Çağlar Bayur 23 Mayıs 2021 Paylaş 23 Mayıs 2021 Çağlar Bayur yazdı: şu kamerayı da bir düzeltemedin böyle düz görsek bu foto gözüküyor mu Erdem Doğan yazdı: Evet girebiliyorum . Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 23 Mayıs 2021 Paylaş 23 Mayıs 2021 Hayırlı olsun. Bu araba benim olsa ilk yapacağım şey stopları olması gereken yere getirme olurdu. Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 23 Mayıs 2021 Paylaş 23 Mayıs 2021 Çağlar Bayur yazdı: bu foto gözüküyor mu . Evet bu görünüyor, Mustafa'nın eklediklerinde soru işareti vardı. Linkler yenilenmiş sanırım sayfayı yenileyince düzeldi. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2021 Aslında yerinde gibilerde en altta bı contası var içine kıvrık gibi. Arkaya nikelaj 131 tamponu ile nikelaj stop takarken ayarlicaz olduğu kadar Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 23 Mayıs 2021 Paylaş 23 Mayıs 2021 Erdem Doğan yazdı: Evet bu görünüyor, Mustafa'nın eklediklerinde soru işareti vardı. Linkler yenilenmiş sanırım sayfayı yenileyince düzeldi. Başka bir konuda yine gözükmüyor ama, demlenmesini mi beklemek lazım 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2021 İzmitte çekilen foto Stuttgart a geç düşüyor demekki 😛 2 2 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 24 Mayıs 2021 Paylaş 24 Mayıs 2021 Mustafa Tüfekçi yazdı: Aslında yerinde gibilerde en altta bı contası var içine kıvrık gibi. Arkaya nikelaj 131 tamponu ile nikelaj stop takarken ayarlicaz olduğu kadar Çok fark var. Arka panel sacı düzgün onarılmamış. https://i.hizliresim.com/qhwqqbs.jpg Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 24 Mayıs 2021 Paylaş 24 Mayıs 2021 Hay maşallah be, Serçe'ye bak Kazasız belasız Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 24 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2021 Orjinal opar elleme kopar 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 24 Mayıs 2021 Paylaş 24 Mayıs 2021 Abi yeni gördüm Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin pek güzelmiş Senin elinde güzelleşir iyice. Yoncalarda, göbeklerde napıyor bu [emoji3060] Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 24 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2021 Oğuzhan Çakır yazdı: Abi yeni gördüm Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin pek güzelmiş Senin elinde güzelleşir iyice. Yoncalarda, göbeklerde napıyor bu Şimdi sakin. Biraz kondisyon yapalım #veryansın Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 25 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2021 Şair diyor, şimdi diyor, kaybolan yıllarımı diyor, geri verseler diyor.... 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 25 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2021 Para delik mangels https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-jant-lastik-para-delik-mangels-jant-lastik-temiz-926706063/detay Üstündeki jantlar İtalyan ofsetli hemde satsak alırız. Yada bı takim para delik tırnaklı set yapicaz. Şu hafta sonları bı açılsın da bakalım iş ev şuan yetisemiyoz bı yere Yorum bağlantısı
Selim Kaya 25 Mayıs 2021 Paylaş 25 Mayıs 2021 Mustafa Tüfekçi yazdı: Şair diyor, şimdi diyor, kaybolan yıllarımı diyor, geri verseler diyor.... Hiç ölmezdik o zaman... Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 25 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2021 Recep Selim Kaya yazdı: Hiç ölmezdik o zaman... Biz daha olmediikk https://youtu.be/Zy2e0NZM2SE Yorum bağlantısı
Selim Kaya 25 Mayıs 2021 Paylaş 25 Mayıs 2021 Mustafa Tüfekçi yazdı: Biz daha olmediikk https://youtu.be/Zy2e0NZM2SE Onu diyorum ben de. O kadar çok kaybolan yıl var ki, her anı bir bir geri gelse. Üfff... Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 30 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 30 Mayıs 2021 Nihat Palolu yazdı: Çok fark var. Arka panel sacı düzgün onarılmamış. https://i.hizliresim.com/qhwqqbs.jpg Olmuş mu 5 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 31 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 31 Mayıs 2021 Çağlar Bayur yazdı: nolmuş Stoplar icteydi ya. Ters takmışlar sağı sola solu sağa onu düzelttik 😛 panelimize laf gelmesin diye Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Mayıs 2021 Paylaş 31 Mayıs 2021 Mustafa Tüfekçi yazdı: Stoplar icteydi ya. Ters takmışlar sağı sola solu sağa onu düzelttik 😛 panelimize laf gelmesin diye ben ahtapot janta bakıyorum, gerisi teferraut. arka stopları yuvarlak led yapardım tam apaçi olurdu Mustafa Tüfekçi yazdı: sağı sola solu sağa onu düzelttik vesile ile süpermiş bu da Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 5 Haziran 2021 Yazar Paylaş 5 Haziran 2021 Bu gün sanayi günlükleri yaptık biraz. Önce sabahtan ustaya bı gittik. Difransiyel şikayetimiz var hafif vurma yapıyor sert kullanınca. Liftte baktık tespiti yaptık 😛 bı ara halledecez. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 5 Haziran 2021 Yazar Paylaş 5 Haziran 2021 Sonra parçacı baktım. Acaba demir tampon var mı diye. Bulunca onu aldım bı tane. Öne arkaya denemelik. Bı çift de sinyal aldık . Fara cerceve için malzeme Bide vites topuzu tamir takımı aldım. Sanayide cıvataci önünde başladım montaj için uğraşmaya. Ayak yaptircaktim ama tornacilar beni ayar etti. Bende iki delik açtırdik bı kaportacıda. Taktım. Eleştirenler oldu olacaktır. Neden nikelaj Tampon vs diye. 1 aklımda olan buydu hoşuma gidiyor. 2 park yerinde yaslayanlara ayar oluyom bu biraz onun için Ön sinyalleri de değiştim o da değişik oldu . Aslında benim far sinyal orijinalde diğer serçeler den farklı o yüzden de değişik duruyor. Üzerindekiler de iyice farklı oldu ama ben şu duruşu sevdim. Plaka biraz işi bozuyor plakasız çok daha temiz duruyor. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts