Çağlar Bayur 24 Haziran 2021 Paylaş 24 Haziran 2021 şube de eskilerden kalmış sanırım, İzmir deki muhteşem Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 24 Haziran 2021 Yazar Paylaş 24 Haziran 2021 Çağlar Bayur yazdı: şube de eskilerden kalmış sanırım, İzmir deki muhteşem Aynen tam aracın zamanından 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 24 Haziran 2021 Yazar Paylaş 24 Haziran 2021 Nikelaj stoplar ile armamiz da tamam. Çağlar Bayur yazdı: çbs cila mı attın? Yok hiç cila atmadim daha. Gün batarken değişik bı ışığı var ama Rengin Trsiz plaka sacini almıştım burda cemiyetin fontu güzel ona bastırcam da mesai saatinde gidemedik. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 24 Haziran 2021 Yazar Paylaş 24 Haziran 2021 Eski seri yapan yer bulursak olur. Mühürsuz felan ama 😛 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 18 Eylül 2021 Yazar Paylaş 18 Eylül 2021 Akü nazliydi. Geçen üstüne farları açık bırakınca son nefesini verdi. Gittik 60 lik varta aldık Vitour lar göz kırpıyor ama para deliklerde istediğim görüntü için ofset lazım Depoyu fulledik Üstüne bi de yıkandık Yine ters dönmüş bu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Eylül 2021 Paylaş 18 Eylül 2021 Mustafa Tüfekçi yazdı: Vitour lar göz kırpıyor kaç tl bunlar Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Eylül 2021 Paylaş 18 Eylül 2021 Mustafa Tüfekçi yazdı: 600 tanesi çok şekil durur Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 18 Eylül 2021 Yazar Paylaş 18 Eylül 2021 Çağlar Bayur yazdı: çok şekil durur Para delik mengels e dönmemiz lazım 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 16 Ekim 2021 Yazar Paylaş 16 Ekim 2021 Kuşun bu kanadı ses yapıyordu. Jantta da yağlanma vardı. Frenden mi derken baktık porya bilyasi gitmiş. Aslında değişmiş ama kasap usta yanlış bilya seti takmış. İşin garibi tüm parçacılar aynı bilyayi veriyor. Çift bilya var birisi büyük o bizde bol olduğu için ( yeni kasa kuşların bilyasi daha geniş iç çapı eski kasanın daha dar) yuk diğer bilyaya biniyor ve dağıtıyor. Tek kişi iken çok ses yok da iki kişi binince cik cik ötüyordu ( kuş sonuçta otecek ama isyankâr ötüyor.) 4 parçacı sonrası bulamayınca rulmanciya gittim. Dedim dayı bize aka bilyaasi lazım cama dar olacak. E tabi dedi serçe ninki farklıdır. Neyse temin ettik 70 liraya takım bilya. 30 a da kapak cıvata seti aldım. 100 lira işçilik Yarin pazara gidicez diye iç dış da temizledik. Temizken bakınca vazgeçecek gibi oluyom. 9 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 30 Ekim 2021 Yazar Paylaş 30 Ekim 2021 Dün gece baktım cengiz kurtoglunun melodisinde fonda bir vinlama sesi var. Önce geçen seferki bilya mi olmadı diye düşünürken bu sefer de sol teker bilyasindan olduğunu anladım. Dagilmasin diye gidip değiştim . Yine çıkan bilya hatalı idi rulmancidan öncekinde tecrübe ettik diye doğru olanı alıp taktik. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Ekim 2021 Paylaş 30 Ekim 2021 bi bilyayı doğru takamayana ne denir, kurtoğlu melodisini bozdu hem de, kır o bilyayı Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Ekim 2021 Paylaş 30 Ekim 2021 Ferdi Tayfur çalan serçeleriniz değerinde izlenir Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 30 Ekim 2021 Yazar Paylaş 30 Ekim 2021 Frende hafif çekme yapıyordu Tambura çıkardık sapma fazla geldi. Bi takım da balata değiştik 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 30 Ekim 2021 Yazar Paylaş 30 Ekim 2021 Çağlar Bayur yazdı: bi bilyayı doğru takamayana ne denir, kurtoğlu melodisini bozdu hem de, kır o bilyayı Bilya takiyorda yanlış takıyor. Porya kuş serisi ile aynı ama aks 124 ile aynı. Bilya dış çapına bakınca aynı diyip iç çapa bakmadan çakıp geçiyor. Çift bilya var işte. Aksın geniş tarafındaki bol kalıyor Şahin'in bilyasi takılınca. Bu sefer aksın dış tarafındaki bilyaya biniyor tüm yük o da bozulup duruyor Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 30 Ekim 2021 Paylaş 30 Ekim 2021 Kesene bereket, durdukça gençleşiyor yavru kuş. Hadi desen buraya kadar gelir, yok demez 😄 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 30 Ekim 2021 Yazar Paylaş 30 Ekim 2021 Erdem Doğan yazdı: Kesene bereket, durdukça gençleşiyor yavru kuş. Hadi desen buraya kadar gelir, yok demez 😄 Bu ay çok para yedi. O gelir alamana da beni getirir mi bilemem. October fest e gelsek doğu alamanlar belki ilgilenir 😛 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Kasım 2021 Yazar Paylaş 28 Kasım 2021 Hız kadranı ibresini yeniledim. 😛 camını temizledim GPS ile kalibresini yaptım . Top speedine baktım. Belki bi doğan gibi yüksek ucmasa da nefesinin yettiği kadar yükseğe çıkıyormuş 😛 6 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Ocak 2022 Yazar Paylaş 23 Ocak 2022 Üşüdü kuş. Isınsın diye biraz benzin aldım 😛 7 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 30 Ocak 2022 Yazar Paylaş 30 Ocak 2022 Bugün dağ tirmandik Öncesinde otopazarinda direksiyon kaplattim 60 liraya güzel oldu 7 Yorum bağlantısı
Recommended Posts