Fatih Mehmet Ağdan 2 Mayıs 2021 Paylaş 2 Mayıs 2021 Merhaba, Ben Ford Fiesta 1.4 TDI Trend 2011 sahibiyim. Aracımın gizli özelliklerini bir elm cihazıyla açtım. KOD: U2101 Kontrol Modülü Düzenleme Uyumsuz diye bir hata kodu aldım. Göstergelerdede eklediğim fotoğraftada görülen ikaz lambası yadı. Bana yardım edebilirmisiniz. Saygılar. Sunarım https://resimyukle.link/i/Xe1Ff https://resimyukle.link/i/Xe8oH https://resimyukle.link/img/XeaFx.jpg Yardımlarınızı bekliyorum. Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 2 Mayıs 2021 Paylaş 2 Mayıs 2021 Yaptığınız tüm kodlama işlemlerini geri aldınız mı? u2101 için çözüm kornektör, kablotesisatı gibi gözüküyor ama çok alakalı olacağınız sanmıyorum. Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Ağdan 2 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2021 işlemleri geri aldım fakat düzelmedi. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 2 Mayıs 2021 Paylaş 2 Mayıs 2021 Yaptığınız kodlamayı doğrudan eski haline getirirseniz düzelmez. Hs ms modu olan cihazla forscan üzerinden aracın beynindeki yedeği ana kısma yazacaksınız. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 3 Mayıs 2021 Paylaş 3 Mayıs 2021 Fatih Mehmet Ağdan yazdı: bugün bakayım buna Dikkat edin beyindekini yedek kısmına yazmayın, o zaman etisten ham data çekip yüklemeniz gerekir. Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 6 Mayıs 2021 Paylaş 6 Mayıs 2021 Pcm yi tekrar programlamak yada güncellemek gerekiyor. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 6 Mayıs 2021 Paylaş 6 Mayıs 2021 Fatih Mehmet Ağdan yazdı: yok yapamadım bilgisayarla aracın yanına gitmeden bana mesaj atın, uzaktan bağlanıp yapayım 🙂 Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Ağdan 7 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2021 siz ne zaman müsait olursanız ben hazırım Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Ağdan 7 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2021 size özelden tel numaramı attım. Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Ağdan 7 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2021 Merhaba Emre bey teşekkür ederim ilginiz için forscandan geri yüklemeyi yapabildim ışık söndü şuan bir sıkıntı yok. görüşürüz. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 7 Mayıs 2021 Paylaş 7 Mayıs 2021 Fatih Mehmet Ağdan yazdı: Merhaba Emre bey teşekkür ederim ilginiz için forscandan geri yüklemeyi yapabildim ışık söndü şuan bir sıkıntı yok. görüşürüz. Sevindim sizin adınıza, araçta ciddi sıkıntılar yaratabilirsiniz mümkün olduğunca bilinmeyen hiçbir şeyi değiştirmeyin. Kalibrasyonu değerini vs sıfırlamayın. Yorum bağlantısı
Fadime Gökşen 31 Ağustos 2023 Paylaş 31 Ağustos 2023 Merhaba ford fiesta 2011 benimde aracda ayni hatayi veriyor rica etsem yardimci olurmusunuz Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 31 Ağustos 2023 Paylaş 31 Ağustos 2023 Fadime Gökşen yazdı: Merhaba ford fiesta 2011 benimde aracda ayni hatayi veriyor rica etsem yardimci olurmusunuz Merhaba, Aydın merkezde iseniz makul zamanda yardımcı olmaya çalışırım Yorum bağlantısı
Fadime Gökşen 1 Eylül 2023 Paylaş 1 Eylül 2023 Aydin kuşadasindayim Merhaba ford fiesta 2011 benimde aracda ayni hatayi veriyor rica etsem yardimci olurmusunuz Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 1 Eylül 2023 Paylaş 1 Eylül 2023 Fadime Gökşen yazdı: Aydin kuşadasindayim Merhaba ford fiesta 2011 benimde aracda ayni hatayi veriyor rica etsem yardimci olurmusunuz Ne yazıkki cihaz ve yazılım olmadan uzaktan çözülebilecek bir konu değil. Mesafe olarakta uzaksınız, bir servisten aracın merkezi kontrol modülün yedek kısımını kullanılan kısımına yazmalarını isteyin. Biraz konuya hakim biri ise anlayacaktır Yorum bağlantısı
Enes Bayar 2 Temmuz 2024 Paylaş 2 Temmuz 2024 Ü.Emre Kartal yazdı: bilgisayarla aracın yanına gitmeden bana mesaj atın, uzaktan bağlanıp yapayım 🙂 aynı sorunu bende yaşıyorum. tuşlarımda garip garip çalışıyor bazen hiç çalışmıyor. Rica etsem bana da yardım eder misiniz? uzaktan bağlantı için elm cihazım var. size özelden yazdım numaramı da verdim. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 2 Temmuz 2024 Paylaş 2 Temmuz 2024 Enes Bayar yazdı: aynı sorunu bende yaşıyorum. tuşlarımda garip garip çalışıyor bazen hiç çalışmıyor. Rica etsem bana da yardım eder misiniz? uzaktan bağlantı için elm cihazım var. size özelden yazdım numaramı da verdim. Geçmiş olsun, sorun aynı gibi görünebilir fakat geçmişini bilemediğim için yorum yapmam sağlıklı değil 🙂 Mesajınızı yanıtladım, bu tarz durumlarda detay paylaşırsanız daha hızlı ve daha doğru bir çözüm bulabilirsiniz Yorum bağlantısı
Recommended Posts