H.Cenk Bayrakçı 7 Mayıs 2021 Paylaş 7 Mayıs 2021 Geçende arkadaşımın benzinli X1'ine bindim, iç mekan ve konforu hoşuma gitti. Tabi kısa bir yolculuktu ve sürüş tecrübem olmadı. İnternette birkaç video seyrettim sürüş testleri ile ilgili.Kimisi iyi diyor, kimisi kötü. Bu araç nasıldır, dizeli mi alınır, benzinlisi mi?Bana pahalı geldi biraz açıkçası, verilen fiyata değer mi, kullanan var mıdır? Yorumlarınız, düşünceleriniz neler? Şimdiden teşekkürler. Bu kısımda da arama yaptım göremedim, varsa konu birleştirilebilir. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Mayıs 2021 Paylaş 7 Mayıs 2021 2.0d gerçek x drive olsa kaçmaz offf derim, diğeri için 3 serisinden hallice içi ferah derim. Tiguandan sonra içi kasmadı mı? 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 7 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2021 Çağlar Bayur yazdı: 2.0d gerçek x drive olsa kaçmaz offf derim, diğeri için 3 serisinden hallice içi ferah derim. Tiguandan sonra içi kasmadı mı? Genişlet Tiguandan biraz alçak iç mekan olarak, ama çok dar değil. Arka koltukta idim fena değildi. İç mekan rengi açık renk olunca belki de ferah duruyor. Ha Tiguan'a göre dar da, kısa süreli olunca seyahat kasmadı. Öte yandan tiguan 150 beygir, benzinlisi 136 ya da 140 beygir galiba.1,6 'dizel ise 116 beygirmiş. 2.0 xdrive 4 çeker olsa daha iyi tabi. Hatta x3 olsa... Aklımda deli sorular... Yorum bağlantısı
Murat Sahın 7 Mayıs 2021 Paylaş 7 Mayıs 2021 Tiguandan sonra çok klostrofobik gelebilir özellikle uzun yolda 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 Mayıs 2021 Paylaş 7 Mayıs 2021 yeni kasa mı eski kasa mı? Çok pahalı bence artık. Eski kasa fena değildi. Arkadan çekiş. 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 7 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2021 Yeni kasa hocam. Eski kasa da güzel, ama station wagon gibi daha çok. Yenisi daha SUV gibi duruyor. Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 7 Mayıs 2021 Paylaş 7 Mayıs 2021 Hocam bir ara biz de CR-V den geçsek mi dedik ama çok pahalı geldi. O paraya daha geniş ve donanımlı araçlar alınabilir gibi. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 7 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2021 Şu an için yeni araç almak biraz cesaret istiyor. Tiguandan sonra ya yeni bir Tiguan ya da Audi düşünülebilir. Audi Q3 ya da Q5 çok pahalı. Q2'ye bakmıştım bagaj hacmi ve iç mekan küçük, A3'ten hallice, tabi bana göre. Mercedes GLB ya da GLC olabilir ama onlarda da fiyatlar uçuyor. Japon ya da Kore grubu bana çok cazip gelmiyor, Alman grubundan sonra. Tabii zevk meselesi. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 7 Mayıs 2021 Paylaş 7 Mayıs 2021 Metin hoca benim aracı alsa ben tiguanı alsam..🤔 Allahım konuyu biliyosun amin. 1 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Mayıs 2021 Paylaş 8 Mayıs 2021 1.5 litrelik motoru ile çok keyifli sürüşü. Ortak kuga sonrası aldı. X1 açık ara ileride asfaltta 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 Mayıs 2021 Paylaş 8 Mayıs 2021 ama yeni kuga nın şeklide çok iyi bence. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 8 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2021 Şu anda bilemiyorum Hocam. 400 civarı düşündüğüm. Bu fiyatlar bütçemi aşıyor. Tiguanı kaça sattığıma bağlı. Acelem de yok. Eskisi gibi bir cinnet her şeyi halletmiyor. [emoji4] Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 9 Mayıs 2021 Paylaş 9 Mayıs 2021 Hocam makyajlı tiguan düşündün mü hiç. Elegance donanın şu anda 2.000 -3000 km 400-410 alınabilir tavsiye ederim. Ha artık başka araca binmek isterim dersen birşey diyemem. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 9 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2021 Arda Bülent Güzel yazdı: Hocam makyajlı tiguan düşündün mü hiç. Elegance donanın şu anda 2.000 -3000 km 400-410 alınabilir tavsiye ederim. Ha artık başka araca binmek isterim dersen birşey diyemem. Tiguan’dan sonra başka bir aracı deneyelim diye düşünüyorum. Ama yeni makyajlılar da güzel. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Mayıs 2021 Paylaş 9 Mayıs 2021 yakıt fiyatları çok artacak. hibrit yahut elektrikli birşey bakılmalı. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Mayıs 2021 Paylaş 9 Mayıs 2021 Mehmet Göktürk yazdı: elektrikli birşey bakılmalı. Genişlet ev elektriği tarifesinden şarj yasaklanırsa? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Mayıs 2021 Paylaş 9 Mayıs 2021 Çağlar Bayur yazdı: ev elektriği tarifesinden şarj yasaklanırsa? Genişlet panel koyar yine şarjedersin Vergide gelir vergisine ve bandrole döneceklerdir. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts