Erdem Doğan 9 Mayıs 2021 Paylaş 9 Mayıs 2021 Selamlar herkese, Focus'un hacim ve konfor olarak yetersiz, tüketim olarak (biraz) fazla gelmesi sebebiyle araç bakıyorduk. İlanlar genelde piyasa rakamlarından bir tık yukarda oluyor. Bu sebeple eş dost tanıdıktan araç bakındık ancak denk gelmedi. Birkaç gün önce ilanda rakamı çok uçmamış bu araca denk gelince ve yakın olunca gidip bakalım dedik. Araç yaşına ve kmsine göre çok düzgün gözüküyordu. Burada boya değişen bakılmıyor, ancak gördüğüm kadarıyla değişen ve boya yok. Motor mekanik yürüyen iyi duruyor. Eski sahibide tanıdık çıkınca, geçmişini öğrendik. Alınabilir olduğuna karar verip, kuzen Merdo'nun @Mert Can Üzger onayı sonrası test edip aynı gün alıp eve getirdik. Henüz trafiğe açık değil, hafta içi işlemleri yapıldıktan sonra plaka alınacak. Araçtan bahsetmek gerekirse, 2008 model E90 kasa. 2000 motor, 143 ps. Euro 4 motor sanırım DPF ve start-stop var. 240 bin km de 6 ileri manuel vites. Donanım olarak far, yağmur, park sensörü, koltuk ısıtma, hız sabitleme, kararan ayna ve dijital klima var. Bunların hangisi standart hangisi opsiyonel bilmiyorum. Gönül makyajlı kasa, xenonlu sunrooflu idrive lı otomatik 3.20 hatta SW isterdi ama rakamlar x2 oluyor neredeyse. İlerleyen zamanlarda denk gelirse kısmet artık. Bu kasa ve motor hakkında bilgisi ve tavsiyesi olan varsa, beklerim. Şimdilik bu fotoyu ekliyorum, yarın detaylı çeker yine eklerim. 20 Yorum bağlantısı
Burak Uzel 9 Mayıs 2021 Paylaş 9 Mayıs 2021 Hayırlı olsun. Kazasız belasız ve Masrafsız sürüşleriniz olsun inşallah 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 9 Mayıs 2021 Paylaş 9 Mayıs 2021 Hayırlı olsun Erdem Focus 1 gösterip bu günde e 90 aldım demek vay arkadaş yanlış memleket de tırmalıyoruz ne diyeyim allah kaza bela vermesin inşallah az masraflı olur inşallah 2 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 9 Mayıs 2021 Paylaş 9 Mayıs 2021 Buna da 500 euro deme Erdem..Hatta 2500 euro da deme..Üzme bizi... 3 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 10 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2021 Metin Mankal yazdı: Buna da 500 euro deme Erdem..Hatta 2500 euro da deme..Üzme bizi... Yok yok, bu biraz daha pahalı. Aldığımız kişi 2800 e almış, biraz masraf etmiş. Biz 3700 e aldık. Biraz şans olsa 2500 e bulunur ama 2 2 2 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 10 Mayıs 2021 Paylaş 10 Mayıs 2021 Hayırlı olsun. Kazasız ve masrafsız sürüşler dilerim Slogan belli, Freude am Fahren 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 10 Mayıs 2021 Paylaş 10 Mayıs 2021 Güle güle kullanın. Benzeri komşumuzda da var. Güzel araçlar. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Mayıs 2021 Paylaş 10 Mayıs 2021 beygir düşüklüğü avantajı ile vergi ve sigorta da çok fark ediyordur oradaki ekspertizciler hava yastığına bakıyor mu Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 10 Mayıs 2021 Paylaş 10 Mayıs 2021 UDM (Ultimate Driving Machine) dünyasına hoşgeldin Güle güle kullan Erdem'im... 🧿 Bu araçtan sonra Fort senin için tü-kaka olacaktır 2 Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 10 Mayıs 2021 Paylaş 10 Mayıs 2021 Mert Gulkokan yazdı: hoş gelmişsen adaş... Hoş buldum adaşım... Biz zaten buralardaydık da pek vakit ayıramıyorduk Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 10 Mayıs 2021 Paylaş 10 Mayıs 2021 Hayırlı uğurlu olsun. Kazasiz suruslerin olur insallah. Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 10 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2021 Çağlar Bayur yazdı: beygir düşüklüğü avantajı ile vergi ve sigorta da çok fark ediyordur oradaki ekspertizciler hava yastığına bakıyor mu Evet motor gücü sigortada ve vergide etkili oluyor. Ekspertiz tecrübem olmadi ama kazalı olup olmadığına bakılıyor. Airbag de kontrol ediliyordur. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Mayıs 2021 Paylaş 10 Mayıs 2021 Erdem Doğan yazdı: Evet motor gücü sigortada ve vergide etkili oluyor. Ekspertiz tecrübem olmadi ama kazalı olup olmadığına bakılıyor. Airbag de kontrol ediliyordur. şehir içinde nerelerde roll yapılıyor Mert Gulkokan yazdı: Japonya'da eksperde yok Karşılıklı güven üzerine kurulu harakiri müessesi Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli 10 Mayıs 2021 Paylaş 10 Mayıs 2021 Hayırlı olsun güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 10 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2021 Çağlar Bayur yazdı: şehir içinde nerelerde roll yapılıyor Bütün yollar roll ve top speed için müsait Şehiriçi hariç radar yok, limit yok. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Mayıs 2021 Paylaş 10 Mayıs 2021 Erdem Doğan yazdı: Şehiriçi hariç radar yok, limit yok. şehir içinde roll yasak mı yani? yaşayamam orda Yorum bağlantısı
Mert Emre ŞAMCI 10 Mayıs 2021 Paylaş 10 Mayıs 2021 Erdem Doğan yazdı: Yok yok, bu biraz daha pahalı. Aldığımız kişi 2800 e almış, biraz masraf etmiş. Biz 3700 e aldık. Biraz şans olsa 2500 e bulunur ama Abi 18 yaşına girmişsin. Yazın çaycıda kahvede çalışayım diyorsun. 2 aylık maaşınla 2 litre Koltuk ısıtmalı BMW E90 Alıyorsun. Şu güzelliğe bakıver ya 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 10 Mayıs 2021 Paylaş 10 Mayıs 2021 Hayırlı olsun , yeni aracınız. Almış olduğunuz araç Türkiye'de de 15.000 - 20.000 civarlarında. Sanırım neden kıskanıldığımızı daha iyi anladım 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 10 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2021 Çağlar Bayur yazdı: şehir içinde roll yasak mı yani? yaşayamam orda Yerine göre 30kmh limit ve radar var, 60-70 gibi yakalansan ehliyet gider, hapse kadar yolu var. Cesareti olanları bekleriz Bu arada 5.ay radar cezamı yedim ama limiti çok az geçmişim. Komik bir ceza geldi. 10 Yorum bağlantısı
Recommended Posts