Haluk Şentürk 3 Mayıs 2021 Paylaş 3 Mayıs 2021 55 bin birim işi sinir bozucu,benim 6 yaşındaki toyota bile bundan üç tane alıyor. bize yazık değil mi. kafamıza göre elektrikli bisiklet bile alamıyoruz 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 3 Mayıs 2021 Paylaş 3 Mayıs 2021 Araba çirkin olabilir ama fiyat çok güzel.. Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 3 Mayıs 2021 Paylaş 3 Mayıs 2021 Tasarımcı arkadaşların görme bozukluğu vardı herhalde. Bu araba çok çirkin. Eskisi öyle miydi? Oyuncağı bile daha güzel. 3 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 Mayıs 2021 Paylaş 4 Mayıs 2021 Haluk Şentürk yazdı: 55 bin birim işi sinir bozucu,benim 6 yaşındaki toyota bile bundan üç tane alıyor. bize yazık değil mi. kafamıza göre elektrikli bisiklet bile alamıyoruz kendimize acımakla da olmuyor ki... malesef. hayat zaten adil değil. doğarken bile belli. afrikanın susuz bir köyünde de olabilirdik. bir kraliyet ailesinde de. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 Mayıs 2021 Paylaş 4 Mayıs 2021 Oğuzkan Erışık yazdı: Nerde 67'nin asaleti nerde 2021'in ruhsuzluğu.. hayatın renksizliği tasarımlara da yansıyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Mayıs 2021 Paylaş 4 Mayıs 2021 mutlaka izlenmeli: https://www.youtube.com/watch?v=FJZ-BHBKyos bu da benim eski arabam mustang 1989 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 4 Mayıs 2021 Paylaş 4 Mayıs 2021 Mehmet Göktürk yazdı: mutlaka izlenmeli: https://www.youtube.com/watch?v=FJZ-BHBKyos bu da benim eski arabam mustang 1989 En sevdiğim filmler arasında. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Mayıs 2021 Paylaş 4 Mayıs 2021 Mehmet Göktürk yazdı: mutlaka izlenmeli: https://www.youtube.com/watch?v=FJZ-BHBKyos bu da benim eski arabam mustang 1989 bunun cabriosunu alacaktım ki bizim usta başı alacam dedi, sonra vaz geçti araba kaçtı gitti Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Mayıs 2021 Paylaş 4 Mayıs 2021 Çağlar Bayur yazdı: bunun cabriosunu alacaktım ki bizim usta başı alacam dedi, sonra vaz geçti araba kaçtı gitti çok güzel araçtı. şimdi milyon olmuştur o araç. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Mayıs 2021 Paylaş 4 Mayıs 2021 (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: çok güzel araçtı. şimdi milyon olmuştur o araç. bundan önce de amortisörü içerden ayarlı mondeo alacaktım yine alamadık, usta alacak diye o da kaçmıştı, arda KA cup aracı aldım , elimden zorla geri aldılar ... bi alabilseymişim... Mehmet Göktürk yazdı: şimdi milyon olmuştur o araç. dengi mondeo ile aynı idi, bu kasaya kimse bakmazdı 4 Mayıs 2021 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Mayıs 2021 Paylaş 4 Mayıs 2021 Mehmet Göktürk yazdı: hedef ne? focus S , ulaştım hedefe Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 4 Mayıs 2021 Paylaş 4 Mayıs 2021 Mehmet Göktürk yazdı: mutlaka izlenmeli: https://www.youtube.com/watch?v=FJZ-BHBKyos iyi fiyata gitmişti https://www.youtube.com/watch?v=0vFCD8xUV1g&ab_channel=MotorsportsonNBC Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli 6 Mayıs 2021 Paylaş 6 Mayıs 2021 Furkan Sumer yazdı: - En çokta Ford olsun.. İşte bu Mustang.. Bu araç hakkında ne söylesem havada kalacağı için diyecek bir şeyim yok. Kötü diyen akıl hastanesinden randevu almalı. Tasarımıyla motoruyla efsane... Ve tabi Ford! İnşallah bir gün binebilirim diyor ve konuyu kapatıyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Mayıs 2021 Paylaş 6 Mayıs 2021 Pony araçtır. Ucuz, gençlere hitap eden basit fırt fırt. Ülkemizde 2.0 Doğan/Şahin olaydı uyardı. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Mayıs 2021 Paylaş 6 Mayıs 2021 Mehmet Göktürk yazdı: Ülkemizde 2.0 Doğan/Şahin olaydı uyardı. 1.6 yı da güçlendirirz, 2.0 ın verigsi yüksek gereksiz. benim doğana yetişebilen 2.0 bmW yoktu zamanında Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 8 Mayıs 2021 Paylaş 8 Mayıs 2021 Elektrik , Suv ve Mustang genel kanıya katılıyorum bu araç Mustang genlerine aykırı. Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 8 Mayıs 2021 Paylaş 8 Mayıs 2021 Şu tabletler yerine daha uyumlu sırıtmayan ekran koymak çok mu zor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Mayıs 2021 Paylaş 8 Mayıs 2021 Mehmet Göktürk yazdı: 2.0 da güçlenir? mtv fazlasına pilli robot falan alırız Yorum bağlantısı
Celal Aydın 9 Mayıs 2021 Paylaş 9 Mayıs 2021 Aracın Small Overlap testi çok başarılı. Güvenliğe önem verdikleri aşikar. Tasarımını genel olarak beğendim. Özellikle kabinden görünen kaput çıkıntılarını. Bir arabada en zevk aldığım şeydir. Uzun burun ve keskin hatlar ve de bunu görebilmeyi sağlayan sürüş pozisyonu. (Bkz. BMW, Ford Mustang) İki şeyini beğenmedim;1) Ekran (bence de olmamış, biraz daha içe gömük olmalıydı, çok dışarıda ve dik, biraz daha sürücüye açı verilse fena olmazdı. O kadar büyük ekrana gerek var mıydı, tartışılır)2) Audi-vari kokpit tasarımı-Buram buram A4 çizgileri kokuyor-Son olarak,Bu araç Mustang değil, olsa olsaFord’un Tesla modeli olur. O at boşuna orada, Ford Logosu daha yerinde olurdu. Teknik özellikleri takdire şayan Arkadan itişli ile eğlenilebilir fakat araç bariz SUVDört çeker tercih etmek daha mantıklıSürüşü eminim zevklidir eğer gerçekten Ford ise. Tabi bir GT500 Shelby ile kıyaslamamak gerek. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Mayıs 2021 Paylaş 9 Mayıs 2021 4 kapılı iri hb lere mustang dediler, torpidoya tüplü tv taktılar, eksik çekerlere suv, 4 kapılılara coupe dediler... iyice suyunu çıkardılar. mangalda dondurma çıksa da yesek 2 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 9 Mayıs 2021 Paylaş 9 Mayıs 2021 Çağlar Bayur yazdı: 4 kapılı iri hb lere mustang dediler, torpidoya tüplü tv taktılar, eksik çekerlere suv, 4 kapılılara coupe dediler... iyice suyunu çıkardılar. mangalda dondurma çıksa da yesek 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts