Oğuzkan Işık 28 Nisan 2021 Yazar Paylaş 28 Nisan 2021 (düzenlendi) Şuan özel servisteyim. Bilgisayara bağladık. Şanzıman devir sensörü arızası verdi. Krankın üzerindeki sensör. Söküp bakacağız. Ya temizleyeceğiz ya değiştireceğiz. Edit: Temizleyip takmaya cesaret edemedim. Belki temizleyince düzelecekti. Yarından sonra arıza yaparsa nasıl çözeceğim diye düşünüp sagem marka taktırmaya karar verdim. 28 Nisan 2021 tarihinde Oğuzkan Erışık tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çözüm Oğuzkan Işık 28 Nisan 2021 Yazar Çözüm Paylaş 28 Nisan 2021 Sensörü taktık ve sorun çözüldü çok şükür. Fikir veren zaman harcayan değerli abilerime teşekkür ederim. 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 28 Nisan 2021 Paylaş 28 Nisan 2021 Oğuzkan Erışık yazdı: Sensörü taktık ve sorun çözüldü çok şükür. Fikir veren zaman harcayan değerli abilerime teşekkür ederim. Bahsettiğimiz sensör mü? Eyüp Çetin yazdı: Valla açık söyleyim ben bu foruma üye olmadan önce çok da bilgi sahibi değildim bir çok konuda. Sağolsun @Selçuk Bakış tan duymuştum obd cihazını sonrasında aldım ve artık bir arıza durumunda ilk ona bakıyorum. hep obd yüzünden bozuldu isler 😂 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 28 Nisan 2021 Paylaş 28 Nisan 2021 Alpay Sumer yazdı: hep obd yüzünden bozuldu isler 😂 😆😆😆 Ah bu ustalar. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 28 Nisan 2021 Paylaş 28 Nisan 2021 Eyüp Çetin yazdı: 😆😆😆 Ah bu ustalar. ah bu obd 😂 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 28 Nisan 2021 Yazar Paylaş 28 Nisan 2021 Alpay Sumer yazdı: Bahsettiğimiz sensör mü? hep obd yüzünden bozuldu isler 😂 Aynen Alpay abi. Manyetik kaptör. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 28 Nisan 2021 Paylaş 28 Nisan 2021 Oğuzkan Erışık yazdı: Aynen Alpay abi. Manyetik kaptör. hadi gecmis olsun 😎 Mangala baglandı konu 😂 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 28 Nisan 2021 Yazar Paylaş 28 Nisan 2021 Alpay Sumer yazdı: hadi gecmis olsun 😎 Mangala baglandı konu 😂 Sağol abi. Mangal diyince bizde akan sular durur. Memleket gereği yürümeyi öğrenmeden önce mangal yakmayı öğretmiş babam 😀😀 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 28 Nisan 2021 Paylaş 28 Nisan 2021 hep obd yüzünden bozuldu isler [emoji23]Adam tak diye bildi ya.Hadi geçmiş olsun. 2 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 28 Nisan 2021 Yazar Paylaş 28 Nisan 2021 Metin Akbal yazdı: Adam tak diye bildi ya. Hadi geçmiş olsun. Sağol Metin abi. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 28 Nisan 2021 Paylaş 28 Nisan 2021 Metin Akbal yazdı: Adam tak diye bildi ya. illa cirkinleseyimmi yani 😂 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 28 Nisan 2021 Paylaş 28 Nisan 2021 Geçmiş olsun Sendeki arızayı gösteriyor mu? Bendeki göstermiyor 😅 @Eyüp Çetin 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 28 Nisan 2021 Yazar Paylaş 28 Nisan 2021 Selçuk Bakış yazdı: Geçmiş olsun Sendeki arızayı gösteriyor mu? Bendeki göstermiyor 😅 @Eyüp Çetin Sağol abi. Bende bir tane var mavilerden. Versiyonu benim arabada ki versiyondan yüksek olduğu için bağlanamıyorum. Boşta duruyor. Gönderebilirim ihtiyaç varsa. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 28 Nisan 2021 Paylaş 28 Nisan 2021 Oğuzkan Erışık yazdı: Sağol abi. Bende bir tane var mavilerden. Versiyonu benim arabada ki versiyondan yüksek olduğu için bağlanamıyorum. Boşta duruyor. Gönderebilirim ihtiyaç varsa. Bende de var çok sağolasın, forda uyumlu almıştım zamanında, fiatta herşeyi görüyorum ama arıza lambası yansa dahi arıza göstermiyor Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 28 Nisan 2021 Yazar Paylaş 28 Nisan 2021 Selçuk Bakış yazdı: Bende de var çok sağolasın, forda uyumlu almıştım zamanında, fiatta herşeyi görüyorum ama arıza lambası yansa dahi arıza göstermiyor Forda uyumlu aldım diyince aklıma geldi. Önceleri bir kere daha konusu geçti ve ben yine teklif etmiştim 😅😅 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 28 Nisan 2021 Paylaş 28 Nisan 2021 Oğuzkan Erışık yazdı: Forda uyumlu aldım diyince aklıma geldi. Önceleri bir kere daha konusu geçti ve ben yine teklif etmiştim 😅😅 Hadi ya hiç aklımda kalmamış 😅 2 kere sağolasın 😁 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 28 Nisan 2021 Paylaş 28 Nisan 2021 Selçuk Bakış yazdı: Geçmiş olsun Sendeki arızayı gösteriyor mu? Bendeki göstermiyor 😅 @Eyüp Çetin Bendeki neredeyse arabayı tamir edecek de izin vermiyorum. Yoksa ustalar işsiz kalacak de mi @Alpay Sumer 😆 Arıza kodu veriyor. İnternette kodlarla ilgili bilgi var. Metin Akbal yazdı: Adam tak diye bildi ya. Hadi geçmiş olsun. Adam obd cihazı gibi. 😊 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 28 Nisan 2021 Paylaş 28 Nisan 2021 Eyüp Çetin yazdı: Bendeki neredeyse arabayı tamir edecek de izin vermiyorum. Yoksa ustalar işsiz kalacak de mi @Alpay Sumer 😆 Arıza kodu veriyor. İnternette kodlarla ilgili bilgi var. Adam obd cihazı gibi. 😊 Sesli güldüm Allah ta seni güldürsün 😄 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 28 Nisan 2021 Paylaş 28 Nisan 2021 Alpay Sumer yazdı: illa cirkinleseyimmi yani 😂 Senin pisinde pismiş onu anladık Sen benim düşmanım olma 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 29 Nisan 2021 Paylaş 29 Nisan 2021 Sevindim adına. Büyük sorun değilmiş neyseki. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 29 Nisan 2021 Yazar Paylaş 29 Nisan 2021 Ümit Türk yazdı: Sevindim adına. Büyük sorun değilmiş neyseki. Teşekkür ederim abi. Büyük değil de ters zamana denk gelmesi ve arıza lambası yanmadığı sürece cihazın arıza kodu vermeyeceğine inanan ustacıklar yüzünden çok gerilmiştim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts