Çağlar Bayur 10 Ekim 2021 Paylaş 10 Ekim 2021 Erdem Doğan yazdı: Hararet müşürü diye mi geçer? Link doğru mu yoksa maslak yolları gözüktü mü? https://www.ecrinyedekparca.com/bmw-e39-kasa-hararet-musuru-pmu1437 sen davetiyeyi yolla ben elden teslim yaparım kasabada Yorum bağlantısı
Osman Ünal 10 Ekim 2021 Paylaş 10 Ekim 2021 (düzenlendi) Arkadaşımın 1.16d aynısını yaptı hata krank kasnağından çıktı. Ayrıca akü şarj olmuyor yazıyordu. 10 Ekim 2021 tarihinde Osman Ünal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 11 Ekim 2021 Paylaş 11 Ekim 2021 Kardeşim hayırlı olsun, geçmiş olsun, allah sabır versin. (Konu başlığına istinaden) 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 11 Ekim 2021 Yazar Paylaş 11 Ekim 2021 Sabır yok, arkadas ile yollarımızı ayırmaya karar verdik 😂 2 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Ekim 2021 Paylaş 12 Ekim 2021 ibresi oynak udm lerinize 500 avro keş on dı teybıl 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Ekim 2021 Paylaş 12 Ekim 2021 Erdem Doğan yazdı: 3500 hayırlı olsun maslak teslim se getir Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 18 Kasım 2021 Yazar Paylaş 18 Kasım 2021 Dün sipariş ettiğim termostat ve hararet müşürü geldi. Bugün gidip ufaktan başlayalım dedik. Termostatı yanlış almışız. N47 yazsa da, 2 farklı çeşit varmış. Onu iade ederiz müşürü takıp bakalım dedik. Normale döndü 😂 Kim diyor BMW masraflı araba diye 🤪 8€ Febi Bilstein sensör. Lifte almışten yağ bakımı yaparız diye 5w30 castrol ve filtreleri de sipariş etmiştim. Cumartesi bakımı yaparız artık. Torque ile baktım, su sıcaklığı 97 ye kadar çıkıyor. Arıza kodu veya hararet belirtisi yok. Demekki sensör sıcaklığı yanlış ölçüğü veya ölçemediği için araç kendini korumaya alıp hararet yapmasını engelliyordu. Buradan E90 alacaklara sesleniyorum; almayın 😂 Geçen hafta 2009 W204 100 binde 1.8 Komp Avantgarde kaçtı. €8500 dü ilan, 8 e alırdık onu 😐 4 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 18 Kasım 2021 Yazar Paylaş 18 Kasım 2021 https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/mercedes-c180-cgi-automatik-xenon/1923422666-216-4495 Birde bu var favoride ama toprak kaymasından korkuyorum 🤪 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Kasım 2021 Paylaş 18 Kasım 2021 https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-bestandsliste.html?userId=12921334 satıcı tanıdık geldi bana Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Kasım 2021 Paylaş 18 Kasım 2021 https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-bestandsliste.html?userId=12921334 satıcı tanıdık geldi banaBaşkan uluslararası çalışıyor Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 13 Ocak 2022 Yazar Paylaş 13 Ocak 2022 Erdem Doğan yazdı: Dün sipariş ettiğim termostat ve hararet müşürü geldi. Bugün gidip ufaktan başlayalım dedik. Termostatı yanlış almışız. N47 yazsa da, 2 farklı çeşit varmış. Onu iade ederiz müşürü takıp bakalım dedik. Normale döndü 😂 Kim diyor BMW masraflı araba diye 🤪 8€ Febi Bilstein sensör. Lifte almışten yağ bakımı yaparız diye 5w30 castrol ve filtreleri de sipariş etmiştim. Cumartesi bakımı yaparız artık. Torque ile baktım, su sıcaklığı 97 ye kadar çıkıyor. Arıza kodu veya hararet belirtisi yok. Demekki sensör sıcaklığı yanlış ölçüğü veya ölçemediği için araç kendini korumaya alıp hararet yapmasını engelliyordu. Buradan E90 alacaklara sesleniyorum; almayın 😂 Geçen hafta 2009 W204 100 binde 1.8 Komp Avantgarde kaçtı. €8500 dü ilan, 8 e alırdık onu 😐 Güncel verelim, Yağ bakımı sonrası motor sesi azaldı sanki. Psikolojik mi bilemiyorum. Hararet sensörü değiştikten sonra da problem çıkmadı. Ama başka problemlerimiz var Önceden 1.50€ olan ve zam gelince 1.65'e çıkan hamburgerlerden yemek için McDonalds a limit olmayan ve ücretsiz otobanda giderken araç yalpalamaya başladı. Lastik indi veya patladı sandım. Kontrol ettiğimde birşey yoktu. Sonra kokudan ve janttaki sıcaklıktan anladım ki frenlerde problem var. Frene basınca titreme yapıyordu, disk yamuldu dedim. TR'de popüler olan ama burda kimsenin yüzüne bakmadığı Febi'den sipariş ettim. Garaja geçtim, diski söktüm ki ne göreyim, el freni balatası disk içinde ayrı.. Bitmiş tabi, parçalanmış hatta. Bu araçların el frenleri neden tam tutmaz diye düşünüyordum hep, E kodlu kasalar hep bu sistem sanırım. Örnek; Bunu da sipariş ettim, yayları ile birlikte değiştirdim. Yeniden ayarını yaptım, disk ve balata ile birlikte değiştirdim. Problem kalmadı. Kalmadı derken, arka kısımda Ön disklerin değişmesi gerekiyordu, aracı alırken kontrol etmiştim. Arkalar iş görünce yine Febi marka disk balata sipariş ettim. Ön frenler bildiğimiz sistem, süpriz çıkmadı Değiştireli 300 km kadar oldu. Fren performansı iyi görünüyor şimdilik. Fırsat olursa bu aralar rot ayarı yaptıracağım. Sola çekme var. Nasıl sıkmışlarsa bijonları sökerken rot ayarını bozduk. Elinin ayarına tüküreyim hans. 6 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 4 Şubat 2022 Yazar Paylaş 4 Şubat 2022 Bugün yine arka sağ el freni balatası takılı kaldı. Teli mi değiştirmek lazım? Neden olur bu problem? 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 5 Şubat 2022 Yazar Paylaş 5 Şubat 2022 Çağlar Bayur yazdı: yay ları falan ne alemde Elfreni yayından bahsediyorsan sorun yok abi, problemi buldum ama. Telin disk içinde ucunda top olan kısmı ve hareket ettirdiği makas mekanizma biraz kirlenmiş/paslanmış. Temizleyip yağladım ve normale döndü. İyi ki teli değiştirmek gerekmedi, çok zor bi konumu var. Şaftın en uç kısmından kabine giriyor, hemen el freni arkasında 2 teli birlikte hareket ettiren yaylı demire bağlı. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 5 Şubat 2022 Yazar Paylaş 5 Şubat 2022 Çağlar Bayur yazdı: Alpina B6 3.5 falan yok mu oralarda Var olmaz mı 🤑 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Şubat 2022 Paylaş 5 Şubat 2022 Erdem Doğan yazdı: Var olmaz mı 🤑 kap getir, 3.16 olarak geri götür 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 5 Şubat 2022 Yazar Paylaş 5 Şubat 2022 Çağlar Bayur yazdı: kap getir, 3.16 olarak geri götür Müşteri hazırsa çıkıyorum yola Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Şubat 2022 Paylaş 6 Şubat 2022 Erdem Doğan yazdı: Müşteri hazırsa çıkıyorum yola sıra no kesiyoruz müşterilere //m3 e çamurluk sacı basan 6 aya randevu veriyor piyasa canlı Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 6 Şubat 2022 Yazar Paylaş 6 Şubat 2022 Çağlar Bayur yazdı: sıra no kesiyoruz müşterilere //m3 e çamurluk sacı basan 6 aya randevu veriyor piyasa canlı Kuzen vakit bulsa yapcaz transfer @Mustafa Tüfekçi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 6 Şubat 2022 Paylaş 6 Şubat 2022 Erdem Doğan yazdı: Müşteri hazırsa çıkıyorum yola Para tamamsa şuan yoldayım koşuyorum Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 13 Nisan 2022 Yazar Paylaş 13 Nisan 2022 Selamlar, aracın fren hidrolik yağını değiştireceğim. Kapasite ve yağ cinsini nereden öğrenebilirim? Yorum bağlantısı
Recommended Posts