Fatih Evcin 10 Mayıs 2021 Paylaş 10 Mayıs 2021 Ya adamlar malını iyi koruyor , yada bu masraf arabası gerçekten çok iyi bir malzemeye sahip. çok güzel duruyor araç. Özellikle bagajı Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 10 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2021 Hem araca bakiyolar, hem yollar düzgün hemde trafik olmayinca araclar yorulmuyor bence. Ben kondüsyona sasirdim. 1 Yorum bağlantısı
Barış AÇIL 10 Mayıs 2021 Paylaş 10 Mayıs 2021 Maasallah hakikaten galeriden yeni çıkmış gibi, orijinal hali mi ekstra bir temizlik işlemi var mi? Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 10 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2021 Yok bir işlem yapılmadı, genel olarak temizdi zaten. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Mayıs 2021 Paylaş 10 Mayıs 2021 (düzenlendi) Fatih Evcin yazdı: Ya adamlar malını iyi koruyor , yada bu masraf arabası gerçekten çok iyi bir malzemeye sahip. çok güzel duruyor araç. Özellikle bagajı sokaktan gelip ayakkabı çıkarmadan evde gezilince insan sıkılyor , buranın 65 km kuzeyinde kalırdım, araba kirlenmedi ki ağız tadı ile yıkayayım, elde hortum durmadan çiçek falan sulardım 10 Mayıs 2021 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 10 Mayıs 2021 Paylaş 10 Mayıs 2021 Tam yazacaktım... Çağlar Bayur yazdı: harakiri müessesi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Cerci 10 Mayıs 2021 Paylaş 10 Mayıs 2021 hayirli olsun kazasiz belasiz kullanman dilegiyle bende ilgilenmistim makyajli kasalari ile dizellerde tiriger sorununu duyunca vaz gectim asil vazgecme sebebim trigeri degistirmek icin moturu indirmenin gerekmesiydi trigeri degistirdilerse fazla uzmez Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 10 Mayıs 2021 Paylaş 10 Mayıs 2021 Mert Can Üzger yazdı: Hoş buldum adaşım... Biz zaten buralardaydık da pek vakit ayıramıyorduk Amanın Mert Can gelmiş hoş gelmiş.. En son Peugeot 407'in varken aktif paylaşımlarını hatırlıyorum. Güzel arabaydı Mert Gulkokan yazdı: Japonya'da eksperde yok Karşılıklı güven üzerine kurulu Japonya'da eskiyen araba var mı? 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 10 Mayıs 2021 Paylaş 10 Mayıs 2021 Erdem Doğan yazdı: Otoban polisi Semih Gürkan'ın her bölümde pert ettiği araçlardan biri olmasın sakın, alırken iyice kontrol ettin di mi hocam? Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 10 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2021 Çağlar Bayur yazdı: sokaktan gelip ayakkabı çıkarmadan evde gezilince insan sıkılyor , buranın 65 km kuzeyinde kalırdım, araba kirlenmedi ki ağız tadı ile yıkayayım, elde hortum durmadan çiçek falan sulardım Focusu alalı 6 ay oldu, hiç yıkamadım. Ne zaman yıkamayı düsünsem yağmur yağdı ve temizlendi Almanya da nerede ne kadar kaldın? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Mayıs 2021 Paylaş 10 Mayıs 2021 Erdem hayırlı olsun Bir sonraki mesajında S Klasse göreceğimizi düşünüyorum 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Mayıs 2021 Paylaş 10 Mayıs 2021 Erdem Doğan yazdı: Focusu alalı 6 ay oldu, hiç yıkamadım. Ne zaman yıkamayı düsünsem yağmur yağdı ve temizlendi Almanya da nerede ne kadar kaldın? marburg an der lahn da belediye görevlisi olurdum her yaz 7 defa falan, hamburg osnabrück de tanıdıklar vardı gezerdim araba yıkayacağım diye ceza yiyordum az daha sonra öğrendik düzeni, şehir içinde de drfit yasakmış... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Mayıs 2021 Paylaş 10 Mayıs 2021 Hava temiz, su temiz, yollar temiz, adamlar temiz haliyle arabalar da 15 yaşına rağmen ilk günlü gibi kalıyor. Güle güle kullan Erdem 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 10 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2021 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: marburg an der lahn da belediye görevlisi olurdum her yaz 7 defa falan, hamburg osnabrück de tanıdıklar vardı gezerdim araba yıkayacağım diye ceza yiyordum az daha sonra öğrendik düzeni, şehir içinde de drfit yasakmış... Yakınmış bize, Kayınpederim Giessen'de oturuyor. O tarafa sık sık gidip geliyoruz. Ne kadar kaldın Almanya'da? Dil işini nasıl çözdün onu anlat 10 Mayıs 2021 tarihinde Erdem Doğan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Mayıs 2021 Paylaş 10 Mayıs 2021 Erdem Doğan yazdı: Dil işini nasıl çözdün onu anlat ezelden alamanca okudum ben St georg da, hazır gitmiştim yani. hoch deutsch. münişli ile zor anlaşırım Erdem Doğan yazdı: . Ne kadar kaldın Almanya'da 10-11 yaz. her yaz giderdim , tren otobüs Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 10 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2021 Çağlar Bayur yazdı: ezelden alamanca okudum ben St georg da, hazır gitmiştim yani. hoch deutsch. münişli ile zor anlaşırım 10-11 yaz. her yaz giderdim , tren otobüs Kuzeyin yerlisi bile güneyli ile anlaşamıyor. Ne .oktan bir dil bu ya. Evde A1 seviyesine gelebildim netten bakarak. Kursa başlamam lazım artık. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Mayıs 2021 Paylaş 10 Mayıs 2021 dil dile değecek... eğitim için şart 1 4 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 10 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2021 Çağlar Bayur yazdı: dil dile değecek... eğitim için şart Ne yani Hanna mı bul diyosun 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Mayıs 2021 Paylaş 10 Mayıs 2021 Erdem Doğan yazdı: Ne yani Hanna mı bul diyosun nadia... Sefa Çelik yazdı: İlginçtir, hollandaya gittiğimde flemenkçe bilmesem de ne okuduysam anlamıştım. hollanda da konuşmaya bile gerek yok direkt anlaşıosun, böyle bir doğal üke yoktur herhalde her yer yemyeşil Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 10 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2021 Sefa Çelik yazdı: Almanca zordan başlar, kolaya doğru ilerler. İngilizce kolaydan başlar, zora doğru ilerler. Almanca dil gibi dil. Bir dil nasıl olması gerekiyorsa öyle. İngilizce ise almancanın yontulmuşu, kırpılmışı, basitleştirilmeye çalışılmışı. Bu arada, femenkçe de almanca temelli ingilizce gibi birşey. İlginçtir, hollandaya gittiğimde flemenkçe bilmesem de ne okuduysam anlamıştım. Evet biraz araştırınca öğrendim ki ingilizce almanca dan geliyor. Ben tam tersi sanıyordum, çok benzer kelimeler olunca.. Zor başlayıp kolay devam etmesi iyimiş, sevindim Video da almanca ingilizce flemenkçe karşılaştırma var basit olarak, https://www.youtube.com/watch?v=Po8Vdd83D3s Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 10 Mayıs 2021 Paylaş 10 Mayıs 2021 Erdem bı Helga komşu edinde geleyim diyom dil öğreniriz iş ogretiriz felan. Çok açık var orda 😛 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 10 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2021 Mustafa Tüfekçi yazdı: Erdem bı Helga komşu edinde geleyim diyom dil öğreniriz iş ogretiriz felan. Çok açık var orda 😛 Sen naptın Travego hazır mı? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 10 Mayıs 2021 Paylaş 10 Mayıs 2021 Erdem Doğan yazdı: Sen naptın Travego hazır mı? Ordan alırız bı tane . Ehliyeti cevirttik mi İtalya felan turizm çekeriz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts