Furkan Avcı 21 Kasım 2023 Paylaş 21 Kasım 2023 Nerdeyse satılık konusu sanıp kilitliyordum Hayırlı olsun Çiğden Hanım, daha iyileri gelsin yerine inşallah. Çiğdem Kaya Bilgiç yazdı: Araç satılmıştır. 3 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 21 Kasım 2023 Paylaş 21 Kasım 2023 Furkan Avcı yazdı: Nerdeyse satılık konusu sanıp kilitliyordum Hayırlı olsun Çiğden Hanım, daha iyileri gelsin yerine inşallah. Ben yanlışlıkla kilitledim bile sonra fark edip geri açtım 4 Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 21 Kasım 2023 Yazar Paylaş 21 Kasım 2023 Kilitlenebilir de gitti araç artık Furkan Avcı yazdı: Nerdeyse satılık konusu sanıp kilitliyordum Hayırlı olsun Çiğden Hanım, daha iyileri gelsin yerine inşallah. Teşekkür ederim hepimiz için inşallah Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 22 Kasım 2023 Paylaş 22 Kasım 2023 Hayırlı olsun hocam. Bakalım yerine ne gelecek? 😊 1 Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 22 Kasım 2023 Yazar Paylaş 22 Kasım 2023 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Hayırlı olsun hocam. Bakalım yerine ne gelecek? 😊 Teşekkürler hocam Peugeot 2008 gelecek inşallah 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 22 Kasım 2023 Paylaş 22 Kasım 2023 Hayırlısı olsun inşallah. Tam da paramı denkleştirip gelmiştim yaaa Neyse o parayla zeytinyağı alayım bari. Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 22 Kasım 2023 Yazar Paylaş 22 Kasım 2023 Önder Özcan yazdı: Hayırlısı olsun inşallah. Tam da paramı denkleştirip gelmiştim yaaa Neyse o parayla zeytinyağı alayım bari. Hayırlısı olsun diyelim 🙂 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 23 Kasım 2023 Paylaş 23 Kasım 2023 Çiğdem Kaya Bilgiç yazdı: Teşekkürler hocam Peugeot 2008 gelecek inşallah Gt paket yakışır hocama. O da olmadı cam tavanlı allure de olur Geçen hafta bayide inceledim, ayaküstü liste fiyatından 175-200bin TL arası indiler bilginiz olsun, sıfır alacak iseniz. Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 23 Kasım 2023 Yazar Paylaş 23 Kasım 2023 Emin Önal yazdı: Gt paket yakışır hocama. O da olmadı cam tavanlı allure de olur Geçen hafta bayide inceledim, ayaküstü liste fiyatından 175-200bin TL arası indiler bilginiz olsun, sıfır alacak iseniz. Teşekkürler Emin Bey. Evet fiyatlar fena değil güzel indirimler yapıyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 2 Aralık 2023 Yazar Paylaş 2 Aralık 2023 Emin Önal yazdı: Gt paket yakışır hocama. O da olmadı cam tavanlı allure de olur Geçen hafta bayide inceledim, ayaküstü liste fiyatından 175-200bin TL arası indiler bilginiz olsun, sıfır alacak iseniz. Zam gelmeden aldık nihayet cam tavan Allure 👍 14 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 2 Aralık 2023 Paylaş 2 Aralık 2023 Kazasız Belasız Renk çok yakışmış 🧿. 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 2 Aralık 2023 Paylaş 2 Aralık 2023 Çiğdem hocam hayırlı uğurlu olsun. Gri rengi de çok güzel 👍🏻 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 2 Aralık 2023 Paylaş 2 Aralık 2023 (düzenlendi) Çiğdem Kaya Bilgiç yazdı: Zam gelmeden aldık nihayet cam tavan Allure 👍 Hayırlı uğurlu olsun hocam. Birkaç sürüş asistanları eksik o kadar Allure'de, onun haricinde GT den direksiyon, jant farkı vs var. Rengine bayıldım Bana ayak üstü 1.300 + 75 cam tavan farkı demişlerdi. Bakalım Aralık listesi henüz yayınlanmadı. Takipteyim. *ön farlar led oluyordu birde. 2 Aralık 2023 tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 2 Aralık 2023 Paylaş 2 Aralık 2023 Bu sene Gri moda herhalde hayırlı uğurlu olsun 🧿 Maşallah kazasız cezasız kullanılsın Jantlarda "H" harfi var gibi 😉 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 2 Aralık 2023 Paylaş 2 Aralık 2023 Biraz kullanım sonrası detaylı anlatım ile kendine ait konuyu hak ediyor bu araç 1 Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 2 Aralık 2023 Yazar Paylaş 2 Aralık 2023 Emin Önal yazdı: Hayırlı uğurlu olsun hocam. Birkaç sürüş asistanları eksik o kadar Allure'de, onun haricinde GT den direksiyon, jant farkı vs var. Rengine bayıldım Bana ayak üstü 1.300 + 75 cam tavan farkı demişlerdi. Bakalım Aralık listesi henüz yayınlanmadı. Takipteyim. *ön farlar led oluyordu birde. Herkese teşekkürler. Evet biraz gtden farkları var. Özellikle keşke jantları öyle olsaydı daha çok hoşuma giderdi. Rengini satış temsilcisi son dakika önerdi beğendik biz de aldık. Bursa'da pahalı teklifler aldık İstanbul 1310 fiyat verdi oradan aldık. Emin Önal yazdı: Biraz kullanım sonrası detaylı anlatım ile kendine ait konuyu hak ediyor bu araç Ailenin 3. 2008i oldu bu araç detaylı anlatmaya çalışırım. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 2 Aralık 2023 Paylaş 2 Aralık 2023 Çiğdem Kaya Bilgiç yazdı: Herkese teşekkürler. Evet biraz gtden farkları var. Özellikle keşke jantları öyle olsaydı daha çok hoşuma giderdi. Rengini satış temsilcisi son dakika önerdi beğendik biz de aldık. Bursa'da pahalı teklifler aldık İstanbul 1310 fiyat verdi oradan aldık. Ailenin 3. 2008i oldu bu araç detaylı anlatmaya çalışırım. Konuyu merakla bekliyorum. Ayrıca mahsuru yoksa (özelden de olabilir) bayi adını öğrenebilirsem sevinirim. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Hocam hayırlı olsun. Rengi çok güzel 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 4 Aralık 2023 Paylaş 4 Aralık 2023 Hayırlı olsun hocam . Yeni konusunu bekleriz. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts