan var, yoksa bile araba şoförsüz daha iyi gitmiş 1 3 Yorum bağlantısı
Barış AÇIL 8 Şubat 2022 Paylaş 8 Şubat 2022 Lastikleriniz hayırlı olsun Pazarlama ağı çok önemli. Ne kadar kaliteli lastik yaparsan yap, bayilerin yaptığın işe limon sıkıyor ise işin zor. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 8 Şubat 2022 Yazar Paylaş 8 Şubat 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kapıları bi kontrol ettir Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Şubat 2022 Paylaş 9 Şubat 2022 https://www.instagram.com/reel/CYvrPXWhFwG/?utm_medium=copy_linkKalbi olan dedelerimiz izlemesinBeyin veya gözlük lazım ablaya Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Mart 2022 Yazar Paylaş 1 Mart 2022 Servet Aydın yazdı: Kaçıncı 30 ama Valla rivayet 130.xxx Değilse de kaç tur döndüyse piyasanın tek dert etmediği şey km sayacı Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 12 Mart 2022 Yazar Paylaş 12 Mart 2022 Anlatıyor, Sene diyor 85 . O zaman biz vardık gençler hatırlamaz. Bir kar yaptı. Bu kar ne ki, o zaman daha ABS asr esp felan yok. Bi yapıştırırsin 3 den 2 ye o kadddarrr. 10 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Mart 2022 Paylaş 13 Mart 2022 124 zamanı kış lastiği de yoktu yolda kalan da.. lastik kauçukları iyiymiş demek ki bir de tabanlar dardı, vosvolar kraldı: motor arkada, dağa bayıra röno12 ile gidilirdi, keçi derlerdi, bagaja odunu fazla atarsan yokuışta kalkmazdı ama.. salgın da yoktu, putin henüz ajandı, 2 anahtar veecem diyen bir yeni mezunu ithal etik amerikadan sonra olanlar oldu. 1 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts