Çiğdem Bilen 1 Mayıs 2021 Paylaş 1 Mayıs 2021 Şehir içinde kullandığımız 2. aracımızı yenilemek için araştırma yaparken clio, 208 ve corsa arasında kaldık. Test sürüşünden sonra Opel Corsa 1.2 Turbo Elegance 100hp modeline karar verdik. Araç psa grubunun 1.2 puretech motorunu kullanıyor. 205 Nm tork ve eat8 tam otomatik şanzımanı ile keyifli bir sürüşe sahip. 6 airbag, şerit takip sistemi, yaya algılama acil fren sistemi, çarpışma önleyici, tabela okuma, sürücü yorgunluk tespit sistemi, uzun far asistanı, led farlar, geri görüş kamerası ve elegance pakete ek olarak siyah tavan, cam tavan gibi özellikleri mevcut. Hayalet ekran biraz küçük ama derli toplu bütün verileri göz önünde görebiliyorsunuz. F1 vites kollarını çok az kullandım müdahale etmeye gerek kalmıyor. Şanzımanın vites geçişleri güzel ve kararlı Eko, normal, spor sürüş modları var. Normal ve spor kullandıktan sonra insanın eko modda kullanası pek içinden gelmiyor. Araçta tek usb girişi var Android Auto kablolu kullanırken Usb belleği çıkartmanız gerekiyor. Usb hub özelliği varmış ama henüz aktif edemedim. Yarı deri koltukların kavraması güzel. Kol dayama gözü biraz küçük 2 gözlük kabı ancak sığabiliyor. Torpido gözü büyüklüğü güzel soğutma özelliği yok. Ambians aydınlatma var ama ışığı belli belirsiz içeriye çok renkli bir hava katmıyor. Arka koltuk payı ve bagaj boyutları bir aile otomobili olarak düşünülürse küçük gelebilir. Arka koltukta ışık yok buna anlam veremedim. İstanbul Kocaeli arası yarı yoğun trafikte 4.8 litre yakıt ortalaması gösterdi. Henüz 1500 kmde daha uzun yol yapmadık. Şehir içi pazara markete çok kısa mesafe kullanıyorum ortalaması 7 - 7.5 litre civarında. 39 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 1 Mayıs 2021 Paylaş 1 Mayıs 2021 Hayırlısı olsun kazasız belasız. Bana eski kasaya göre boyutlar büyümüş göründü ve araca çok rastlamaya başladım tutulmuş görünüyor. 1 Yorum bağlantısı
Tolgahan Doğru 1 Mayıs 2021 Paylaş 1 Mayıs 2021 Hayırlı olsun. Renk efsane. Aracın hatlarını mükemmel gösteriyor. Jantlar da yeni nesil siyahlardan olmaması çok iyi olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 1 Mayıs 2021 Paylaş 1 Mayıs 2021 Hayırlı olsun güle güle kullanın. Çok şık duruyor. 1 Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 1 Mayıs 2021 Paylaş 1 Mayıs 2021 Güle güle kullanın. İki kişi için çok ideal. Bir çocukla da idare edilebilir. Şanzıman zaten olabilecek en iyilerden. 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 1 Mayıs 2021 Paylaş 1 Mayıs 2021 Hayırlı olsun siyah tavan arabayı güzel göstermiş. Sağlıklı günlerde kullanmanız dileği ile 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 1 Mayıs 2021 Paylaş 1 Mayıs 2021 Hayırlı olsun çok güzel duruyor kazasız belasız kullanmak nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 1 Mayıs 2021 Paylaş 1 Mayıs 2021 Hayırlı olsun, güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 1 Mayıs 2021 Paylaş 1 Mayıs 2021 Hayırlı olsun Hocam güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Mayıs 2021 Paylaş 1 Mayıs 2021 Çok güzel araba. Güle güle kullanın. Ön koltuklar, konsol sade şık ve modern. Tek eleştirim vites kolu olur. B segment araba için büyük kaçmış. Kol yerine düğme ile çözselerdi daha güzel alanlar oluşturulurdu o kısımda. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 Mayıs 2021 Paylaş 1 Mayıs 2021 Bu aracı görünce kuzu görünümlü kurt demiştim ama panter çıta falan bu. Kazasız belasız çok güzel masallah 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 Mayıs 2021 Paylaş 1 Mayıs 2021 Birde arka kısımdan sis farı öpücük atmış gibi duruyor yan reflektörler de gamze gibi durmuş [emoji16] 2 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Mayıs 2021 Paylaş 1 Mayıs 2021 Hayırlı olsun, güle güle kullanın... 1 Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli 1 Mayıs 2021 Paylaş 1 Mayıs 2021 Çok şık bir araç. Güzel tercih olmuş. Hayırlı olsun kazasız belasız binersiniz inşallah 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 Mayıs 2021 Paylaş 1 Mayıs 2021 Maşallah hayırlı olsun. Bir kaç defa gördüm çok beğendim yeni Corsayı. 1 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 1 Mayıs 2021 Paylaş 1 Mayıs 2021 Hayırlı olsun güle güle kullanın, Allah kaza bela vermesin 1 Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 1 Mayıs 2021 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2021 Herkese teşekkürler hepimize kazasız belasız günler olsun. Metin Akbal yazdı: Bu aracı görünce kuzu görünümlü kurt demiştim ama panter çıta falan bu. Kazasız belasız çok güzel masallah Evet hocam içinden bir kurt çıktığı doğru ama 130hp olanı daha panter sayılır 0-100 ü 8.7 saniye. Çağrı Bey'in dediği gibi adı yavru insignia kaldı 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 1 Mayıs 2021 Paylaş 1 Mayıs 2021 Çok şık duruyor, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts