Muhittin Kaplan 18 Eylül 2021 Paylaş 18 Eylül 2021 Yeter artık, bende istiyorum bu makinadan. Haritalaması olsun, paspası da olsun, halıda gezebilsin, ucuz olsun. Bunu alayım mı ? 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Eylül 2021 Yazar Paylaş 18 Eylül 2021 Muhittin Kaplan yazdı: Yeter artık, bende istiyorum bu makinadan. Haritalaması olsun, paspası da olsun, halıda gezebilsin, ucuz olsun. Bunu alayım mı ? Bu ürünü ilk defa gördüm. Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 18 Eylül 2021 Paylaş 18 Eylül 2021 Ali Darbaz yazdı: Bu ürünü ilk defa gördüm. Bende Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Eylül 2021 Yazar Paylaş 18 Eylül 2021 Muhittin Kaplan yazdı: Bende Tarama kafası var. Çok emeğe geçer bence. Fiyatda öldürmüyor. Ben alırdım acıkcası. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 18 Eylül 2021 Paylaş 18 Eylül 2021 Nasıl yahu, Nisan'dan beri kullanıyorum ben, 2600 e almıştım o zaman. Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 18 Eylül 2021 Paylaş 18 Eylül 2021 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Nasıl yahu, Nisan'dan beri kullanıyorum ben, 2600 e almıştım o zaman. Fiyat a bir şey diyemiyorum da, siz nasıl memnun musunuz işleriniz kolayladı mı biraz, oturup çay içebilicek miyim o süpürürken ? Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 18 Eylül 2021 Paylaş 18 Eylül 2021 Muhittin Kaplan yazdı: Fiyat a bir şey diyemiyorum da, siz nasıl memnun musunuz işleriniz kolayladı mı biraz, oturup çay içebilicek miyim o süpürürken ? Haritalama daha iyi olabilirdi eksikleri var ama genel olarak memnunuz, büyük süpürge ayda bir çıkıyor piyasaya. Halıyı kaldırıp koltukları öne çekiyorum, paspas aparatı ile ben başka işe bakarken o odayı sıkıp süpürüyor. Birde yerine alınca ortayı seçiyorum haritadan oda tamam oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Eylül 2021 Paylaş 18 Eylül 2021 Muhittin Kaplan yazdı: Yeter artık, bende istiyorum bu makinadan. Haritalaması olsun, paspası da olsun, halıda gezebilsin, ucuz olsun. Bunu alayım mı ? bunu al geç, mopada takma gerek yok bence, bu alet zaten paspaslar gibi temizliyor, yeri yalıyor ne mopu dertsiz tasasız güncelleme alan alet bu... https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-vacuum-cleaner-akilli-robot-supurge-p-HBV00000GH8HV 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 18 Eylül 2021 Paylaş 18 Eylül 2021 Bunun farkı ne pahalı biraz? https://www.vatanbilgisayar.com/xiaomi-roborock-vacuum-s5-max-white.html Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 18 Eylül 2021 Paylaş 18 Eylül 2021 İşlev olarak fark yok sayılır, kalite ve büyük pil farkı var bildiğim kadarıyla. Ali Cihangiroğlu yazdı: mopada takma gerek yok bence, bu alet zaten paspaslar gibi temizliyor, yeri yalıyor ne mopu Gayet güzel yapıyor aslında ileri geri mehteran takımı gibi 😁 1 1 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 18 Eylül 2021 Paylaş 18 Eylül 2021 Artık bende ayak ayak üstüne atıp çay içebileceğim. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Eylül 2021 Paylaş 18 Eylül 2021 Muhittin Kaplan yazdı: Artık bende ayak ayak üstüne atıp çay içebileceğim. Ohoooo 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Eylül 2021 Yazar Paylaş 18 Eylül 2021 Muhittin Kaplan yazdı: Artık bende ayak ayak üstüne atıp çay içebileceğim. Bundan 3 ay önce öyle bir instagram storym vardı. Ağır çekim Robot ağar çekim masanın altından çıkarken , masa üstünde dumanı tüten kahve vardı: D 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts