Köksal Yılmaz 5 Mayıs 2021 Paylaş 5 Mayıs 2021 Mustafa mercedesten sonra picassoya nasıl bağlandı ben onu düşünüyorum Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Mayıs 2021 Paylaş 5 Mayıs 2021 Mustafa mercedesten sonra picassoya nasıl bağlandı ben onu düşünüyorumEvlenme arefesi vol.1 1 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Mayıs 2021 Paylaş 5 Mayıs 2021 Köksal Yılmaz yazdı: Mustafa mercedesten sonra picassoya nasıl bağlandı ben onu düşünüyorum güncellme sonrası nargileyi bile bırakabilir, Servet Aydın yazdı: Evlenme arefesi vol.1 bir yiğidi daha kaybedeceğiz 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Mayıs 2021 Paylaş 5 Mayıs 2021 bir yiğidi daha kaybedeceğizBeter olsun 1 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 5 Mayıs 2021 Paylaş 5 Mayıs 2021 Köksal Yılmaz yazdı: Mustafa mercedesten sonra picassoya nasıl bağlandı ben onu düşünüyorum Eldekini sıkı tutma zamanı. S350 ile donecez elbet bı gün Araba güzel ama şimdi. O kadar forddan sonra az yakan kocaman gerekli donanımin hepsi var daha ne olsun. 2010 Focus sw ile kıyas yapınca mercedes gibi araba kalıyor yanında. 2 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 5 Mayıs 2021 Paylaş 5 Mayıs 2021 Mustafa Tüfekçi yazdı: Zaten aslında bir mpv ama pejo az yükseltip SUV diye satıyor. Çoğu parçası C4 grand picasso ile ortak Emmi ye yeni kasa grand picasso alacaz. Hatta Avrupaki ismiyle yeni c4 spacetourer hatta grand spacetourer Ilk 5008ler mpv diye, 3008ler de crossover diye satildi zaten. 3008de yine suvcuk havasi var. 5008in tipi guzel degil bence. Albenisi yok. Picasso guzel, oyuncaklari da bol. Tabi yeni 3008-5008 ayri bir suvcuk tarzi da pahalilar malesef. Ayrica yeniler tutuldugu icin ikinci el fiyatlari da eskisi gibi degil Bu arada 3008 oturus pozisyonu yuksek ama alti yere yakin. Focus 2 daha yuksekti yerden Yorum bağlantısı
Recommended Posts